Επιλογή δισκοπρίονου χειρός

Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Χτές μιλούσαμε με ένα φίλο,ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων,ο οποίος είναι ιδι3ταιρα μερακλής και με το ξύλο.Έχει αγοράσει προ διετίας ένα παγκοπρίονο AEG γύρω στα 600 .Το μηχάνημα έχει όμοιο φράχτη με το makita,και είναι ο λόγος που το έχει παροπλίσει καθώς σΰμφωνα με τα λεγόμενά του χάνει 4mm στο μέτρο.Το κουβεντιάσαμε και τον έβαλα στην πρίζα να του φτιάξει πάγκο και να το ενκιβωτίσει με φράχτη ιδιοκατασκευή.Έτοιμος να το πετάξει ήταν.

Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

4 mm στο μέτρο, αν θες να κάνεις σοβαρή κατασκευή, είναι τεράστια απόκλιση.
Δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτό όμως, γί αυτό ρωτάω.

Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Η τιμή του είναι καλύτερη στο κατάστημα, αντίθετα απ´ ότι συμβαίνει με τις online αγορές, αλλά δεν νομίζω να την κατεβάζει όταν πρόκειται για δόσεις. Το κάνει;
Τι να σου πω ρε φίλε. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Κρίμα, μάλλον ο οδηγός ειλναι ΓΤΠ και αυτόν που το σχεδίασε θα πρέπει να τον έχουν απολύσει. Το κατέστρεψε το μηχάνημα. Γιατί νομίζω οτι στα υπόλοιπα, τραπέζι κοπτικά μοτέρ κλπ είναι τούμπανο.
Υπάρχουν βέβαια και κάτι παράπονα λίγο περίεργα...
Ο άλλος πχ διαμαρτύρεται για το πλαστικό κάλυμα του δίσκου. :nounder:

Re: Απάντηση: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Απορώ,εκεί στη makita δεν το έχουν πάρει πρέφα;Είναι δυνατόν να αφήνουν ένα κακό προϊόν να κυκλοφορεί;

Δυστυχως οταν η πλειοψηφια των κριτικων ειναι κατω του μεσου ορου, πρεπει να τις λαμβανεις υπ'οψιν.
Οτι εχω παρει μεχρι τωρα απο αμαζον, δεν εχω μετανιωσει για τιποτα παρ'ολο που καποιες κριτικες για καποια εργαλεια δεν ηταν καλες (εκ των υστερων καταλαβαινω οτι ηταν εντελως υποκειμενικες ειτε χαζες).
Ομως σε τετοιες περιπτωσεις οπως παραπανω, δεν μπορεις να τις αγνοησεις. Το ιδιο προβλημα εχω τωρα με τις κριτικες για την πριονοκορδελα της Μακιτα, η οποια σημειωτεον ειναι 300 ευρω φτηνοτερη απο αμαζον παραδοτεα σπιτι μου!

Take these sorts of comments with a pinch of salt λένε οι αγγλοσάξωνες. Πάντα θα υπάρχουν οι περίεργοι, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τα όρια του μηχανήματος και το ζορίζουν πέραν από τις δυνατότητές του, οι άσχετοι που απλά το χειρίζονται με λάθος τρόπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λογικό να "φταίει το μηχάνημα".

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, θεωρώ δύσκολο να έχει πρόβλημα το μοτέρ ή το πλαστικό κάλυμμα κρίνοντας από μόλις ένα-δύο σχόλια, όμως το θέμα του οδηγού σίγουρα υφίσταται. Θα πει κάποιος, ίσως διορθώνεται με ένα σωστό diy έλκηθρο, αλλά από την άλλη δεν έχει πολύ λογική να αγοράσεις καινούριο μηχάνημα (και δη τσουχτερό σε τιμή) με σκοπό να του αλλάξεις τα φώτα στις μετατροπές/τροποποιήσεις για να έρθει στα ίσα του.

Κρίμα, μάλλον ο οδηγός ειλναι ΓΤΠ και αυτόν που το σχεδίασε θα πρέπει να τον έχουν απολύσει. Το κατέστρεψε το μηχάνημα. Γιατί νομίζω οτι στα υπόλοιπα, τραπέζι κοπτικά μοτέρ κλπ είναι τούμπανο.
Υπάρχουν βέβαια και κάτι παράπονα λίγο περίεργα...
Ο άλλος πχ διαμαρτύρεται για το πλαστικό κάλυμα του δίσκου. :nounder:
Άμα δεις το video review πριν από μερικές σελίδες θα δεις ότι έχει τζόγο και το κινούμενο τραπέζι στα αριστερά. Και μιλάμε για ΤΖΟΓΑΡΑ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το DeWalt από το κατάστημα έχει 505 τελική.
Ναι ναι. Τόσο βγαίνει.

Άμα δεις το video review πριν από μερικές σελίδες θα δεις ότι έχει τζόγο και το κινούμενο τραπέζι στα αριστερά. Και μιλάμε για ΤΖΟΓΑΡΑ!

Εχω την εντυπωση οτι το κατω μερος των οδηγων του συρομενου τραπεζιου ειναι με βιδες που μπορων να ρυθμιστουν ωστε αν απομακρυνεις τους οδηγους θα ρυθμιστει χωρις τζογο. Λεω μαλλον...

Ναι ναι. Τόσο βγαίνει.

