Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Αγορασα προσφατα το karcher k7 fc και τον αφροποιητη mjjc απο aliexpress.τι snow foam προτεινετε για πλυσιμο αυτοκινητο, μηχανακι.εχω ακουσει καλα λογια για το valet pro αλλα δεν μπορω να το βρω ελλαδα.γνωριζετε καποιο καταστημα

Δοκίμασε το Karcher Ultra foam.
Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον (συσκευασία ενός λιτρου που με εβδομαδιαίο πλύσιμο βγάζει άνετα 4-5 μήνες).

Ok θα το δοκιμασω.τι δοσολογια το βαζεις στον αφροποιητη η να το βαλω στη θηκη του πιεστικου απευθειας αναποδα?

Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ok θα το δοκιμασω.τι δοσολογια το βαζεις στον αφροποιητη η να το βαλω στη θηκη του πιεστικου απευθειας αναποδα?

Για βέλτιστα αποτελέσματα στον αφροποιητή.
50 ml στο λίτρο είναι καλά, απλά πρέπει να το αφήσεις λίγο να δράσει (όχι να στεγνώσει όμως).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

ok ευχαριστω..

Αγορασα προσφατα το karcher k7 fc και τον αφροποιητη mjjc απο aliexpress.τι snow foam προτεινετε για πλυσιμο αυτοκινητο, μηχανακι.εχω ακουσει καλα λογια για το valet pro αλλα δεν μπορω να το βρω ελλαδα.γνωριζετε καποιο καταστημα

Φιλε δωσε link του αφροποιητη πες μας και αν κανει δουλεια.

https://www.aliexpress.com/store/product/Foam-Lance/803552_1212116034.html?spm=2114.12010608.0.0.OI91NI
σε αυτο το λινκ εχει ανταπτορα για karcher αλλα αν ψαξεις ειχε για ολα τα πιεστικα ανταπτορα (karcher,nilfisk κ.α)
εχει παρα πολλα βιντεο στο youtube να δεις,αλλα για τελεια αποτελεσματα θελει καποιες δοκιμες με τα σαμπουαν.Πολυ καλο ειναι το valet pro snow foam.Eγω την πρωτη μου δοκιμη την εκανα με ενα sonax που ειχα με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

https://www.aliexpress.com/store/product/Foam-Lance/803552_1212116034.html?spm=2114.12010608.0.0.OI91NI
σε αυτο το λινκ εχει ανταπτορα για karcher αλλα αν ψαξεις ειχε για ολα τα πιεστικα ανταπτορα (karcher,nilfisk κ.α)
εχει παρα πολλα βιντεο στο youtube να δεις,αλλα για τελεια αποτελεσματα θελει καποιες δοκιμες με τα σαμπουαν.Πολυ καλο ειναι το valet pro snow foam.Eγω την πρωτη μου δοκιμη την εκανα με ενα sonax που ειχα με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

:2thumb22sup: :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Για βέλτιστα αποτελέσματα στον αφροποιητή.
50 ml στο λίτρο είναι καλά, απλά πρέπει να το αφήσεις λίγο να δράσει (όχι να στεγνώσει όμως).

Μονο 50ml?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Μονο 50ml?

Εγώ τόσο βάζω και βγαίνει καλό, τώρα αν έχει πολύ βρωμιά μπορείς να βάλεις διπλάσιο και τριπλάσιο.
Παίζει ρόλο και το shampoo!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Εγώ τόσο βάζω και βγαίνει καλό, τώρα αν έχει πολύ βρωμιά μπορείς να βάλεις διπλάσιο και τριπλάσιο.
Παίζει ρόλο και το shampoo!

Ποιο shampoo? Για τον αφρο μιλαμε, ποια η αναλογια ωστε να βγει ο αφρος σαν του φραππε. Το τι θα κανω μετα ειναι αλλουνυ παππα ευαγγελιο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ποιο shampoo? Για τον αφρο μιλαμε, ποια η αναλογια ωστε να βγει ο αφρος σαν του φραππε. Το τι θα κανω μετα ειναι αλλουνυ παππα ευαγγελιο

Κάνει πειράματα για να βρεις την κατάλληλη δόση αγαπούλη!

Σε καποια φαση που ειχα παρει εναν αφροποιητη και επαιζα, τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα πετυχει με το πορτοκαλι sonax (σαμπουαν αυτοκινητου) απο τα praktiker. Με πιο ακριβους και "εξειδικευμενους" αφρους ολο μου εβγαιναν νερουλοι οι αφροι και επεφταν αμεσως. Επρεπε να κανω πολυ πλουσιο μειγμα, πραγμα που δε συνεφερε με την καμια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Κάνει πειράματα για να βρεις την κατάλληλη δόση αγαπούλη!

Οποτε ομκατασκευαστης δεν δινει σαφη οδηγια.
Εσυ εχεις κατασταλαξει στα 50ml/γεμισμα αφροποιητη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος

Οποτε ομκατασκευαστης δεν δινει σαφη οδηγια.
Εσυ εχεις κατασταλαξει στα 50ml/γεμισμα αφροποιητη?

Άλλοι λένε 20% απορρυπαντικό.
Δηλαδή με 5 χρήσεις τέλος...

Εγώ το βρίσκω υπερβολικό!

Για αυτούς τους λόγους η karcher ενσωματώνει το απορρυπαντικό στον αφροποιητη και τραβάει όσο χρειάζεται.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αυτούς τους λόγους η karcher ενσωματώνει το απορρυπαντικό στον αφροποιητη και τραβάει όσο χρειάζεται.

Στον αφροποιητή μπαίνει και εκεί αραιωμένο.
Αν το βάλεις όπως έιναι θα φας σχεδόν 0.5 λίτρο ανά πλύσιμο αυτοκινήτου.

Στον αφροποιητή μπαίνει και εκεί αραιωμένο.
Αν το βάλεις όπως έιναι θα φας σχεδόν 0.5 λίτρο ανά πλύσιμο αυτοκινήτου.
Αραιομενο δεν πάει. Δεν νομίζω ότι χαλάει τόσο. Εγώ δεν έχω εχω χαλασει ούτε το 1/4 μετά από 5 πλυσίματα. https://youtu.be/LwYQY6UCtoc

Αραιομενο δεν πάει. Δεν νομίζω ότι χαλάει τόσο. Εγώ δεν έχω εχω χαλασει ούτε το 1/4 μετά από 5 πλυσίματα. https://youtu.be/LwYQY6UCtoc

Για τον aftermarket αφροποιητή εννοώ Νίκο.
Ο μανίσιος δεν είναι αφροποιητής!!! :p

Για τον aftermarket αφροποιητή εννοώ Νίκο.
Ο μανίσιος δεν είναι αφροποιητής!!! :p
Και αυτό το άσπρο που καλύπτει το αυτοκίνητο τι είναι;;;; δεν είναι αφρός ;;;; λες να κάνει ζημιά;;;;
Πέτα από την πλακα, η εταιρία αυτό δίνει για αφροποιητη (Κ ένα ακόμα φθηνότερο) Κ εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με πυκνό αφρο που μένει πάνω στα κάθετα πανελς για ώρα.

Και αυτό το άσπρο που καλύπτει το αυτοκίνητο τι είναι;;;; δεν είναι αφρός ;;;; λες να κάνει ζημιά;;;;
Πέτα από την πλακα, η εταιρία αυτό δίνει για αφροποιητη (Κ ένα ακόμα φθηνότερο) Κ εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με πυκνό αφρο που μένει πάνω στα κάθετα πανελς για ώρα.

Αν δοκιμάσεις τον aftermarket θα αναθεωρήσεις! :p