- 12 November 2010
- 43
Γεια,
Θα ήθελα λίγη βοήθεια στην επιλογή δεκτη μιας και εδώ έχετε δοκιμάσει αρκετούς και έχετε πείρα. Εχω ήδη εγκατάσταση ιστού, αντηρίδες και λοιπά επειδη είμαι Backbone στο awmn και σκέφτηκα πως αφού υπάρχει η υποδομή ας βάλω και ένα dish για tv.
photos από την εγκατάσταση:
http://www.facebook.com/album.php?aid=244507&id=545300902&l=daabf33b17
(άμα δεν μπορείτε να δείτε το link θα κάνω τις photos attach εδώ)
τα specs του δεκτη που θα ήθελα είναι τα εξής:
1. Καλη Τιμη
2. Να κάνει streaming σε δίκτυο
3. Webinterface
4. Να πιάνει δορυφορικά, επίγεια, και να πιάνει HD έστω k με upscaling
5. Linux OS (προερετικα)
τα specs είναι με σειρά προτεραιότητας. Αμα είδατε τις photos από το link ο δεκτης προορίζεται να μπει στο κουτί που είναι το ups.
θέλω δεκτη με streaming γιατί έχω ήδη πετάξει ethernet καλώδιο από την ταράτσα κάτω στο διαμέρισμα και θέλω να βλέπω tv από το δίκτυο
(έχοντας τον δεκτη στην ταράτσα) σε όλα τα pc m και μετά AΜΑ δουλεύει καλά να το στέλνω και στο awmn.
Δεν θα ήθελα να πετάξω και άλλο καλώδιο RF για το sat και να έχω τον δεκτη στο δωμάτιο. Mάλλον δεκτης να κάνει stream επίγεια k δορυφορικά δεν νομίζω πως υπάρχει γιαυτο
ίσως χρειαστούν 2 συσκευές.
Ευχαριστω.
Θα ήθελα λίγη βοήθεια στην επιλογή δεκτη μιας και εδώ έχετε δοκιμάσει αρκετούς και έχετε πείρα. Εχω ήδη εγκατάσταση ιστού, αντηρίδες και λοιπά επειδη είμαι Backbone στο awmn και σκέφτηκα πως αφού υπάρχει η υποδομή ας βάλω και ένα dish για tv.
photos από την εγκατάσταση:
http://www.facebook.com/album.php?aid=244507&id=545300902&l=daabf33b17
(άμα δεν μπορείτε να δείτε το link θα κάνω τις photos attach εδώ)
τα specs του δεκτη που θα ήθελα είναι τα εξής:
1. Καλη Τιμη
2. Να κάνει streaming σε δίκτυο
3. Webinterface
4. Να πιάνει δορυφορικά, επίγεια, και να πιάνει HD έστω k με upscaling
5. Linux OS (προερετικα)
τα specs είναι με σειρά προτεραιότητας. Αμα είδατε τις photos από το link ο δεκτης προορίζεται να μπει στο κουτί που είναι το ups.
θέλω δεκτη με streaming γιατί έχω ήδη πετάξει ethernet καλώδιο από την ταράτσα κάτω στο διαμέρισμα και θέλω να βλέπω tv από το δίκτυο
(έχοντας τον δεκτη στην ταράτσα) σε όλα τα pc m και μετά AΜΑ δουλεύει καλά να το στέλνω και στο awmn.
Δεν θα ήθελα να πετάξω και άλλο καλώδιο RF για το sat και να έχω τον δεκτη στο δωμάτιο. Mάλλον δεκτης να κάνει stream επίγεια k δορυφορικά δεν νομίζω πως υπάρχει γιαυτο
ίσως χρειαστούν 2 συσκευές.
Ευχαριστω.