Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ακούω προτάσεις συνάδελφοι. Ποιο θέλετε να αγοράσουμε ???

Κυριάκο, είπα και πιο πάνω οτι είμαι μέσα, επειδή όμως δεν ξέρω αν θα μπορώ να παρακολουθώ το θέμα συνεχώς λόγω ταξιδιού για μια βδομάδα περίπου, ότι αποφασίσεις για τον εαυτό σου κάντο επι δύο.

Βασικα εχω ακουσει καλα λογια για το http://www.lupus-autopflege.de/ValetPRO-PH-Neutral-Snow-Foam-5Liter
αλλα και για το http://www.lupus-autopflege.de/ValetPRO-Advanced-Snow-Foam-5Liter αλλα η αναλογια τους 1/40 σε σχεση με αυτο των 1/400 του Meguairs τα βγαζει σαν ασυμφορα σε σχεση με αυτο.
Εγω πολυ καλες εντυπωσεις εχω και απο το SUPER SNOW FOAM του cleanyourcar.com στην μιση τιμη του Meguairs με σχετικα καλη αναλογια 1/200 αν θυμαμαι καλα.

Οποτε προτεινω να παμε για το Meguairs.
Θα παραγγειλω 6 τμχ για να ερθουν οικονομικοτερα τα μεταφορικα με τελικη τιμη γυρω στα 49 ευρω οποτε αν θελει κανενας ακομη ας το δηλωσει.

Y.Γ μολις εδωσα την παραγγελεια και βγαινει στα 49,70 ευρω το τμχ.

Last edited:

Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη! Αν υπάρχει η δυνατότητα να μου το στείλετε απλό δέμα με ΕΛΤΑ (3ε τα 6 κιλά) θα με ενδιέφερε (συνεννοούμαστε με pm για να σας κάνω τραπεζική κατάθεση). Αν υπάρξει άλλο ενδιαφέρον από Αθήνα, προσπεράστε με όμως, μην σας βάζω σε κόπο! Ευχαριστώ!

ΥΓ: Υπάρχει συγγενικό πρόσωπο στην Αθήνα που (ίσως) να καταφέρει να το παραλάβει για μένα. Σε ποια περιοχή βρίσκεστε;

Καλά με 1/400 αναλογια μην περιμένει κανείς να δει αφρό. Μακάρι να βγω ψεύτης.Το 5λιτρο βγαιναι 22 ο ένας και 34 ο άλλος χωρίς την έκπτωση

Last edited:
Βασικα εχω ακουσει καλα λογια για το http://www.lupus-autopflege.de/ValetPRO-PH-Neutral-Snow-Foam-5Liter
αλλα και για το http://www.lupus-autopflege.de/ValetPRO-Advanced-Snow-Foam-5Liter αλλα η αναλογια τους 1/40 σε σχεση με αυτο των 1/400 του Meguairs τα βγαζει σαν ασυμφορα σε σχεση με αυτο.
Εγω πολυ καλες εντυπωσεις εχω και απο το SUPER SNOW FOAM του cleanyourcar.com στην μιση τιμη του Meguairs με σχετικα καλη αναλογια 1/200 αν θυμαμαι καλα.

Οποτε προτεινω να παμε για το Meguairs.
Θα παραγγειλω 6 τμχ για να ερθουν οικονομικοτερα τα μεταφορικα με τελικη τιμη γυρω στα 49 ευρω οποτε αν θελει κανενας ακομη ας το δηλωσει.

Y.Γ μολις εδωσα την παραγγελεια και βγαινει στα 49,70 ευρω το τμχ.

Ωραια Κυριακο, ευχαριστουμε

Το ενα το παιρνω εγω.
Να κακονισουμε να βρεθουμε μολις ερθει

Πειραια δουλευω και εγω, οποτε Κυριακο, μαλλον θα ειναι ευκολο να βρεθουμε.

Μολις παραλαβεις, ενημερωσε

Ναι κανονίστηκε με τον ξάδερφο, ο οποίος μένει Χαλάνδρι! Πείτε μου για τα χρήματα, αν θέλετε να σας τα καταθέσω ή να σας τα δώσει στο χέρι με την παραλαβή.

Ντίνο έγινε φίλε. Από την εμπειρία της προηγούμενης παραγγελίας εντός πέντε ημερών θα είναι εδώ.
Επίσης σήμερα έβαλα μπουγάδα με το Meguairs που ήδη έχω.
Το αυτοκίνητο μου ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω της λασποβροχης και έμοιαζε σαν να είχε παντού μιλκο επάνω του.
Λοιπόν έκανε εξαιρετική δουλειά χωρίς σφουγγάρι!!!!
Όταν στεγνωνε φάνηκαν κάποια σημεία που δεν είχε περάσει η δέσμη και τα έκανα ξανά τοπικά και το αμάξι μου έγινε και πάλι κόκκινο από μπεζ!!!!!

Κυριάκο, κι εγώ τέλος της άλλης εβδομάδας θα έρθω, κι επειδή δεν θα έχω και πρόσβαση στο forum, αν έχουν έρθει εν τω μεταξύ, το κρατάς κι όταν γυρίσω θα συνενοηθούμε.

Ντίνο έγινε φίλε. Από την εμπειρία της προηγούμενης παραγγελίας εντός πέντε ημερών θα είναι εδώ.
Επίσης σήμερα έβαλα μπουγάδα με το Meguairs που ήδη έχω.
Το αυτοκίνητο μου ήταν σε άθλια κατάσταση λόγω της λασποβροχης και έμοιαζε σαν να είχε παντού μιλκο επάνω του.
Λοιπόν έκανε εξαιρετική δουλειά χωρίς σφουγγάρι!!!!
Όταν στεγνωνε φάνηκαν κάποια σημεία που δεν είχε περάσει η δέσμη και τα έκανα ξανά τοπικά και το αμάξι μου έγινε και πάλι κόκκινο από μπεζ!!!!!

Ολα καλα, αλλα το δικο μου που ειναι μαυρο θα γινει κοκκινο ή μπεζ ? :chinscratch:

Χαχαχαχα μαύρο ελπίζουμε και επιθυμούμε Πανό.
Χαχα χα χαχαχαχαχαχα τώρα πάλι με την λάσπη που θα έχει ποτέ δε ξέρεις....
Και το μαύρο είναι το χειρότερο χρώμα. Η χαρά του πλυντηριά...

Εγω πηγα εδω γειτονιά σε ενα μαγαζι με ειδη συντηρησης αυτοκινητου για σαπουνι για να δοκιμασω το πλυστικο και μου προτεινε το παρακατω ο φιλος .. που δεν αφριζει καθολου ομως..

$_57.JPG

Εγω πηγα εδω γειτονιά σε ενα μαγαζι με ειδη συντηρησης αυτοκινητου για σαπουνι για να δοκιμασω το πλυστικο και μου προτεινε το παρακατω ο φιλος .. που δεν αφριζει καθολου ομως..

$_57.JPG

Αυτο ειναι σαμπουαν αυτοκινητου.
Δεν εχει καμια σχεση με αυτο που χρειαζεται για τον αφροποιητη