Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Σε ευχαριστώ.

Έχει, η δέχεται σύστημα για αφρό?
Πήρα πρόσφατα τον αφροποιητη της karcher. Χρησιμοποίησα τη σειρά polar blast της autoglym και έκανε καλή δουλειά!

• Like
Reactions: vadergr
Πήρα πρόσφατα τον αφροποιητη της karcher. Χρησιμοποίησα τη σειρά polar blast της autoglym και έκανε καλή δουλειά!
Αν πάρεις καποιον αφροποιητη οπως της φωτο θα εκπλαγεις.
Screenshot_2025-03-30-08-46-28-08_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
Και το λεω επειδη εχω και της Karcher και αυτον.

• Like
Reactions: Chris_mar
Καλησπέρα σας
Αξίζουν αυτά τα πιεστικά πάνω κάτω σε αυτό το κοστολογιο;;;
Κάποια άλλη πρόταση;;
Χρήση ερασιτεχνική
64dae9e7ea58fde18d7f60ab94372e9e.jpg
385e53e8966f3e1a2aa2dba6d224d69b.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εδω ενα σοβαρο πλυστικο μπαταρίας.
Ego powerplus.

2100 psi

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και εχει και αλλο μεγαλυτερο το 3200...

καλημερα
γνωριζει καποιος που μπορω να βρω συνδεσμο για λαστιχο πιεσης σε nilfisk 120
κοπηκε το λαστιχο 20 ποντους πριν το συνδεσμο/ανταπτορα εκει που συνδεεται με το πλυστικο.
Δε νομιζω πως αξιζει το κοπο να παρω νεο λαστιχο, ας δοκιμασω με αλαγη ανταπτορα.

καλημερα
κοπηκε το λαστιχο 20 ποντους πριν το συνδεσμο/ανταπτορα εκει που συνδεεται με το πλυστικο.
Δε νομιζω πως αξιζει το κοπο να παρω νεο λαστιχο, ας δοκιμασω με αλαγη ανταπτορα.
Βάλε μια φωτο τον σύνδεσμο.

καλημερα
Αν μιλάς για τον σύνδεσμο που βιδώνει στο σώμα του Nilfisk και είναι στο λάστιχο υψηλής πίεσης, νομίζω πως πάει μαζί με το λάστιχο και είναι πρεσσαριστός. Ακόμα και να υπάρχει κάτι στο εμπόριο, δεν νομίζω πως μπορείς να πετύχεις στεγανότητα με σφικτήρες.

καλημερα

Όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι, προϋποθέτουν πρεσάρισμα υψηλών πιέσεων.
Εγώ θα έκανα μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία, αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής (εφόσον βέβαια υπάρχει σημαντική διαφορά κόστους, σε σχέση με καινούργιο).

Εναλλακτικά, με το dremel ή κάτι αντίστοιχο προαπάθησε να αφαιρέσεις το παρακάτω σημείο.

1751364359986.png

Αν από κάτω έχει μεταλλικό σωληνάκι, στο οποίο μπαίνει το λάστιχο, τότε το πας σε κάποιο κατάστημα και σου πρεσάρουν δαχτυλίδια υψηλής πίεσης.
Αν είσαι Αθήνα, τέτοια καταστήματα υπάρχουν στην Σ. Πάτση. Εγώ πήγαινα εδώ.

είμαι σε δίλημα να αγοράσω το nilfisk 140-8 ή το 150-10.

Χρήση απλή. Αυλές, Αυτοκίνητο κτλ

Καμία γνώμη???

Καμία γνώμη???
Μου κανει εντύπωση που το 150αρι εχει μικροτερη καταναλωση νερου σε λιτρα ανα ωρα.
Αντιστροφα θα επρεπε να ειναι.

Για εμενα παντα ισχυει το δυνατοτερο ειναι προτιμητεο.

Μου κανει εντύπωση που το 150αρι εχει μικροτερη καταναλωση νερου σε λιτρα ανα ωρα.
Αντιστροφα θα επρεπε να ειναι.

Για εμενα παντα ισχυει το δυνατοτερο ειναι προτιμητεο.

το παρατήρησα και εγώ.
έλεγα μπας και παίζει ρόλο το μήκος του λαστίχου αλλά πάλι η ροή λογικά υπολογίζεται πάνω στο μηχάνημα.

Τελικα 552 λιτρα ανα ωρα εχει το 150 εναντι των 474 του 140 καθως το σκρουτζ αναγραφει λαθος τα χαρακτηριστικα τους.

Για εμενα πας στο 150 λογω και αυτου του χαρακτηριστικου.

και όμως 468 l/h έχει το 150αρι

Καμία γνώμη???
Γιατί τόσο δυνατό μηχάνημα για τόσο εύκολες επιφάνειες;
Από ένα σημείο και μετά η επιπλέον ενέργεια γίνεται μειονέκτημα και κρύβει ατυχήματα και ζημιές.

• Like
Reactions: KOSSTV

Καμία γνώμη???
Γιατί τόσο δυνατό μηχάνημα για τόσο εύκολες επιφάνειες;
Από ένα σημείο και μετά η επιπλέον ενέργεια γίνεται μειονέκτημα και κρύβει ατυχήματα και ζημιές.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.. ένα μηχάνημα στα 100-120bar το πολύ είναι ιδανικό για τις παραπάνω εργασίες...εκτος και εάν υπάρχει ενδεχόμενο για πιο βαριά χρήση..

Καμία γνώμη???

Oλα τα παραπανω που λες, και ακομα παραπανω, τα κανω εδω και μια δεκαετια με ενα μικρο Bosch 120bar.
Δεν εχω χρειαστει ποτε κατι παραπανω. Αν πραγματι χρειαζομουν κατι ισχυροτερο, σιγουρα θα το αγοραζα.

Το μικρο μεγεθος ειναι απιστευτα βολικο στα παντα, απο την λειτουργια μεχρι την αποθηκευση. Αν ποτε παραδωσει πνευμα, παλι ενα μικρο θα παρω.

• Like
Reactions: KOSSTV