Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

ΠΟΛΥ σχολαστικα. Δεν καθαρισε εκει που "πεταγεται" η βρωμια απο τις ροδες (μπροστα πορτες χαμηλα, και πισω προφυλακτηρας κατω απο τε φτερα)

Ελαχιστη βρωμια, σε ολοκαινουργιες ζαντες, δεν την εβγαλε

(btw, πηρα ενα καθαριστικο για ζαντες της wurth)

Δεν κανει πλύσιμο ο αφρός, προπλυση κάνει. Αν θες κατι πιο δυνατο πάρε ένα tfr αλλά η συχνή χρήση του κανει κακό στο βερνίκι και σε αλλες ευαισθητες επιφάνειες καθός έχει ισχυρό ph

Αλλιως μου τα λεγανε εμενα φιλε και με βαλανε σε εξοδα οι παλιανθρωποι εδω περα....
Προπλυση ? Σιγα μην βαλω και σοφλαν το ξεβγαλμα... :D

Τι ειναι το tfr ?

Ντινο με στεναχωρεις αλλα τι να κανω.

Traffic film remover.
41MHMwHpPfL._SY300_.jpg

Προσοχη ομως στα πολυ δυνατα καθαριστικα οπως το tfr γτ οπως λεει ο φιλος μακροπροθεσμα καταστρεφει βερνικια, λαστιχα και πλαστικα.

Για εμενα προσωπικα:

divieto_tfr.jpg

Την άλλη φορά δοκίμασε να αφήσεις τον αφρό παραπάνω χρόνο ή και να κανείς πιο σφιχτό το μείγμα.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

...... ή και να κανείς πιο σφιχτό το μείγμα.

Και πώς γίνεται αυτό;
Δοκίμασα ανοίγοντας και κλείνοντας τη στρόφυγγα του αφροποιητή αλλά και πάλι το καλύτερο αποτέλεσμα που πήρα ήταν ψιλονερουλό, έτρεχε.
Έχει να κάνει με την πίεση, γιατί έχει γραφτεί και η μία άποψη (130 bar και πάνω) και η άλλη, οτι δεν έχουν σημασία δηλαδή τα bar.
Ούτε η πυκνότητα του μίγματος (αραίωμα) νομίζω οτι έχει τόση σημασία, δοκίμασα με αρκετά μεγαλύτερη δόση απορυπαντικού χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Re: Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Θα το δοκιμασω, αν και νομιζω οτι δεν αποφευγεται το σφουγγαρι
Ναι δεν το αποφευγεις το σφουγγάρι.

Και πώς γίνεται αυτό;
Δοκίμασα ανοίγοντας και κλείνοντας τη στρόφυγγα του αφροποιητή αλλά και πάλι το καλύτερο αποτέλεσμα που πήρα ήταν ψιλονερουλό, έτρεχε.
Έχει να κάνει με την πίεση, γιατί έχει γραφτεί και η μία άποψη (130 bar και πάνω) και η άλλη, οτι δεν έχουν σημασία δηλαδή τα bar.
Ούτε η πυκνότητα του μίγματος (αραίωμα) νομίζω οτι έχει τόση σημασία, δοκίμασα με αρκετά μεγαλύτερη δόση απορυπαντικού χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Λογικά θα έπρεπε να σου κάνει καλύτερο αφρό.

Αλλη μια σημερα...

Τι αφησα περισσοτερο, καλο ξεβγαλμα με το πιεστικο, 100% καθαρισμαΘ

Attachments

• uploadfromtaptalk1415709042355.jpg
    uploadfromtaptalk1415709042355.jpg
    99.7 KB · Views: 289
Jet lag + android :p

Αφησα τον αφρο περισσοτερο απο οτι τις προηγουμενες φορες, και τον ξεπλυνα πιο επισταμενα με το πιεστικο. Το αποτελεσμα ηταν να καθαρισει το αυτοκινητο 100%

Και πώς γίνεται αυτό;

Μπαμπη,βαλε διπλασια ποσοτητα σαπουνιου,βαλε μεγαλυτερη πιεση στο μηχανημα και στη συνεχεια παρε το αυτοκινητο και πηγαινε στο πιο κοντινο πλυντηριο να στο πλυνουν για να μη ταλαιπωριεσαι.

Jet lag + android :p

Αφησα τον αφρο περισσοτερο απο οτι τις προηγουμενες φορες, και τον ξεπλυνα πιο επισταμενα με το πιεστικο. Το αποτελεσμα ηταν να καθαρισει το αυτοκινητο 100%

Ντινάρα, αγνοώ τον τρο-Λάκη (ακόμα LG2 έχει) :tongue: και απαντάω μόνο σ´εσένα:

- Σ´ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση... :cool4:

Εβαλα περιπου 1,5 με 2 εκατοστα απο το υγρο στον αφροποιητη, συμπληρωσα το υπολοιπο με νερο, και χρησιμοποιησα περιπου το 60% του περιεχομενου.

Το "μυστικο" ειναι να μεινει κανα 10-15λεπτο πανω στο αυτοκινητο, και μετα πολυ καλο ξεβγαλμα

Παιδια για χαρα κι απο μενα,Ντινος στο ονομα,κι εχω μια γρηγορη ερωτηση.Πηρα τελευταια το πιεστικο απο το Lidl με τα 100
bar και εχει μεσα ενα υποτιθεμενο αφροποιητη.Αν παρω το ειδικο υγρο που κανει τον αφρο με αυτο το εξαρτημα θα κανω δουλεια?
Εχω κι αλλο ενα πιεστικο μεγαλυτερης ισχυς αλλα δεν εχει αφροποιητη.Το θεμα ειναι αν μπορω να κανω δουλεια με το μικρο του Lidl
ή να ψαχτω να βρω αφροποιητη για το πιο μεγαλο?Καλησπερες..!

Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει. Όμως σε budget πιεστικό που είχα πάρει παλαιότερα ο αφροποιητής που είχε μέσα είναι για τα πανηγύρια δυστυχώς. Αν δεν υπάρχει τρόπος με κάποια πεταλούδα να ρυθμίζεις την πίεση, δεν νομίζω να κάνεις δουλειά...