Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Ξερετε αυτο με αυτον που τον λενε "αυτοφωρακιας"?
Ε λοιπον να βγαλουμε και τον "εργαλειακια". Δηλαδη το εργαλειο παει σε αυτον πρωτα οπου και του κανει καμμια μουτζουρα το βαζει σε απλη σακουλα και την αλλη μερα χτυπαει την πορτα και λεει, "γεια σας ειμαι ο Νικος ο φιλος του Μιχαλη και εφερα το πλυστικο που μου ζητησε να δοκιμασει". "πειτε του να το κρατησει οσο θελει γιατι εχω και αλλο"

Καλησπέρα και από μένα.
Ψάχνω κι εγώ για το πρώτο μου πλυστικό και από μια μικρή έρευνα είμαι ανάμεσα σε 3.

Το πρώτο είναι της Parkside (150psi 2100w) που το βγάζει από βδομάδα στα Lidl
και τα άλλα δύο της Nilfisk και συγκεκριμένα το C120.3-6 ή το C120.7-6

Για το parkside οι απόψεις που έχω ακούσει είναι διφορούμενες. Κάποιοι είναι πολύ ευχαριστημένοι, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν βγάζει τα psi που λέει.
Τέλος της Nilfisk το C120.3-6 βγάζει 120psi με 1700w κατανάλωση και το C120.7-6 120psi με 1400w κατανάλωση

Όποια άποψη καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Καλησπέρα και από μένα.
Ψάχνω κι εγώ για το πρώτο μου πλυστικό και από μια μικρή έρευνα είμαι ανάμεσα σε 3.

Το πρώτο είναι της Parkside (150psi 2100w) που το βγάζει από βδομάδα στα Lidl
και τα άλλα δύο της Nilfisk και συγκεκριμένα το C120.3-6 ή το C120.7-6

Για το parkside οι απόψεις που έχω ακούσει είναι διφορούμενες. Κάποιοι είναι πολύ ευχαριστημένοι, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν βγάζει τα psi που λέει.
Τέλος της Nilfisk το C120.3-6 βγάζει 120psi με 1700w κατανάλωση και το C120.7-6 120psi με 1400w κατανάλωση

Όποια άποψη καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Σώτο δες και το Karcher K3.
Είναι σε προσφορά στα 100 ευρώ και σε επιδόσεις φτάνει σχεδόν το parkside ενώ είναι και πιο ποιοτικό σαν κατασκευή!

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Αν και σ'αυτή την τιμή είναι σκέτο. Γι αυτά που προανέφερα τί λες;

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Αν και σ'αυτή την τιμή είναι σκέτο. Γι αυτά που προανέφερα τί λες;

Και του Lidl σκέτο είναι Σωτήρη (έχει την βούρτσα στο πακέτο αλλά είναι για πέταμα....).

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ nilfisk αλλά λένε καλά λόγια γενικά.

Δεν το πολυβλέπω αντοχής πάντως ιδίως από τα πλαστικά του πιστολιού και των σωλήνων.
Επιπλέον λόγω της χαμηλης ισχύος ζήτημα θα είναι να πιάνει τα 90 bar πραγματικά.

Τι να σου πώ. Πάντος όπου και αν διάβασα τα Nilfisk τα βγάζουν πολύ καλά. Καλύτερα και από τα Karcher στα ερασιτεχνικά πλυστικά

Καλημέρα...έχω το NILFISK 130 BAR...Το μηχάνημα είναι αρκετά δυνατό..(σκέψου ότι χάλασα ένα πλακάκι..ξέβαψε...)..το χρησιμοποίησα για να ξεβουλώσω μια σωλήνα αποχέτευσης με το αποφρακτικό και τα κατάφερε μια χαρά(και δούλεψε αρκετή ώρα..) τα εξαρτήματα-πλαστικά μέρη είναι καλής ποιότητας .δεν το έχω πολύ καιρό αλλά είμαι ευχαριστημένος..δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε karcher ούτε κάτι άλλο για να έχω μέτρο σύγκρισης..τα karcher θεωρούνται τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα..αλλά με το ανάλογο κόστος φυσικά..

καλημερα..
ειχα ενα karcher για πολλα χρονια 2,08 το ειχα αγορασει με δραχμες......
του ειχα πεει το αιμα για τα bar του ημουν απολυτα ευχαριστημενος.
εσπασε το πλαστικο περιβλημα απο την αντλια, συνεχιζει και λειτουργει αλλα φοβαμαι για βραχυκυκλωμα- οποτε παμε σε αλλαγη αναβαθμιση-
το οικονομικο οριο 100 ευρω οποτε κοιταζω τα παρακατω

http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-1400-watt-120-bar-c1206-6-128470359-p-TLS.120115
http://www.skroutz.gr/s/4449776/Karcher-K3.html
Ποια η γνωμη σας .
απο τα κιτρινα ημουν απολυτα ευχαριστημενος-
αλλα ακουω καλα λογια και για τα μπλε και οτι δε σπαεει η αντλια.
γνωριζεται αν τα εξαρτηματα απο τα karcher ειναι συμβατα με τα nilgisk ?
υπαρχει αυτο το τρομερο περιστροφικο karcher στα nilgisk ?
υπαρχει το vario ακροφυσιο στα nilgisk?
τι ειναι τα Tornado & Powerspeed ?
το nilgisk λεει Ροή νερού max (l/h): 310/440 ποσο ειναι η πραγματικη 310 η 440
το nilgisk εχει φιλτρο ?
οποιες γνωμες και εμπειρειες δεκτες
ευχαριστω για το χρονο σας

Επειδή το έχω το συγκεκριμενο για απλη καθημερινή χρηση είναι οκ αλλά η για να πω κ την αλήθεια περίμενα να είναι ένα κλικ πιο δυνατό.
Για να πλύνεις πχ αυτοκίνητο, χαλιά και να καθαρισεις την βεράντα είναι οκ.Απλα μην περιμένεις το κάτι παραπάνω.
Πολυ καλό εξάρτημα είναι η βούρτσα που έχει όπου στα πλακάκια κάνει πολύ καλή δουλειά.
Τέλος η γνώμη μου είναι να περιμένεις τα crazy sundays του eshop γτ βγάζει πολύ καλές προσφορές στα πλυστικά της Nilfisk.Το συγκεκριμένο πχ το είχα πάρει 100 και έχει κάθε εβδομάδα από ενα.

Μήπως σε συμφέρει η επισκευή σε αυτό πιυ έχεις; Ρώτησες πόσο κοστίζει;

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

καλημερα..
ειχα ενα karcher για πολλα χρονια 2,08 το ειχα αγορασει με δραχμες......
του ειχα πεει το αιμα για τα bar του ημουν απολυτα ευχαριστημενος.
εσπασε το πλαστικο περιβλημα απο την αντλια, συνεχιζει και λειτουργει αλλα φοβαμαι για βραχυκυκλωμα ...

Πριν αγορασεις καινουργιο δες εαν αξιζει να αγορασεις το ανταλλακτικο. Μπορεις να το αλλαξεις μονος σου, ενα torx κατσαβιδι και ενα allenκλειδο θα χρειαστεις. Τσεκαρε και τα oring.