Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

To ava μπορεί να κάνει καθαριοσμό, αλλά ξηραίνει το χρώμα. Είμαι κι εγώ υπέρ του αφροποιητή.

Ακριβώς.
Χαλάει το βερνίκι του αυτοκινήτου μία ώρα νωρίτερα.

Ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο είναι το Karcher RM519 (μπλε) - ultra foam.

Γειά σας ,

με αφορμή την προσφορά της karcher για το κ3 στα 99 ευρώ , πήγα να το δω από κοντά. Με αποθάρρυνε όμως από την αγορά το γεγονός ότι πρέπει ανά 15-20 λεπτά να σταματάω την εργασία για να κρυώσει αλλά και το ότι έχει πλαστική αντλία. Έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω σε άλλες μάρκες και κατέληξα στα εξής :
https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-lavor-2500-w-62087305/
ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα από χαρακτηριστικά και τιμή !
http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-120-bar-1400watt-c1207-6-128470930-p-TLS.120155
ένα δοκιμασμένο μηχάνημα από πολλούς από ότι είδα.

Το nilfisk προτείνεται από αρκετούς σε αυτό το εύρος τιμής , λογω της μεταλλικής αντλίας. Για το lavor , παρόλα τα καλά χαρακτηριστικά, δεν το ξέρω σαν μάρκα και δεν είδα και εντυπώσεις από χρήστες.
Τι προτείνετε ?

Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

μου το είπε τόσο ο πωλητής σε κατάστημα karcher όσο και η υπάλληλος στα πράκτικερ. Το μοτέρ είναι αερόψυκτο και υπάρχει κίνδυνος να καεί μου είπαν .Υδρόψυκτο μοντέλο ξεκινά από 200 ευρώ.

Για αυτό το λογο(όχι ότι μου πρότειναν να σταματάω κάθε τέταρτο) πήρα το κ4.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ πάντως έχω το Κ2 και αυτό αερόψυκτο και αυτό με πλαστική αντλία εδώ και 4-5 χρόνια.....και όταν το δουλεύω το ελάχιστο είναι 1-2 ώρες και το μέγιστο 5-6 ώρες συνεχόμενα....επίσης τα ποντίκια μου είχαν φάει και ένα τμήμα το πίσω πλαστικού...δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα...

τι να πω .... μακάρι να μην σου χαλάσει ποτέ. Εγώ πήγα αποφασισμένος να πάρω karcher αλλά με αποθάρρυναν αυτές οι προειδοποίησεις. Αρκετά έντιμο από μέρους των πωλητών μπορώ να πω γιατί ήμουν έτοιμος πελάτης. Και ομολογώ εκπλάγηκα γιατί για το σέρβις της karcher δεν είχα ακούσει καλά , όπως υπερβολικές (και διαφορετικές για το ίδιο μηχανημα από 2 διαφορετικά σέρβις) χρεώσεις που ωθούσαν τους πελάτες σε αγορά νέου μηχανήματος. τεσπα δεν έχω γνώσεις , ανέφερα απλώς εμπειρίες από 2 διαφορετικές πηγές.

καμιά άποψη για τα πιεστικά που ανέφερα παραπάνω ?

τι να πω .... μακάρι να μην σου χαλάσει ποτέ. Εγώ πήγα αποφασισμένος να πάρω karcher αλλά με αποθάρρυναν αυτές οι προειδοποίησεις. Αρκετά έντιμο από μέρους των πωλητών μπορώ να πω γιατί ήμουν έτοιμος πελάτης. Και ομολογώ εκπλάγηκα γιατί για το σέρβις της karcher δεν είχα ακούσει καλά , όπως υπερβολικές (και διαφορετικές για το ίδιο μηχανημα από 2 διαφορετικά σέρβις) χρεώσεις που ωθούσαν τους πελάτες σε αγορά νέου μηχανήματος. τεσπα δεν έχω γνώσεις , ανέφερα απλώς εμπειρίες από 2 διαφορετικές πηγές.

καμιά άποψη για τα πιεστικά που ανέφερα παραπάνω ?

Κοίταξε οι πωλητές προσπαθούν να πλασσάρουν αυτά που τους λένε οι εταιρείες.
Τα nilfisk δεν έχουν καθόλου service από την άλλη. Με λίγη προσοχή και άδειασμα του νερού μετά από κάθε χρήση δεν θα έχεις σημαντικά προβλήματα.

καλημερα ειχα kercher για 10+ χρονια , του επινα το αιμα,δουλευε με ριγμα στην αντλια
πηγα να την αλλαξω και ζητουσαν 60+ ευρω.
σπαστικα και ειπα δε ξαναπαιρνω kercher.
αγορασα το μπλε αυτο που λες και εσυ - πριν 2 μηνες - πολυ καλο αλλα δεν ειναι kercher, η ποιοτητα κατασκευης σαφως κατωτερη.
με το κιτρινο δεν ειχε τσακισει ποτε το λαστιχο στο μπλε τσακισε απο την 2η χρηση.
κανει μικροδιακοπες σε full πιεση
Υποψη και το μπλε πρεπει να δουλευει μαχ 30 λεπτα.ολα τα αεροψυκτα 120 bar ετσι ειναι - οποτε και το levvor.
το kercher μπορεις να το βρεις με λιγοτερο απο 100 ευρω - παρτο .

Karcher και παλι Karcher.

Βεβαια το LAVOR επειδη δειχνει πολυ ποιοτικο με καλα χαρακτηριστικα σε τιμη που δεν υπαρχει καλο θα ηταν να το δοκιμασει καποιος.

Ο Ξάδερφος μου έχει το αντίστοιχο με πλαστικό πιστόλι αγορασμένο από unimac.
Με 3-4 χρήσεις κάθε καλοκαίρι αλλάζει πιστόλι (κόστος κοντά στα 30 ευρώ).
Δεν αξίζει παρόλο που η τιμή και τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά.

Το είδα από κοντά ... Το πιστόλι είναι μεταλλικό , ΑΛΛΑ το μοτέρ πλαστικό . οπότε πάω για nilfisk

!!! έτσι μου είπε ο πωλητής στα Leroy Merlin . Δεν μπόρεσα να βρω αλλού πληροφορίες.

Δυστυχως η εκπαιδευση των πωλητων ειναι οτι να ναι σε πολλα μαγαζια.
Αν ο αγοραστης δεν ενδιαφερθει να το ψαξει μονος του πριν την αγορα εχασε.

ακριβώς αυτό .... τελικά επικοινώνησα με άλλο κατάστημα όπου μου είπαν ότι ΕΧΕΙ μεταλλική αντλία. Επειδή όμως έχουν και άλλο ένα 135 μπαρ σε άκρως δελεαστική τιμή (https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/plustika/plustika/plustiko-one-extra-135-1900-w-62162590/
ρώτησα και για αυτό και μου είπε για πλαστική αντλία.
Ψάχνοντας όμως , κυρίως σε πολωνικά και ρώσικα σάιτ, βρήκα ότι ΚΑΙ τα 2 έχουν μεταλλική αντλία ... ΚΑΛΟ ε ?

Επειδή ζαλίστηκα με αυτήν την υπόθεση θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα , αν και με βλέπω προς τον δανό.

Αγορασα προσφατα το karcher k7 fc και τον αφροποιητη mjjc απο aliexpress.τι snow foam προτεινετε για πλυσιμο αυτοκινητο, μηχανακι.εχω ακουσει καλα λογια για το valet pro αλλα δεν μπορω να το βρω ελλαδα.γνωριζετε καποιο καταστημα