Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ντίνε,βρέθηκε χορηγός για το κομπρεσέρ lucky me !!!

:idea: για το πλυστικό είπαμε μου το νοικιάζεις 10 ευρά την ημέρα ??? :antlers:

Ντίνε,βρέθηκε χορηγός για το κομπρεσέρ lucky me !!!

:idea: για το πλυστικό είπαμε μου το νοικιάζεις 10 ευρά την ημέρα ??? :antlers:

Ειχα την φαεινη ιδεα να βαλω στο αφροποιητη ph- (οξυ) :BDGBGDB55:

Αφου μ@λaκιστικα (η δουλεια δεν εγινε), ακουμπησα το πιστολι του πλυστικου στο εδαφος... Μου ηρθε φλας και το σηκωσα μετα απο 5-10 λεπτα οπου το 1/3 του ακροφυσιου ειχε λιωσει στο πατωμα...:bigcry:

Ευτυχως δεν επηρεασε την λειτουργια του...

Δυσκολη η ενοικιαση, δουλευει καθε μερα...

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ειχα την φαεινη ιδεα να βαλω στο αφροποιητη ph- (οξυ) :BDGBGDB55:

Αφου μ@λaκιστικα (η δουλεια δεν εγινε), ακουμπησα το πιστολι του πλυστικου στο εδαφος... Μου ηρθε φλας και το σηκωσα μετα απο 5-10 λεπτα οπου το 1/3 του ακροφυσιου ειχε λιωσει στο πατωμα...:bigcry:

Θές να δώσεις και συμβουλές... Τρομάρα σου... :flipout:

Φυσικα. Ακου μια για παραδειγμα:

ΜΗΝ βαλετε οξυ στον αφροποιητη!

Ασχημη ειναι ? :p

Φυσικα. Ακου μια για παραδειγμα:

ΜΗΝ βαλετε οξυ στον αφροποιητη!

Ασχημη ειναι ? :p

Όχι, καθόλου άσχημα...
Αν μάλιστα ήσουν και στην Αμερική θα μπορούσες να τους κάνεις και μύνηση επειδή δεν αναφέρεται ρητά στο manual οτι στον αφροποιητή
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΓΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. :bang:

Υ.Γ. Μιχάλη, επειδή το παρακάναμε λίγο (ο Ντίνος Φταίει :silly:), ότι νομίζεις οτι χρειάζεται σβήσιμο σβήστο...

Last edited:
τους λογαριασμους σας πρεπει να σβησει!

images

Παρέλαβε και ο ξάδερφος, ευχαριστώ πολύ τον Κυριάκο για την οργάνωση. Εν αναμονή και του αφροποιητή για να γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές!

Παιδιά,αφροποιητή χρησιμοποιείτε αυτόν που έχει μέσα το πλυστικό ή κάποιον extra?
Έχω 2 πλυστικά,ένα Nilfisk και ένα Bosch.

Σωκρατη καλημερα!

Αυτος ειναι ο αφροποιητης που χρησιμοποιω.
Ειναι εξτρα εξαρτημα και οχι ο εργοστασιακος της Karcher της οποιας πλυστικα εχω και τον παραγγελνεις αναλογα την μαρκα του πλυστικου σου.
heavy-duty-snow-foam-gun-complete-set.jpg

Το αποτελεσμα ειναι οπως στην φωτο.
DSC01142.JPG

Τώρα βασικά χάρηκα, γιατί έχω ένα πλυστικό DOIT που είχα αγοράσει πριν αρκετά χρόνια από το Alex Pack. Για τη χρήση που του κάνω έχει αποδειχθεί υπέραρκετό, απλά ο αφροποιητής που είχε μέσα είναι για τα πανηγύρια (είναι ίδιος με αυτούς που έχουν τα περισσότερα φθηνά). Βλέποντας όμως τη φωτογραφία που έβαλες, αν θυμάμαι καλά ο πλαστικός σύνδεσμος είναι ίδιος με αυτόν που παίρνει το πλυστικό, οπότε θα μπορούσα να τον πάρω, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω ολόκληρο το μηχάνημα...

Πόσο είχες πάρει το DoIt; Γιατί υπολογίζω ο αφροποιητής να σου στοιχίσει όσο και το πλυστικό... :smile:

Πόσο είχες πάρει το DoIt; Γιατί υπολογίζω ο αφροποιητής να σου στοιχίσει όσο και το πλυστικό... :smile:

Το πλυστικό έκανε 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά...το είχα πάρει όμως αν θυμάμαι καλά με 12 ευρώ + κουπόνια μέσω εξαργύρωσης πόντων bonus από πιστωτικές της alpha bank. Βασικά στις αρχές είχε κάνει πατάτα το alex pack, οπότε πήγαινες, αγόραζες πράγματα στα 2 ευρώ, τα πλήρωνες με πιστωτική και εξαργυρώνοντας λίγους πόντους έπαιρνες κουπόνι 15 ευρώ. Και σε άφηνε να το κάνεις αυτό όσες φορές ήθελες κάθε μέρα, όπως και να χρησιμοποιήσεις τα κουπόνια αθροιστικά. Αργότερα κατάλαβαν ότι κάποιοι σαν εμένα είχαν καταλάβει την "τρύπα" στο σύστημα και το διόρθωσαν. Τα πρώτα μου σετ εργαλεία έτσι τα είχα πάρει. Ακόμη μετανιώνω που δεν πήρα το σκούτερ των 1000 ευρώ με 70 ευρώ + πόντους που κανονικά έχουν όσο ένα εισιτήριο εσωτερικού χωρίς τους φόρους...