Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ο Κινέζικος αφροποιητής απ ότι ξέρω ταιριάζει σε όλα.
Αν εισαι διατεθειμένος να δώσει γύρω στα 40-45 ευρώ τότε οκ...

Λινκ υπάρχει; Είναι αυτός από τις αναρτήσεις στην αρχή του νήματος;

Καλησπερα,ξερει καποιος που μπορουμε εδω να βρουμε ενεργο αφρο?Καποιον value for money.

Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω το NILFISK C 100.6-5 . Η χρήση προορίζεται κυρίως για καθαρισμό σε βεράντες, γκαράζ κλπ, πολύ λιγότερο για κανένα όχημα. Πιστεύετε είναι αρκετό δεδομένου ότι κοιτάω να πάρω κάτι όσο ποιο οικονομικό γίνεται. Ευχαριστώ.

Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω το NILFISK C 100.6-5 . Η χρήση προορίζεται κυρίως για καθαρισμό σε βεράντες, γκαράζ κλπ, πολύ λιγότερο για κανένα όχημα. Πιστεύετε είναι αρκετό δεδομένου ότι κοιτάω να πάρω κάτι όσο ποιο οικονομικό γίνεται. Ευχαριστώ.

Γιατί δεν ανεβαίνεις στο C120 ? Μεγαλύτερη παροχή νερού και πίεση και νομίζω ότι θα δίνει και πιο πολλά εξαρτήματα και έχει και το τρόλεϋ. Δεν πιστεύω να ανεβαίνει πολύ παραπάνω σε τιμή.

To c120 ειναι πολύ καλύτερο και η διαφορά στην πίεση του νερού και την ποιοτητα κατασκευής ειναι εμφανέστατη.
Αν μπορεις να ανέβεις λίγο αξίζει.

Στις τιμές που τα βρίσκω η διαφορά είναι 60 ευρώ. Αξίζει τόσο πολύ το c120 ; Θα κάνει μεγάλη διαφορά 100 - 120 bar; Σκεφτόμουν το c100 για να μην πάρω κάποια μάρκα και στα 70 ευρώ μου φαίνεται οκ.

Δεν είναι τόσο τα μπαρ αλλά τα λίτρα ανά ώρα. Για εμένα αξίζει, τα έχω δουλέψει και τα δύο. Τώρα αν είσαι στενά οικονομικά πάρε το πρώτο

C 100.6 Water flow Qmax/Qiec (l/h) 440 - 320

C 120.6 ΡΟΗ ΝΕΡΟΥ qmax/qiec (L/H) 440 - 310

Κοιτάω από το επισημο site. Μήπως κοιτάω κάτι λάθος.

Να ρωτήσω κάτι; Το πόσα λίτρα την ώρα θα βγάλει ένα μηχανάκι, δεν εξαρτάται και από την παροχή νερού;

Με τη βουρτσα εχω πλυνει αυλες και μαρμαρα. Κανει τρομερη δουλεια. Ο αφροποιητης ειναι λιγο της πλακας, αλλα μικρο το κακο. Πολυβκαλο μηχανημα.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

C 100.6 Water flow Qmax/Qiec (l/h) 440 - 320

C 120.6 ΡΟΗ ΝΕΡΟΥ qmax/qiec (L/H) 440 - 310

Κοιτάω από το επισημο site. Μήπως κοιτάω κάτι λάθος.

Το 120 3-6 έχει ισχυρότερο μοτέρ, γράφει 1700 αλλά είναι μάλλον 1650W.
Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου στο #273 και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Παρέλαβα και συναρμολόγησα πριν από λίγο το παρακάτω μηχάνημα από το e-shop στην αναγραφόμενη τιμή, μιας και δεν ήθελα να διαθέσω στην παρούσα περισσότερα χρήματα αφού η χρήση του θα είναι περιστασιακή (μάλλον). Ψηνόμουν για αγορά ενός annovi reverberi ή Karher (...δεν μου πήγαινε μωρέ στην παρούσα φάση να δώσω τα λεφτά στους Γερμανούς) ή και Nilfisk με ορειχάλκινη κεφαλή αλλά επειδή οι τιμές ξεκινάνε από την 3 εκατοντάδα των ευρώ κατάφερα δεν ξέρω πως να δείξω .... εγκράτεια. Ποιοτικά επειδή έχω μια καλή εικόνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό (... ο αδελφός μου έχει το αντίστοιχο Karher) από ποιότητα πλαστικών και συναρμολόγησης δεν είναι και άσχημο. Εντυπώσεις και περισσότερα σχόλια εντός των ημερών....

http://www.e-shop.gr/plystiko-nilfi...rtsa-c1206-6pcad-x-tra-128470362-p-TLS.120065

Re: Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Παρέλαβα και συναρμολόγησα πριν από λίγο το παρακάτω μηχάνημα από το e-shop στην αναγραφόμενη τιμή, μιας και δεν ήθελα να διαθέσω στην παρούσα περισσότερα χρήματα αφού η χρήση του θα είναι περιστασιακή (μάλλον). Ψηνόμουν για αγορά ενός annovi reverberi ή Karher (...δεν μου πήγαινε μωρέ στην παρούσα φάση να δώσω τα λεφτά στους Γερμανούς) ή και Nilfisk με ορειχάλκινη κεφαλή αλλά επειδή οι τιμές ξεκινάνε από την 3 εκατοντάδα των ευρώ κατάφερα δεν ξέρω πως να δείξω .... εγκράτεια. Ποιοτικά επειδή έχω μια καλή εικόνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό (... ο αδελφός μου έχει το αντίστοιχο Karher) από ποιότητα πλαστικών και συναρμολόγησης δεν είναι και άσχημο. Εντυπώσεις και περισσότερα σχόλια εντός των ημερών....

http://www.e-shop.gr/plystiko-nilfi...rtsa-c1206-6pcad-x-tra-128470362-p-TLS.120065

Καλό φαίνεται πάντως. Άντε βιάσου γιατί η προσφορά λήγει σύντομα! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Καλό φαίνεται πάντως. Άντε βιάσου γιατί η προσφορά λήγει σύντομα! :)

....... τι να βιαστώ; Το έχω πάρει ήδη!!!!!