Επιλογή Headphone Amp

Άργησα να τοποθετηθώ διότι τα εχω πει και τηλεφωνικά με τον συνονόματο Χρήστο.

Για τους υπολοίπους συνοψίζω:

1. Παίρνει τα ακουστικά και τα χαίρεται πρώτα έτσι όπως είναι από τον ενισχυτή του, για μα καταλάβει πως παίζουν και τι του λείπει.
2. Ο αποκεφαλισμός του spcav και Δημητρακούδη αναβάλλεται επαόριστον ή τουλάχιστον μέχρι να κατασταλλάξεις...
3. Αν το αποφάσισες καλά έκανες (diy λύση με κλώνους από e-bay) και βλέπεις αν σε καλύπτει (εμένα με κάλυψε ο κλώνος BCL για χρόνια και ίσως κακώς αναβάθμισα)
4. Schiit Modi/Magni Uber ίσως ο καλύτερος entry level συνδυασμός του πλανήτη, από κει και πέρα λεφτά νάχεις να ξοδεύεις.
5. Chord Mojo και έληξε το θέμα (ενισχύει όλα τα ακουστικά πλην των εξαιρετικά αναίσθητων, παίζει όλα τα αρχεία, παίζει από οποιαδήποτε πηγή, είναι και φορητό)

over and out-bye-

Άριστο σε σχέση με τι? η τιμή των 500-600 (ηχητικής απόδοσης) από που προκύπτει?

Καλό φαίνεται, αλλά αν το 1,5W που λέει ότι δίνει το δίνει στα 16Ω, τότε στα 50Ω που είναι τα ακουστικά του Χρήστου θα δίνει λιγότερα από 500mW, τα οποία είναι λίγα.

Edit: και κάνει πάνω από 300 ? Χμ....

δεν είναι λίγα τα 500mw Δημήτρη, άνετα τα πάει τα Τ50...

εγώ δεν θέλω να σηζητάμε για προιόντα που παίζουν πάνω από την κατηγορία τους διότι απλά δεν υπάρχουν τέτοια, όλα παίζουν στα λεφτά τους.

Το προϊόν αυτό δεν είναι καινούργιο, και δεν έχει βουήξει ο τόπος...

Θέλω να ακούσω με τι άλλα το συνέκρινε και βγάζει αυτό το συμπέρασμα.

ναι τενορ 24/96 ?

Άριστο σε σχέση με τι? η τιμή των 500-600 (ηχητικής απόδοσης) από που προκύπτει?

Σε σύγκριση με teac UD 301 + buron soloist sl (=800 ευρώ) το αποτέλεσμα είναι απίστευτο δεν λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο απλά αναρωτιέσαι
γιατί έδωσα +500 ευρώ.
VIA1731 + PCM1794
Όταν το αγόρασα πριν μερικά χρόνια δεν πέρασε τελωνείο και μου στοίχισε 340$ τώρα θα βγει κάτι παραπάνω με το τελωνείο.
Ωφέλημα 250mW περίπου στα 300Ohm τα HD650 τα κάνει φύλο-φτερό.
Δεν έγραψα για να μπούμε στη ατέρμονη συζήτηση αν είναι κάτι καλύτερο από κάτι άλλο.
Απλά επειδή στην Ελλάδα είναι άγνωστο και τυγχάνει να το έχω αξίζει πράγματι και το έγραψα σαν πρόταση.
Και μια πρόσφατη κριτική http://www.headfonia.com/audiotrak-dr-dac3-a-kludgy-steal/.
Εγώ το αγόρασα πριν χρόνια όταν πρωτοβγήκε από ένστικτο και με βάση τα λίγα που ξέρω από ηλεκτρονικά.
Επίσης το έχω συγκρίνει σε Α-Β ακρόαση και εγώ και ο πωλητής του Νάκα με το sennheiser HDVA 600 δεν θα γράψω εντυπώσεις γιατί θα με πείτε ψεύτη....

Last edited:
Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι το μικρό αδελφάκι του Hifiman HE-6... :)

Δεν ειναι ? :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

500mW είναι γενικά καλά, αλλά π.χ. 3W είναι πολύ καλύτερα για τα συγκεκριμένα ακουστικά που όσα και να τους δώσεις θέλουν κι άλλα.. ;)

Tα 3watt μη τα δενεις και κομπο ...
Δεν ξερω πως καταφεραν τα t50 να εχουν ανοχη 3w και τα t20/40 2w αντίστοιχα ...Μιλάμε για πρακτικά ιδια ακουστικά.

Ένα θα σου πω. Στην πρώτη έκθεση "ακουστικοφιλίας" στας Αθήνας, συνδέσαμε τα ΗΕ-6 στην έξοδο του τελευταίου dac2 της Benchmark με το ρυθμιστικό στο τέρμα και δεν ακουγόταν τίποτα!

Δεν ήταν τίποτα χαλασμένο...

Πάντως τα 650 στο συγκεκριμένο μηχανάκι στην μέση με πονάνε τα αυτιά αναρωτιέμαι τι χρειάζονται τα 3watt όταν τα 650 χρειάζονται περίπου
4,5 volt rms.

Το προϊόν αυτό δεν είναι καινούργιο, και δεν έχει βουήξει ο τόπος...

νομίζω είναι εποχής audiotrak prodigy.
Σίγουρα καλύτερο από την prodigy, αλλά...τι να πω.
Είχα prodigy και νομίζω ξεπεράστηκε γρήγορα

The volume pot on my unit came loose enough to fall off after its first listen. But it went back with a simple twist of the Allen key.

όταν διαβάζω τέτοια σε "reviews"..... καταλαβαίνω ότι ο "reviewer" δεν είχε τι να γράψει και έγραφε για το πόμολο....

εγώ δεν θέλω να σηζητάμε για προιόντα που παίζουν πάνω από την κατηγορία τους διότι απλά δεν υπάρχουν τέτοια, όλα παίζουν στα λεφτά τους.

troll on
για το aune πως μιλά-"τε"?
troll off
-bye-

..είναι τόσο χάλια (το dac), που δεν ασχολούμαι μαζί του. Ειδικά το ενσωματωμένο headphone amp ακόμη ψάχνω να το βρω... :)

Ψιλοτρόλλαρα λίγο μιας και δε πέφτει πολύ σκούπα τελευταία. Sorry... :)