Εγώ πήρα το Κ3 στα 139,00 ευρώ από το Praktiker. Τώρα βέβαια βλέπω πως το έχει πάει στα 159,00.
http://www.praktiker.gr/p/plystiko-mixanima-karcher-k3-36849
Τα πράγματα είναι όπως τα λέει παραπάνω ο Χρήστος.
Το πήρα για το χωριό, όπου έχω δύο πολύ μεγάλες αυλές. Είδα τις πλάκες άσπρες μετά από πολύ καιρό.....
Απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν έχω και πρότερη εμπειρία από πλυστικά μηχανήματα.
Φαντάζομαι το Κ5 τι δουλειά θα κάνει.
Χρήστο, γιατί πήρες τόσο μεγάλο μηχάνημα;
Υ.Γ. Θα πάρω άλλο ένα για εδώ. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα 150 - 200 ευρώ;
Κώστα πήρα μεγάλο μηχάνημα γιατί η αυλή μου είναι μεγάλη (κάτι λιγότερο από 100μ2).
Και αυτή είναι η μπροστά αυλή. Από την πίσω πλευρά του σπιτιού έχω κήπο και γύρω από το σπίτι πεζοδρόμια.
Επίσης από τη στιγμή που η πίεση είναι ρυθμιζόμενη, πάντα είναι καλό να έχεις για κάποιες δύσκολες περιπτώσεις το κάτι παραπάνω.
Τέλος κάποια εξαρτήματα είναι μόνο για τα μεγάλα πλυστικά (Κ5, Κ7).
Χτες, σάββατο πρωί είχαμε επιτέλους καλό καιρό και έκανα την μπροστινή αυλή.
Δεν την είχα ξανακάνει από όταν έστρωσα τις πλάκες το 2006.
Την έπλενα βέβαια αλλά με το λάστιχο. Παρότι φαινόταν καθαρή -εκτός την πρασινίλα που είχαν πιάσει οι πλάκες- με τη χρήση του πλυστικού έγινε σαν καινούρια.
Το τι βρωμιά βγήκε, απλά δεν πίστευα στα μάτια μου. Η πρασινίλα έφυγε και οι πλάκες ξαναπήραν το κόκκινο/κεραμιδί χρώμα τους.
Τα φιλέτα μαρμάρου και τα μάρμαρα στη στέψη του τοίχου περίφραξης άσπρισαν εντελώς. Σαν καινούρια!
Και όλα αυτά χωρίς την χρήση χημικών. Μόνο νεράκι.
Ήθελα να βγάλω την μεγάλη ποσότητα της βρωμιάς (αποστολή εξετελέσθη) και την επόμενη φορά θα βάλω και καθαριστικό ώστε να γίνει η δουλειά τέλεια.
Να πω ότι μεγάλη ευκολία είναι το
Τ-400/Τ450 .
Εγώ πήρα το
Τ-400 .
Η μόνη διαφορά με το Τ450 είναι ότι έχει κοντάρι από αλουμίνιο και είναι λίγο φτηνότερο (είναι προηγούμενη γεννιά).
Κάνει ότι διαφημίζει. Καθαρίζει γρήγορα, σου δίνει δυνατότητα μεταβολής της πίεσης και καθαρίσει ωραία και στις γωνίες.
Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι δεν έχεις καθόλου πιτσίλισμα. Καθόλου.
Η αυλή μου είναι ψηλότερα από την διπλανή και ήθελα να καθαρίσω τα μάρμαρα στη στέψη του τοίχου περίφραξης.
Από κάτω λοιπόν από την αυλή μου ήταν παρκαρισμένα 3 αυτοκίνητα και αν πιτσιλιόταν σίγουρα θα είχα παρατηρήσεις.
Ε λοιπόν έκανα τέλειο καθαρισμό και δεν έπεσε σταγόνα στα αυτοκίνητα από κάτω.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να προσθέσω ότι με το Τ-400 καθάρισα και την όψη των τοίχων περίφραξης και κάνει ωραιότατη δουλειά.
Βάλτε βέβαια σε χαμηλή πίεση μην σας ξηλώσει το χρώμα.