Απ το να ψάξει για ενισχυτή και δεύτερο ζευγάρι ακουστικών καλύτερα να δώσει όλο το ποσό για dac amp πάντως.
Αν μιλάμε πάντως για συνολική λύση που καθαρίζει μια και καλή,πάει για Mojo και τέλος.
(Αφού είδα τις τιμές να ανεβαίνουν πήρα θάρρος. )
Είπα να το προτείνω αλλά θα με χαρακτηρίζατε biased...![]()
Δεν ηξερα , δεν ρωταγα πρώτα πριν αγοράσω τα πιο αναίσθητα ακουστικά στον πλανήτη? :drummer:
Δεν ηξερα , δεν ρωταγα πρώτα πριν αγοράσω τα πιο αναίσθητα ακουστικά στον πλανήτη? :drummer:
Οι επιλογες δείχνουν να ειναι 8 , οι εξης 7) :
1)Schiit magni/modi uber versions :music-smiley-004:
2)Aune x1s (amp+dac) αλλα οχι τοσο δυνατο ενισχυτικά :music-smiley-004:
3)Denon usb-300 .Διαβαζω για πολύ καλό dac, μετριο ενισχυτικά :music-smiley-004:
4)Αγοράζω απο ebay κινεζικους Lehmann κλώνους και ενας dac :huh2:
5)Tα αφηνω να παιξουν οπως είναι και τα λεφτά απο τα dac/amp τα τρώω σε κάστανα ... :eating:
6)Αποκεφαλίζω τον Δημητρακούδη και τον Spcav και δεν ξαναμπαίνω στο forum αφιερώνοντας το υπολοιπο της ζωής μου στην κόρη μου και στην βελτίωση της ψυχολογίας μου με μεθόδους αμφιβολης αξιοπιστίας :furious3:
Επικρατέστερες επιλογές οι 1) , 5) και 6) .Οι τελευταίες δυο παίζουν και συνδυαστικά :afro:
Μουσική μονο απο Squeezebox touch ευτυχώς η δυστυχώς.
Μια και συμφωνουμε βασικά εδω...θα έπρεπε να ακους μονο εμενα...![]()
Ουσιώδες λαθος μου θοδωρή. Αφού θα συνδέσεις ενισχυτή ακουστικών αφήνεις τα preouts. Χρειαζεσαι line καλυτερα. Line ο δικός μου έχει στο zone3 νομιζω. Αλλα και παλι ψιλομπλεξιμο είναι. Δεν ξέρω κατα ποσο θα βολεψει. Με τα μενού κλπ δηλαδή.Στο zone 2 εφόσον αυτό έχει preouts και όχι line.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.