Αν καταλαβα καλα για τα παντα!!!
Ποτε λες να το παρεις για να μας γραψεις εντυπωσεις?
Μιχαλη,ΕΙΔΙΚΑ εσυ,πρεπει να παρεις karcher σειρα 6 τουλάχιστον!
Δεν θα σταματήσεις στις μικρες απαιτησεις...
Καλοπροαίρετα παντα.
Νίκο πως μπορούμε να ξέρουμε τα πραγματικά bar ενός πιεστικου;
χαχαχα, βρε Πανο (και Νικο -thanks for the long reply) δεν εχω απαιτησεις απο το πλυστικο, ουτε και μου αρεσει σαν εργαλειο εδω που τα λεμε. Αλλιως θα ειχα ηδη αγορασει καποιο εδω και χρονια.
Και για να πω τη μαυρη αληθεια, η αναγκη για πλυστικο προκυπτει καθε Πασχα που εχω να πλυνω καμμια 25αρια τραπεζακια και καρεκλες καθως και γυρω απο τον χωρο της ψησταριας για την Κυριακη του Πασχα!!
Με τα μηχανοκινητα ειναι μικρο το κακο καθως εχω προσαρμοσει μια βουρτσα σε ενα λαστιχο κηπου και κανω τη δουλεια μου.
Να συμπληρωσω επισης οτι μου αρεσουν πολυ τα compact εργαλεια και μολις ειδα το μεγεθος του μικρου bosch...oλα τα αλλα ηρθαν σε δευτερη μοιρα.
Η αποψη μου ειναι οτι η Karcher ειναι γενικα η κορυφαια εταιρεια στο ειδος της αλλα τα 3.8 κιλα και το λιλιπουτειο μεγεθος της bosch στα 110 bar - με συγκινουν περισσοτερο ως γνησιο γκατζετακια)
Επειδή έχω δουλέψει μικρό μοντέλο της Bosch είναι σκέτη απογοήτευση ως προς την απόδοση. Για αξιοπιστία δε γνωρίζω καθώς δεν το κράτησα για πολύ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.