Παιδες μην ξεχναμε οτι η υποκατηγορια ειναι "Gadgets και ΕDC" και ηδη με καποια υπαρχοντα νηματα ειμαστε στο οριο...
Για ηλεκτροσυγκολλησεις και ειδικα εργαλεια ας μεινουμε προς το παρον στα νηματα των εργαλειων και DIY που ηδη υπαρχουν.
Αν δημιουργηθει ενδιαφερον για συγκεκριμενα θεματα/εργαλεια μπορουμε να δουμε ενα ξεχωριστο νημα, οπως καναμε με τα πλυστικα και να μεταφερουμε τα ποστς.
Ισως σε καποια φαση συζητηθει με την διαχειριση του ΑVclub η πιθανοτητα να μπει και η λεξη 'εργαλεια' στην υποκατηγορια "Gadgets και EDC", oποτε τοτε θα υπαρχει μεγαλυτερη ευχερεια.
Η αληθεια ειναι οτι το νημα με τα εργαλεια 'ασφυκτια', αλλα απο την αλλη ο πυρηνας του AVclub ειναι "Audio Visual". Ειδωμεν)
Και εγω πήρα το nilfist που έγραψα παραπάνω
Πατώματα (πλακάκια), πλάκες καρυστου, και σε τέντες που το δοκίμασα, κάνει πολυ καλη δουλεια. Ειδικά με το ακροφύσιο που περιςτρεφει το νερό.
Αυτό είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικο!!!
Υγρο για αφροποιηση που βρισκουμε ?
Ειναι τιποτε το ειδικο, ή αν βαλω κανα βιλανοβα κανει επισης δουλεια ?
130 Ευρω.. Ευρω και Bar..Το εβαλα χθες επλυνε το αμαξι ο bro εγω το μηχανακι, τα εξωτερικα παραθυρα / πατζουρια στο σπιτι , ευχαριστημενος αδερφε.. εχει και το turbo ακροφυσιο , εκανα μια δοκιμη στην ασφαλτο, μιλαμε γδερνει..!!
εχασα και το κινητο να τραβαγα κανα βιντεακι.. με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω.
Χωρις να εχω δουλεψει αλλα αντιστοιχα, πιστευω οτι τα αξιζει τα 130..
Την αναλογια την καθοριζει το απορυπαντικο που θα βαλεις.
Το γραφει επανω η καθε συσκευασια.
Στο δικο μου της Meguairs γραφει 1/400 αλλα επειδη το θεωρω ακραιο βαζω ενα ποντο απορυπαντικο και το γεμιζω με νερο μετα.
Το σαμπουαν δεν κανει για αφρους (αν το πηρες για αυτο...)
Δεν κάνει; Γιατί, που το είδες;
Έψαξα να βρώ αυτό που ποστάρισε ο Κυριάκος αλλά επειδή ήταν εξαντημένο πήρα αυτό της ίδιας εταιρίας και στην περιγραφή λέει αυτό:
MEGUIARS G7116 Gold Class Car Wah Shampo and Conditioner Σαμπουάν Αυτοκινήτου 473ml
Ένα πλούσιο προϊόν σχεδιασμένο για πλήσιμο και περιποίηση του χρώματος του αυτοκινήτου με ένα μόνο πέρασμα. Ο πλούσιος αφρός του καταφέρνει να αφαιρεί τη βρομιά από τους δρόμους και τους ρύπους χωρίς να καταστρέφεται το κερί του αμαξώματος. Διαθέτει conditioner που τρέφει το χρώμα και τη λαμπερή λεία επιφάνεια, διώχνοντας το νερό και μειώνοντας το χρόνο στεγώματος. "Ρευστή μαγεία" είναι ένας μόνο από τους όρους που χρησιμοποίησαν πελάτες, για να περιγράψουν αυτό το καταπληκτικό προιόν.
Πλένει και συντηρεί το χρώμα σε ένα στάδιο.
Αφαιρεί με ασφάλεια σκόνη και ρύπους.
Πλούσιος αφρός.
Τέλειο για όλα τα χρώματα.
Διατιθεται σε συσκευασία των 473ml.
Βαζω και στοιχημα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.