Kosh
AVClub Fanatic
Μας έχουνε τρελανει στους πραιμ Κινέζοι και μη στο Ζ mount... Άστα ....
Ελα ρε θα πεσει φωτια να σας καψει μην ειστε αχαριστοι

Μας έχουνε τρελανει στους πραιμ Κινέζοι και μη στο Ζ mount... Άστα ....
Μάλιστα.Ο Παύλος ήδη πήρε την Ζ5 όπως έγραψε. Αλλά καλά έκανες και έγραψες τη άποψη σου αφού έχεις δουλέψει τις μηχανές που προτάθηκαν ώστε άλλα παιδιά που μπορεί να βρεθούν στην ίδια θέση τύχει να διαβάσουν το νήμα.
Για τον Ζ 50/1.8 συμφωνώ και εγώ , τον έχω δουλέψει σε Ζ6 και είναι ένας εξαιρετικός φακός, τα αξίζει τα λ7 του 100% και αξίζει να περιμένεις να τον βρεις γιατί δεν είναι και φθηνουτσικος (σε προσφορές παίζει στο παντακοσαρικο)
o 50 1.8 S είναι τοπ. Μη βιαστείς, θα τον βρεις σε καλή τιμή... χαμηλότερη στην Ελλάδα που έχει παίξει καινούρίος ήταν στα 530 και τον βρίσκεις συχνά πυκνά σε αγγελία 400-450 καθώς επίσης και σε καταστήματα με μεταχειρισμένα σε ίδια τιμή (400-450) με εγγύηση 3 μήνες κλπ.thanks , εγω τον 50/1.4 κοιταω, ειναι και πιο φτηνος και αποτι ειδα οπτικα παλι μια χαρα θα ειναι, τον εχει κανεις η τον εχει δοκιμασει κανεις?
thanks , εγω τον 50/1.4 κοιταω, ειναι και πιο φτηνος και αποτι ειδα οπτικα παλι μια χαρα θα ειναι, τον εχει κανεις η τον εχει δοκιμασει κανεις?
Η αλήθεια είναι αυτή, βγάζει περισσότερο χαρακτήρα.Εγώ τον είχα τον 50mm 1.8 , όντως πολύ καλός φακός αλλά αν έπαιρνα ξανά τώρα θα πήγαινα για τον 1.4
Μεγαλύτερο διάφραγμα και καλύτερο χαρακτήρα οπτικά.
Δεν Μ αρέσει και πολύ η τελειότητα άλλωστε...
Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Να πω την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε ο 50f1.4.Εγώ τον είχα τον 50mm 1.8 , όντως πολύ καλός φακός αλλά αν έπαιρνα ξανά τώρα θα πήγαινα για τον 1.4
Μεγαλύτερο διάφραγμα και καλύτερο χαρακτήρα οπτικά.
Δεν Μ αρέσει και πολύ η τελειότητα άλλωστε...
Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Είναι μάρκο και έτσι πάει αναγκαστικά στα f2.8.Εχει δοκιμασει κανεις τον αντιστοιχο 50αρη μακρο ? (στα ιδια λεφτα βγαινει αλλα λιγο πιο σκοτεινος στο f2,8
Υπαρχει και ο Mitakon Zhongyi Speedmaster 50mm f/0.95 IIIαν δε θελει ανταπτορα δεν εχει αλλη επιλογη ομως σε 1.4
Μεγειάκαπιες δοκιμες με την ζ5 και τον 50/1.8, απο photoshop μονο levels
καπιες δοκιμες με την ζ5 και τον 50/1.8, απο photoshop μονο levels
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.