AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,413
Η βαζει σουκο και το καλωδιο απο το σασι , στην γειωση του σουκο.
Να ρωτήσω: Τι είναι τέλος πάντων αυτή η Κως χαλκού οπής.... κλπ;..............
την γείωση βίδωσέ την πίσω από την ...γείωση για το πικάπ, αλλά κάνε καλή δουλειά με κως οπής.
https://www.kafkas.gr/ilektrologiko...alkou-opis-1-5-2-5mm-ble-sysk.100tem-_183216/
( κίτρινο χρώμα. σίγουρα θα βρεις... όχι ότι παίζει ρόλο, αλλά είπαμε.. καλή δουλειά...! ).........
Κως Χαλκού ΟπήςΝα ρωτήσω: Τι είναι τέλος πάντων αυτή η Κως χαλκού οπής.... κλπ;
Συγγνώμη, αλλά είμαι άσχετος με τα μαστορέματα... :blush:
Και το χειρότερο: Όσο και να έψαχνα στο Google, πληροφορίες για το νησί Κώς μου έδινε! :furious3:
Παιδιά, δεν ξέρω αν συνέβαινε και πριν την παρέμβασή μου. Αλλά ο ενισχυτής ζεσταίνεται πάρα πολύ στις ψυκτρες του.
Μου τράβηξε την προσοχή γιατί όταν πλησίασα πολύ κοντά μου μύρισε (όχι καμμένο, ενισχυτιλα-μηχανηματιλα) σε ελαφρύ βαθμό και όταν έπιασα τον ενισχυτή ήταν πολύ ζεστός !
Τον άνοιξα πάλι να δω τι παίζει και τα καλώδια που έφτιαξα καθώς και η γείωση του σούκο δεν είναι ζεστά . Η ζέστη προέρχεται καθαρά και μόνο από την περιοχή που έχει κάτι μεγάλες ψήκτρες οι οποίες καινε αρκετά. Σε όλα τα άλλα σημεία ο ενισχυτής είχε νορμάλ έως δροσερή θερμοκρασία.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν και πιο πριν ζεσταίνονταν και ψιλό φοβήθηκα. Λέτε να παίζει ρόλο το καλώδιο με την γείωση? Έπιασα και το καλώδιο και την πρίζα σούκο τα άκρα της ήταν παγωμένα όλα .
ΥΓ. Παίζει καμία πατέντα με ανεμιστήρακι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.