Επιλογη αυτοκινητου

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,029
Εφτασε η ωρα να αλλαξουμε το γερικο πλεον 206 με ενα αλλο αυτοκινητο.
Προοριζεται για 2ο αυτοκινητο στο σπιτι και θα το χρησιμοποιει γυναικα (αρα δεν μας πολυ καει τι θα ειναι).
Τα δρομολογια του θα ειναι κοντινα (ειτε εντος πολης ειτε σε ακτινα 20 χιλιομετρων απο την πολη μας).
Προβλημα παρκινγκ δεν υπαρχει αρα το μεγεθος δεν ειναι προβλημα.
Θα μεταφερει κυριως τα μικρα (ενιοτε εκτος απο 2 τα δικα μας το αυτοκινητο μεταφερει 5 συνολικα μικρα) σε σχολειο-φροντιστηρια-μπαλετα-ποδοσφαιρο κτλ.
Το Σαββατο θα γινει μια τσαρκα με σκοπο να δουμε και εσωτερικα καποια μοντελα.
Προς το παρον υποψηφια για "ελεγχο" ειναι τα
1. MAZDA 2
2. FORD FIESTA
3. SUZUKI SWIFT/SPLASH
5. HONDA JAZZ
6. FIAT PUNTO/BRAVO

Θελουμε να ειναι γρηγορο, ανετο, οικονομικο και να το παρουμε και τζαμπα!!!!:flipout::flipout:

Για προτεινετε κανενα (και για ποιο λογο εννοειται)...

Μπορει να ακουστει λιγο ακυρο αυτο,αλλα κατα τη γνωμη μου μηπως θα ηταν καλητερα αν δεν υπαρχει και τοση μεγαλη αναγκη,και μπορειτε να εξυπηρετηθειτε ισως και με αλλους τροπους,να μην περνατε δευτερο αυτοκινητο.

Άγγελε κοίτα και τις αυτόματες εκδόσεις...... και αν σε παίρνει περίμενε το 208 !!!!

Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

Μπορει να ακουστει λιγο ακυρο αυτο,αλλα κατα τη γνωμη μου μηπως θα ηταν καλητερα αν δεν υπαρχει και τοση μεγαλη αναγκη,και μπορειτε να εξυπηρετηθειτε ισως και με αλλους τροπους,να μην περνατε δευτερο αυτοκινητο.

ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!

Άγγελε κοίτα και τις αυτόματες εκδόσεις...... και αν σε παίρνει περίμενε το 208 !!!!

Ποτε ερχεται και ποσο θα κανει???

Δυσκολο να περιμενω... θα δειξει...

Re: Απάντηση: Re: Επιλογη αυτοκινητου

Ποτε ερχεται και ποσο θα κανει???

Δυσκολο να περιμενω... θα δειξει...

Άστο δεν σε παίρνει αλλά κοίτα και το αυτόματο 207

Honda Jazz είναι το καλύτερο απο κάθε άποψη,αλλά κι ακριβώτερο(αίσθηση μεγαλύτερης κατηγορίας σε οδήγηση).Το Ford Fiesta είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις κι αξιοπιστία και με καλύτερη τιμή.

Όσο τραβάει η τσέπη σου...

1224120887.jpg

Mini-Cooper.jpg

Άγγελε και συγκεκριμένα αυτό : 207 SPORT TWOTRONIC 1.4 16V 90HP (5Θ)

Έχε υπόψη ότι μόλις η γυναίκα σου οδηγήσει αυτόματο μάλλον θα σε πρήξει και δεν θα ξαναδείς αμπραγιάζ στον ορίζοντα !!!!

Μιλάει η εμπειρία......

Έχε υπόψη ότι μόλις η γυναίκα σου οδηγήσει αυτόματο μάλλον θα σε πρήξει και δεν θα ξαναδείς αμπραγιάζ στον ορίζοντα !!!!

Μιλάει η εμπειρία......

Το σιγουρο ειναι οτι θα με πρηξει μεχρι να μαθει να το οδηγει!!!!:flipout:

Μιλαει η εμπειρια!!

Kαλά όλα αυτά αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο κριτήριο επιλογής,δεν μπαίνει ένα ταβάνι ύψους τιμής....εκτός αν είναι αδιάφορο....

Φιλικα πάντα..-bye-

Το σιγουρο ειναι οτι θα με πρηξει μεχρι να μαθει να το οδηγει!!!!:flipout:

Μιλαει η εμπειρια!!

Σε μία μέρα καθάρισες....

Kαλά όλα αυτά αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο κριτήριο επιλογής,δεν μπαίνει ένα ταβάνι ύψους τιμής....εκτός αν είναι αδιάφορο....

Φιλικα πάντα..-bye-

Μα, απο τα μοντελα που εγραψα ειναι απο 11.000 εως 15.000 (ή τουλαχιστον θεωρησα εγω οτι εννοειται)...

Sorry από μεριάς μου ...αλλά είδα και κάτι mini πιό πάνω.Δεν έπιασα το υπονοούμενο του αρχικού post...

Το Daihatsu Cuore ειναι πολυ οικονομικο ενω εχει βγει και πολυ αξιοπιστο συμφωνα με καποιες ερευνες...αυτο θα κοιταζα εγω η το Mazda 2...

Σε καποιο περιοδικο διαβαζα οτι το Honda Jazz φτιαχνεται στην Κινα και απο φετος καποια στιγμη θα φτιαχνεται και στην Αγγλια...

Το ιδιο λεει σε αυτο το φορουμ...

http://www.jazzmania.gr/forum/viewtopic.php?f=27&t=1120

Και να μην ισχυει αυτο οποιαδηποτε μαρκα εχει ο Σαρακακης εγω θα την απεφευγα...