Τί νά σού πώ φίλε Παναγιώτη ο καθένας ότι τόν βολεύει,προσωπικά περισσότερο αναγκαίο θεώρησα νά δώσω 150 ευρώ γιά αεροσυμπιεστές γιά να φουσκώνω τά λάστιχα τού ιχ σέ μιά αναγκη που μπορει και να ακινητοποιηθή τό ιχ ξεμένοντας απο αέρα τά λάστιχα (μπορεί να υπερέβαλα καί λίγο θά έκανα τήν δουλειά μου καί μέ έναν,αλλα ήθελα τήν σιγουριά τών δύο γιά νά μήν ξαναγίνει) παρά νά δώσω 80-100 ευρώ γιά πλυστικό μηχάνημα μιάς πού μπορώ νά κάνω τήν δουλειά μου μέ ένα σφουγγάρι και ένα λάστιχο νερού και χωρίς τόν μπελά πού ανέφερα παραπάνω,έχω δίπλα τήν βρύση μέ τό λάστιχο νερού στήν σέλλα επάνω τήν ανοιγω και το πλένω,ενώ μετα άντε τράβα μπαλαντέζες-πλυστικά μαζευε τα πάλι ολα πίσω κ.τ.λ καί μόνο που το σκέφτομαι μέ αποθαρρύνει.
Φίλε Νίκο η αλήθεια έιναι ότι δέν έχω δοκιμάσει αλλά τά βλέπω πώς λειτουργούν όταν βάζω βενζίνη στό βενζινάδικο (χωρίς ποτέ νά έχω δώσει ούτε μισό ευρώ γιά πλύσιμο έξω,μού αρέσει κιόλας νά το πλένω εγώ,πές το και σάν γυμναστική εκτόνωση),αλλα τό μόνο καλό πού τού βρίσκω για να λέμε τά σύκα-σύκα καί τήν σκάφη-σκάφη είναι ότι δέν σκύβεις να καθαρίζεις τους μαρσπιέδες μέ τό σφουγγάρι,τά κάτω μέρη τών πορτών,τους προφυλακτήρες,καί τά ζαντολάστιχα,τά κάνεις στό όρθιο όλα μέ τό πλυστικό ρίχνοντας με το πιστόλι νερό υπο πίεση,φυσικά εμένα προσωπικά δέν μέ ενδιαφέρει αυτό,αλλά γιά κάποιον άλλο μπορεί νά είναι κόπος.
Αλλά καί μόνο πού σκέφτομαι ότι γιά πλύνω τό ιχ θέλω νά απλώνω μπαλαντέζες,να κουβαλαω το πλυστικό,νά γίνομαι ψιλομούσκεμα μέ τά μικροσταγονίδια που εκτοξεύονται απο το ιχ μέ στύλ γκέλ επάνω μου,και μετα το τελος αντε μαζευε τα και αποθηκευε τα,αυτό θεωρώ κόπο.