Επιλογή Headphone Amp

Εγώ έχω το teac ud-301 που κάνει κάτω από 400 ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος πάντως. http://www.teac.com/product/ud-301/
Tωρα το αν θα οδηγεί τέλεια τα ακουστικά σου δεν το ξέρω (ας πουν οι ειδικοί). Πάντως άκουσα από την έξοδο για headphones που έχει με διάφορα ακουστικά (AKG 550, AKG 702, Beyerdynamic 990pro) και μόνο στα μπάσα με τα Beyer μου φάνηκε ότι ζορίστηκε λίγο.

Υ.Γ. Ο peterkalymnos έχει ένα καταπληκτικό κορεάτικο που το αγόρασε κατευθείαν από εκεί online ακόμα πιο φθηνά και είναι πολύ ευχαριστημένος (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του DAC/AMP για να το γράψω αλλά μπορείς να του στείλεις ένα π.μ να σε συμβουλέψει και αυτός γιατί έχει ακούσει μπόλικους συνδυασμούς και είναι ακουστικάριος)

Παρ όλο πού δεν έχω εμπειρία από ενισχυτές ακουστικών ,θα καταθέσω την άποψη μου για το ifi micro πού πρόσφατα πήρα στα χέρια μου
Είναι ενα αξιοπρεπέστατο dac πού θα δώσει αρκετά σε ένα σύστημα και συγχρόνως είναι ένας αρκετά ισχυρός ενισχυτής ακουστικών πού κατάφερε να <κουνήσει> τα αρχαία B&O U 70
Aν προστεθεί και η σχετική φορητότητα του τότε είναι μία καλή επιλογή

Αν μιλάμε πάντως για συνολική λύση που καθαρίζει μια και καλή,πάει για Mojo και τέλος.
(Αφού είδα τις τιμές να ανεβαίνουν πήρα θάρρος. )

Δεν ηξερα , δεν ρωταγα πρώτα πριν αγοράσω τα πιο αναίσθητα ακουστικά στον πλανήτη? :drummer:

Οι επιλογες δείχνουν να ειναι 8 , οι εξης 7) :

1)Schiit magni/modi uber versions :music-smiley-004:
2)Aune x1s (amp+dac) αλλα οχι τοσο δυνατο ενισχυτικά :music-smiley-004:
3)Denon usb-300 .Διαβαζω για πολύ καλό dac, μετριο ενισχυτικά :music-smiley-004:
4)Αγοράζω απο ebay κινεζικους Lehmann κλώνους και ενας dac :huh2:
5)Tα αφηνω να παιξουν οπως είναι και τα λεφτά απο τα dac/amp τα τρώω σε κάστανα ... :eating:
6)Αποκεφαλίζω τον Δημητρακούδη και τον Spcav και δεν ξαναμπαίνω στο forum αφιερώνοντας το υπολοιπο της ζωής μου στην κόρη μου και στην βελτίωση της ψυχολογίας μου με μεθόδους αμφιβολης αξιοπιστίας :furious3:

Επικρατέστερες επιλογές οι 1) , 5) και 6) .Οι τελευταίες δυο παίζουν και συνδυαστικά :afro:

Αν μιλάμε πάντως για συνολική λύση που καθαρίζει μια και καλή,πάει για Mojo και τέλος.
(Αφού είδα τις τιμές να ανεβαίνουν πήρα θάρρος. )

Είπα να το προτείνω αλλά θα με χαρακτηρίζατε biased... :)

Εγώ το είχα ήδη προτείνει από το προηγούμενο νήμα.. ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ηξερα , δεν ρωταγα πρώτα πριν αγοράσω τα πιο αναίσθητα ακουστικά στον πλανήτη? :drummer:

Ναι καλά, παιξ' το και θύμα τώρα..

Όλα αυτά τα ήξερες! :D

Κάτσε να ρθουν τα ακουστικά, να κανεις καμια γύρα να ακουσεις dac amp και βλέπεις. Πάντως το mojo είναι όντως πολύ καλη περιπτωση. Άντε, και μη πάρεις το νεο note.

Οι επιλογες δείχνουν να ειναι 8 , οι εξης 7) :

1)Schiit magni/modi uber versions :music-smiley-004:
2)Aune x1s (amp+dac) αλλα οχι τοσο δυνατο ενισχυτικά :music-smiley-004:
3)Denon usb-300 .Διαβαζω για πολύ καλό dac, μετριο ενισχυτικά :music-smiley-004:
4)Αγοράζω απο ebay κινεζικους Lehmann κλώνους και ενας dac :huh2:
5)Tα αφηνω να παιξουν οπως είναι και τα λεφτά απο τα dac/amp τα τρώω σε κάστανα ... :eating:
6)Αποκεφαλίζω τον Δημητρακούδη και τον Spcav και δεν ξαναμπαίνω στο forum αφιερώνοντας το υπολοιπο της ζωής μου στην κόρη μου και στην βελτίωση της ψυχολογίας μου με μεθόδους αμφιβολης αξιοπιστίας :furious3:

Επικρατέστερες επιλογές οι 1) , 5) και 6) .Οι τελευταίες δυο παίζουν και συνδυαστικά :afro:

:flipout:

Στο zone 2 εφόσον αυτό έχει preouts και όχι line.
Ουσιώδες λαθος μου θοδωρή. Αφού θα συνδέσεις ενισχυτή ακουστικών αφήνεις τα preouts. Χρειαζεσαι line καλυτερα. Line ο δικός μου έχει στο zone3 νομιζω. Αλλα και παλι ψιλομπλεξιμο είναι. Δεν ξέρω κατα ποσο θα βολεψει. Με τα μενού κλπ δηλαδή.
Σορυ για το offtopic.

Η υπόθεση μάλλον κλείνει με θετικό τρόπο
.Θα γίνει δουλειά DIY από πολύ καλό φίλο.:p

Last edited by a moderator: