Και έλεγα, πότε θα ανεβάσει κάποιος πρώτος βίντεο από τους αφούς Μαλλιωρα - Grill philosophy![]()
Δεν θα 'λεγα ότι είναι και πολύ καλή ιδέα ,να δοκιμάσεις τις μπριζόλες μου!ε τι λεμε σε τοσα τοστ...
τουλαχιστον εγω, με καλα καρβουνα ετσι τα αναβω..
τα εικονίσματα δεν τρώγονται και ουτε για φωτιά κάνουν...
δεν στέλνεις καμια μπριζόλα..
![]()
Δεν θα 'λεγα ότι είναι και πολύ καλή ιδέα ,να δοκιμάσεις τις μπριζόλες μου!
Το προηγούμενο σ/κ είχα πάρει χοιρινες,κοτόπουλο, μπιφτεκια και φυσικά προβατινα.
Ευτυχώς που είχαμε φτιάξει πολλές πατάτες, δύο τρεις σαλάτες και έφεραν και ένα καταπληκτικό ψωμί από φούρνο με ξύλα.
Τα κρέατα τα καμαρωναμε στις πιατελες σαν ντεκορ.
Κόκκινο* μαύρο**.
*ωμο
**καρβουνιασμενο
:drool1:
λιωνουν ωρε τα μεταλλα με μπουρου(χες)?
ιντα δεν μας τα λες καλα βρε κοπελι
Όταν κατέβεις Κρήτη να φέρεις προβατίνα κοντοσουβλι να μάθεις μερικούς κρητικούς να τρώνε κρέας...Φιλαρακια αν το βρειτε πουθενα ,παρτε το χωρις δευτερη κουβεντα.
Δεν υπαρχει λεμεεεεεε:firstprize:
γράψε "Δοχείο ανάφλεξης κάρβουνων"
πες μας εντυπώσεις μετα.
Κατι ψιλες λεπτομεριες μενουν τωρα ,οπως πχ ....να μαθω να ψηνω![]()
Σε αυτό το ζήτημα, τρομερά χρήσιμο βρήκα αυτό το μαραφέτι:
![]()
Καρφώνεις τους σενσορες μεσα στο κρέας, συνδέεσαι με το smartphone, επιλεγεις τύπο κρέατος και πως το θες και σου λέει ποτε να το βγάλεις!
Βγάζω πλέον το κρέας τουλάχιστον κανένα δεκάλεπτο πριν την ώρα που νόμιζα ότι θα ήταν έτοιμο...
ωραίος ο Τακής για ακόμα μια φορά!
θα ψάξω για καμιά κινέζικη αντιγραφή, γιατι η τιμή του ειναι αλμυρή.
παντως αυτό της weber φαίνεται να έχει ωραιο και εύχρηστο UI.
αν βρει κανένας αντόστοιχο προιον με χαμηλότερη τιμή, ας ενημερώσει το νήμα.
με ενα γρήγορο search βρήκα ενα στο amazon.de (amazon best choice) στο 1/4 της τιμής απο αυτό της weber
Inkbird Bluetooth 4.0 Barbecue Oven Grill BBQ Cooking Thermometer Kitchen Meat Thermometer Timer with Temperature Alarm, Black
ΥΓ. well done ετρωγες την μοσχαρίσια μπριζόλα;
θα πρότεινα medium rare, εφόσον δεν σου αρέσει rare.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.