Θα ήθελα μια ψησταριά οπου θα μένει εκτεθειμένη χειμώνα καλοκαίρι (ίσως με ενα κάλυμμα) σε μια ταράτσα
και να "εξυπηρετεί" 2 με 6 άτομα.
έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις weber.
Αξίζει τα ~80 παραπάνω η one touch απο την απλή Compact?
COMPACT KETTLE
ORIGINAL KETTLE
η master touch συμφωνα και με τα σχόλια στο skroutz, φαινεται ιδανική, αλλα εκτός budget..
ίσως μελλοντικά, οπου θα υπάρχει και μεγαλύτερη πείρα με το άθλημα..
δεν με ενδιαφέρει το ψήσιμο για κοκορέτσι, αρνι, κατσίκι κτλ
μονο μοσχαρίσιας μπριζόλας, κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια.
και να "εξυπηρετεί" 2 με 6 άτομα.
έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις weber.
Αξίζει τα ~80 παραπάνω η one touch απο την απλή Compact?
COMPACT KETTLE
ORIGINAL KETTLE
η master touch συμφωνα και με τα σχόλια στο skroutz, φαινεται ιδανική, αλλα εκτός budget..
ίσως μελλοντικά, οπου θα υπάρχει και μεγαλύτερη πείρα με το άθλημα..
δεν με ενδιαφέρει το ψήσιμο για κοκορέτσι, αρνι, κατσίκι κτλ
μονο μοσχαρίσιας μπριζόλας, κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια.
Last edited: