Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

Το οτι πουλάνε τα ακριβά πλυστικά με ρυθμιζόμενο μπεκ και τα φθηνά χωρίς, είναι θέμα μάρκετινγκ.
Από το user's manual:
Τα D140, E145, E150 και E160 έχουν και σταθερό και ρυθμιζόμενο. Το D-PG140 έχει δύο σταθερά.
Ψωνίζουμε πάντα βάσει των αναγκών μας.
Για το αν καθαρίζει αυτοκίνητο μόνο με αφρό, ο Μπάμπης έχει δίκιο, η απάντηση είναι αρνητική. Υπήρξα πλύντης σε βενζινάδικο παλιά και μιλάω βάσει πείρας.
Αν ρίξεις μόνο αφρό και το ξεπλύνεις, όταν πας να το στεγνώσεις με το δέρμα, θα δεις το δέρμα να βρωμίζει όπως το περνάς από τις λαμαρίνες.
Μαζί με το νερό που μαζεύει, παίρνει και τη σκόνη και το χώμα που έχει μείνει στη λαμαρίνα και στα τζάμια.
Και ισχύει και σε αυτοκίνητα που τα έπλενα κάθε εβδομάδα.
Αν περάσεις σαπουνάδα με σφουγγάρι, το ξεπλύνεις με νερό και το στεγνώσεις μετά με το δέρμα, τότε το δέρμα θα μείνει καθαρό.
Τα είχα προσέξει τα επαγγελματικά που έχει μπεκ με ρυθμιζόμενη δέσμη.
Είδα την διαφορά τιμής μια γέλασα η οποία τιμή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δικαιολογείται από τα έξτρα που σου δίνει.
Μιλάμε αγοράζεις ΤΡΙΑ !!!

Δες τιμή το 140άρι το επαγγελματικό και καλά. Αγοράζεις ακριβώς 3 πάλι 140αρια! Σόρυ αλλά κάπου να έχει και ένα όριο η αρπαχτή....

Ο Μπάμπης έχει δίκιο.Η λασποβροχή των προηγούμενων ημερών,σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγε με ενεργό αφρό.
Τάσο για τα πολλά "τετραγωνικά" του Vito και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το πλένω σχεδόν 2 φορές την ημέρα,με έχει σώσει το brushless πλυστικό μπαταρίας της Ryobi.To είχα αγοράσει ΄γυρω στα 90 δολλάρια από το Home Depot στην Βοστώνη και μου το είχε φέρει η ξαδέλφη μου.Εννοείται ότι το ρεύματος Nilfisk έχει μπει στο χρονοντούλαπο και το χρησιμοποιώ 1-2 φορές τον χρόνο για να καθαρίζω τα πλακάκια του κήπου και 1-2 φορές ακόμα για το αυτοκίνητο,αν δεν βαριέμαι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σκούπισμα εννοείται με τις θαυματουργές πετσέτες από Temu με 11 ευρώ περίπου,που εδώ τις πουλάνε από 25 ευρώ και πάνω και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες (τις έχω ζυγίσει).

• Like
Reactions: Χιωτης