To ava μπορεί να κάνει καθαριοσμό, αλλά ξηραίνει το χρώμα. Είμαι κι εγώ υπέρ του αφροποιητή.
Ακριβώς.
Χαλάει το βερνίκι του αυτοκινήτου μία ώρα νωρίτερα.
Ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο είναι το Karcher RM519 (μπλε) - ultra foam.
To ava μπορεί να κάνει καθαριοσμό, αλλά ξηραίνει το χρώμα. Είμαι κι εγώ υπέρ του αφροποιητή.
τι να πω .... μακάρι να μην σου χαλάσει ποτέ. Εγώ πήγα αποφασισμένος να πάρω karcher αλλά με αποθάρρυναν αυτές οι προειδοποίησεις. Αρκετά έντιμο από μέρους των πωλητών μπορώ να πω γιατί ήμουν έτοιμος πελάτης. Και ομολογώ εκπλάγηκα γιατί για το σέρβις της karcher δεν είχα ακούσει καλά , όπως υπερβολικές (και διαφορετικές για το ίδιο μηχανημα από 2 διαφορετικά σέρβις) χρεώσεις που ωθούσαν τους πελάτες σε αγορά νέου μηχανήματος. τεσπα δεν έχω γνώσεις , ανέφερα απλώς εμπειρίες από 2 διαφορετικές πηγές.
καμιά άποψη για τα πιεστικά που ανέφερα παραπάνω ?
Karcher και παλι Karcher.
Βεβαια το LAVOR επειδη δειχνει πολυ ποιοτικο με καλα χαρακτηριστικα σε τιμη που δεν υπαρχει καλο θα ηταν να το δοκιμασει καποιος.
Το είδα από κοντά ... Το πιστόλι είναι μεταλλικό , ΑΛΛΑ το μοτέρ πλαστικό . οπότε πάω για nilfisk
!!! έτσι μου είπε ο πωλητής στα Leroy Merlin . Δεν μπόρεσα να βρω αλλού πληροφορίες.
Δυστυχως η εκπαιδευση των πωλητων ειναι οτι να ναι σε πολλα μαγαζια.
Αν ο αγοραστης δεν ενδιαφερθει να το ψαξει μονος του πριν την αγορα εχασε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.