Θα ήθελα να κινηθώ κοντά στα 150 , με την προϋπόθεση να έχω την ίδια ή καλύτερη απόδοση με την αρχική Elys.
Βρήκα τη Shure. Να σε ρωτήσω: Έχει ένα σκουπάκι μπροστά από τη βελόνα; Ποιο σκοπό εξυπηρετεί; Τη Jico SAS δεν βρήκα να την πουλάει κάποιο κατάστημα.
Επίσης μου άρεσε πολύ (σαν φάτσα) και η AudioTechnica 440mla. Σκέφτηκα ότι αν είναι να πάρω κεφαλή με ανταλλακτική βελόνα, να πάρω μια καλή να ησυχάσω!!
Ok, αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό να είναι το σκουπάκι πάνω στην κεφαλή;
Είναι γεγονός ότι με τις κεφαλές δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή αποτελέσματα ...Και αυτό έχει να κάνει ,συνδυασμός μάζας και βραχίωνα ,phono stage,να τερματίσεις σωστά την κεφαλή ,που αυτό έχει να κάνει και με την χωρητικότητα των καλωδίων ,αλλά και με το είδος μουσικής που ακούς ,προσωπικά θεωρώ οτι η mm, πχ (Shure m97) συμπεριφερεται καλύτερα σε dance ,pop,rock,blues ακούσματα...
Όχι δεν έχω κάνει δοκιμη ,αλλά έχω σκοπό να την δοκιμασω με SAS,Δυστυχώς η v15 mk3 με βηρύλλιο δεν πρόκειται να ξαναβγεί και αυτό έχει να κάνει με το κόστος ...Λόγω ελλειψης του συγκεκριμενου υλικού ...Αυτή ήταν η απάντηση τις shure με mail που είχα στείλει ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.