vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,207
ναι εχει δικιο ο Γιωργος ο αφροποιητης του parkside των 100 bar ειναι επιεικος απαραδεκτος απλα ριχνει σαπουναδα κακης πυκνοτητας .
ναι εχει δικιο ο Γιωργος ο αφροποιητης του parkside των 100 bar ειναι επιεικος απαραδεκτος απλα ριχνει σαπουναδα κακης πυκνοτητας .
Αυτο το διαπιστωσα κι εγω,ωστωσω η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζουμε καποιον αφροποιητη aftermarket που να ταιριαζει σε αυτο το μικρο πλυστικο και να κανει δουλεια.Ξερουμε κατι????
Έχω ένα αρχαίο Karcher (K3.68 γράφει). Είχε έρθει με ένα (αστείο) εξάρτημα για αφρό, τι θα προτείνατε για αφροποιητή που να του ταιριάζει;
Συνήθως το χρησιμοποιώ για βρέξιμο/ξέπλυμα, και σαπουνάδα με το χέρι... (όταν φυσικά δεν βαριέμαι να πλύνω το αμάξι - σπάνιο)
Εγώ έχω ένα Lavor superwash 160 αγορασμένο πριν από 10+ χρόνια από Lidl.
Ήταν το μοναδικό lavor που έφερε το lidl με μέγιστη πίεση 160 bar (135 πραγματική) και παροχή 510 lt/h.
Το έσωσα πρόπερσι παίρνοντας καινούριο πιστόλι (το παλιό το έσπασε ο πατέρας μου από το βάλε βγάλε) και ακόμα και σήμερα λειτουργεί καλά.
Έχω κάνει άπειρες δουλειές και τώρα τελευταία εφοδιάστηκα και με τον γνωστό κινέζικο αφροποιητή και κιτ υδραμμοβολής (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.