Kosh
AVClub Fanatic
ο προέδρος πάντως τα κατάφερε,, ΕΡΕΘΙΣΕ (Ο YES SSSSS BABYYYYYYY!) πολύ κόσμο !!! να χει το νού του !!! ποτέ δεν ξέρεις τι σου συμβάινει με τέτοια απήχηση !!!
φιλε Βασιλη μην μπερδευεις το ερεθισμα με το αφθονο γελιο.
ο προέδρος πάντως τα κατάφερε,, ΕΡΕΘΙΣΕ (Ο YES SSSSS BABYYYYYYY!) πολύ κόσμο !!! να χει το νού του !!! ποτέ δεν ξέρεις τι σου συμβάινει με τέτοια απήχηση !!!
Πραγματικά δυο σοφές φράσεις...Κύριε Σκαλούμπακα θα πρέπει να σεβαστείτε τις προσπάθειες κάποιων που προσπαθούν με 2-3 ή 10.000 ευρώ να ακούσουν μουσική...
Κύριοι, θα πρέπει να σεβαστείτε κάποιους άλλους που έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα κόστους επειδή απλά μπορούν...
Πραγματικά δυο σοφές φράσεις...
Και θα προσθέσω...hi-end των 10.000 να το σεβαστώ...hi-end των 2-3.000 να το σεβαστώ...Όμως hi-end του 500_άρικου έ...όχι...
τα γ.....με όλα ρε παίδες...
Υ1..
Νοιώθω κάποια ψυχή εδώ μέσα να θέλει να τα πει τις...ιδέες του με την καθαρευουσοφανή και φιλοσοφικοεπιστημονικοφανή του γλώσσα...και κρατιέται φιμώνοντας τον εαυτό του...πασχίζει... καταπιέζεται...αγχώνεται...Πές τα ρε φίλε...πες τα...Βγάλ' τα από μέσα σου...
αρες μάρες κουκουνάρες κε Σούρλα μου...
Το "στρίβειν δια του αρραβώνος", μιας και ασχολειστε με παλιές Ελληνικές ταινίες το ξέρετε?
Φίλε kosh το θέμα το γνωρίζω πολύ καλά γιατί το άνοιξα εγώ...και γιατί η κατηγορία αν διαβάσεις πιο πάνω λέγεται 'hi-end'Mονο που το θεμα μας εδω δεν ειναι το ποσο κοστιζει ενα συστημα αλλα η εκθεση και η παρουσια μας ως φορουμ εκει.
Κατι που σου διαφευγει αποσπωμενος στην μονιμη ΧαιΕντ διαμαχη.
Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι η συμετοχή στο thread πεντάστερων supreme μελών που δεν έχω ξαναδεί να ποστάρουν στην hi-end...ή μπορεί να κάνω λάθος...
Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι η συμετοχή στο thread πεντάστερων supreme μελών που δεν έχω ξαναδεί να ποστάρουν στην hi-end...ή μπορεί να κάνω λάθος...
Λαθος κανεις....
Προσωπικα εχω ποσταρει αρκετες φορες .
Τσεκαρε το.
Αν και δεν ειναι προνομιο καποιων καμμια κατηγορια.
Ισα ισα κι εγω θα χαιρομουν να δω παιδια που δεν εχουν αμεση σχεση με τις κατηγοριες που συμμετεχω πιο συχνα.
Εδω ειμαστε για την συμμετοχη και για να βοηθαμε οπως μας βοηθησαν.
Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!
Ετσι κε Σούρλα μου???
(για τολμείστε να γράψετε και πουθενά αλλού με αυτό το κομπλεξικό/επιθετικό ύφος...)
Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!
Ετσι κε Σούρλα μου???
(για τολμείστε να γράψετε και πουθενά αλλού με αυτό το κομπλεξικό/επιθετικό ύφος...)
Και θα προσθέσω...hi-end των 10.000 να το σεβαστώ...hi-end των 2-3.000 να το σεβαστώ...
Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!
Ετσι κε Σούρλα μου???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.