Απο κεντρο βιδας λετε ??

Για την τιμη του dewalt λεω!

Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

ΑΝ ισχύει και για δόσεις την πάτησα...

Γιά τίς δόσεις δέν το γνωρίζω Παναγιώτη,αλλά σίγουρα άν πήγαινες από τό κατάστημα θά τό έπαιρνες φτηνότερο,άν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο αύριο καί ρώτησε έτσι γιά νά φύγει η αμφιβολία.Αν καί τώρα τέτοια λόγια ... απλά γιά τήν επόμενη φορά καί γιά τούς μελλοντικούς αγοραστές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Γιά τίς δόσεις δέν το γνωρίζω Παναγιώτη,αλλά σίγουρα άν πήγαινες από τό κατάστημα θά τό έπαιρνες φτηνότερο,άν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο αύριο καί ρώτησε έτσι γιά νά φύγει η αμφιβολία.Αν καί τώρα τέτοια λόγια ... απλά γιά τήν επόμενη φορά καί γιά τούς μελλοντικούς αγοραστές.
δεν είναι σίγουρο ότι θα το έπαιρνε φτηνότερο εάν πήγαινε από εκεί...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

δεν είναι σίγουρο ότι θα το έπαιρνε φτηνότερο εάν πήγαινε από εκεί...

Σωστά μόνο άν είναι σέ έκπτωση το συγκεκριμένο προιόν.

Το DeWalt από το κατάστημα έχει 505 τελική.

Αλλα επειδή ο Αντώνης ανέφερε πρίν ότι τό Dewalt από τό κατάστημα έχει 505 ευρώ τελική υπέθεσα ότι τό έχει ψάξει,καί έχει τήν έκπτωση.

Γενικά :
Τό κέντρο βίδας έχει σέ μερικά εργαλεία B&D καί Dewalt έκπτωση άν τό αγοράσει κάποιος από τό κατάστημα σίγουρα τής μετρητής όπως έχει πράξει ο γραφών κατά τό παρελθόν.Δέν γνωρίζω άν υπάρχει έκπτωση κάποιος πού θέλει νά πληρώσει μέ δόσεις επιτόπου στό κατάστημα,γιατί δέν έχω αγοράσει μέ δόσεις.
Αν τό συγκεκριμένο παγκοπρίονο Dewalt έχει τήν έκπτωση θά τό αγόραζε από τό κατάστημα φτηνότερο τής μετρητής,δέν γνωρίζω άν ήθελε νά κάνει τήν αγορά μέ δόσεις άν έχει την έκπτωση λέω καί πάλι.
Η έκπτωση στίς παραπάνω δύο εταιρίες αναγράφονται μόνο από τούς υπολογιστές εντός τού καταστήματος (δέν τίς βλέπουμε εμείς δηλαδη από τους δικούς μας υπολογιστές),η μέ ερώτηση μέσω τηλεφώνου άν υπάρχει καποια έκπτωση απο αγορά επιτόπου στό κατάστημα στα συγκεκριμένα προιόντα ενδιαφέροντος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δισκοπρίονο αλλά τί ?

Σωστά μόνο άν είναι σέ έκπτωση το συγκεκριμένο προιόν.

Αλλα επειδή ο Αντώνης ανέφερε πρίν ότι τό Dewalt από τό κατάστημα έχει 505 ευρώ τελική υπέθεσα ότι τό έχει ψάξει,καί έχει τήν έκπτωση.

Γενικά :
Τό κέντρο βίδας έχει σέ μερικά εργαλεία B&D καί Dewalt έκπτωση άν τό αγοράσει κάποιος από τό κατάστημα σίγουρα τής μετρητής όπως έχει πράξει ο γραφών κατά τό παρελθόν.Δέν γνωρίζω άν υπάρχει έκπτωση κάποιος πού θέλει νά πληρώσει μέ δόσεις επιτόπου στό κατάστημα,γιατί δέν έχω αγοράσει μέ δόσεις.
Αν τό συγκεκριμένο παγκοπρίονο Dewalt έχει τήν έκπτωση θά τό αγόραζε από τό κατάστημα φτηνότερο τής μετρητής,δέν γνωρίζω άν ήθελε νά κάνει τήν αγορά μέ δόσεις άν έχει την έκπτωση λέω καί πάλι.
Η έκπτωση στίς παραπάνω δύο εταιρίες αναγράφονται μόνο από τούς υπολογιστές εντός τού καταστήματος (δέν τίς βλέπουμε εμείς δηλαδη από τους δικούς μας υπολογιστές),η μέ ερώτηση μέσω τηλεφώνου άν υπάρχει καποια έκπτωση απο αγορά επιτόπου στό κατάστημα στα συγκεκριμένα προιόντα ενδιαφέροντος.
Παιδιά εγώ το πήρα το Φεβρουάριο 505 τόσο από εκεί.

Παντως για μπλε bosch και το φαλτσοπριονο της skil που τους ειχα ζητησει καλυτερη τιμη αγοραζοντας τα απο το μαγαζι με μετρητα δεν μου εκαναν καποια εκπτωση. Αν ισχυει μονο σε b&d και σε dewalt, δεν το ξερω αν και περιεργο μου φαινεται. Να μην κανουν σε bosch που υποτιθεται οτι εχουν τις περισσοτερες πωλησεις ως μαγαζι και να κανουν σε αλλα;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk