supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Πάντως τα 650 στο συγκεκριμένο μηχανάκι στην μέση με πονάνε τα αυτιά αναρωτιέμαι τι χρειάζονται τα 3watt όταν τα 650 χρειάζονται περίπου
4,5 volt rms.
Tα 3watt μη τα δενεις και κομπο ...
Δεν ξερω πως καταφεραν τα t50 να εχουν ανοχη 3w και τα t20/40 2w αντίστοιχα ...Μιλάμε για πρακτικά ιδια ακουστικά.
Σε σύγκριση με teac UD 301 + buron soloist sl (=800 ευρώ) το αποτέλεσμα είναι απίστευτο δεν λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο απλά αναρωτιέσαι
γιατί έδωσα +500 ευρώ.
VIA1731 + PCM1794
Όταν το αγόρασα πριν μερικά χρόνια δεν πέρασε τελωνείο και μου στοίχισε 340$ τώρα θα βγει κάτι παραπάνω με το τελωνείο.
Ωφέλημα 250mW περίπου στα 300Ohm τα HD650 τα κάνει φύλο-φτερό.
Δεν έγραψα για να μπούμε στη ατέρμονη συζήτηση αν είναι κάτι καλύτερο από κάτι άλλο.
Απλά επειδή στην Ελλάδα είναι άγνωστο και τυγχάνει να το έχω αξίζει πράγματι και το έγραψα σαν πρόταση.
Και μια πρόσφατη κριτική http://www.headfonia.com/audiotrak-dr-dac3-a-kludgy-steal/.
Εγώ το αγόρασα πριν χρόνια όταν πρωτοβγήκε από ένστικτο και με βάση τα λίγα που ξέρω από ηλεκτρονικά.
Επίσης το έχω συγκρίνει σε Α-Β ακρόαση και εγώ και ο πωλητής του Νάκα με το sennheiser HDVA 600 δεν θα γράψω εντυπώσεις γιατί θα με πείτε ψεύτη....
δεύτερον ο Burson Soloist είναι ένα μηχανάκι πολύ υπερτιμημένο εγώ δεν θα το αγόραζα ούτε στα μισά χρήματα, δεν έχει κανέναν έλεγχο στα μπάσα, δεν έχει δύναμη (σε μια έκθεση μαζί με τον supersonic νομίσαμε ότι ήταν χαλασμένο) και δεν έχει έκταση ούτε λεπτομέρεια και γρέζι.
αν θυμάμαι καλά, νομίζαμε ότι ήταν χαλασμένα τα lcd2....
Δημήτρη δες λίγο τον πίνακα που είχα αναρτήσει για την ευαισθησία ακουστικών και τα ρεύματα που χρειάζονται, δεν είναι πολύ δύσκολο ακουστικό το Fostex, θέλει να έχει όμως πολύ καλό voltage swing ο ενισχυτής.
Χρόνια τα έπαιζα με BCL κανένα πρόβλημα.
Τα 3W είναι το όριο που αντέχουν πριν καούν.
Εγώ έρχομαι όποτε θεςChris1967 και Supersonic θέλω να κάνω έφεση και κερνάω ότι καταναλώσετε όσο θα βρίσκεστε στο σπίτι για να βγάλετε πόρισμα εκ νέου όσο αφορά την υπόθεση του έρμου του Burson o οποίος κάθεται και κλαίει τώρα που τον βλέπω σε μια γωνιά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.