ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
ο προέδρος πάντως τα κατάφερε,, ΕΡΕΘΙΣΕ (Ο YES SSSSS BABYYYYYYY!) πολύ κόσμο !!! να χει το νού του !!! ποτέ δεν ξέρεις τι σου συμβάινει με τέτοια απήχηση !!!

φιλε Βασιλη μην μπερδευεις το ερεθισμα με το αφθονο γελιο.

Κύριε Σκαλούμπακα θα πρέπει να σεβαστείτε τις προσπάθειες κάποιων που προσπαθούν με 2-3 ή 10.000 ευρώ να ακούσουν μουσική...
Κύριοι, θα πρέπει να σεβαστείτε κάποιους άλλους που έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα κόστους επειδή απλά μπορούν...
Πραγματικά δυο σοφές φράσεις...
Και θα προσθέσω...hi-end των 10.000 να το σεβαστώ...hi-end των 2-3.000 να το σεβαστώ...Όμως hi-end του 500_άρικου έ...όχι...
τα γ.....με όλα ρε παίδες...
Υ1..
Νοιώθω κάποια ψυχή εδώ μέσα να θέλει να τα πει τις...ιδέες του με την καθαρευουσοφανή και φιλοσοφικοεπιστημονικοφανή του γλώσσα...και κρατιέται φιμώνοντας τον εαυτό του...πασχίζει... καταπιέζεται...αγχώνεται...Πές τα ρε φίλε...πες τα...Βγάλ' τα από μέσα σου...

Last edited:
Πραγματικά δυο σοφές φράσεις...
Και θα προσθέσω...hi-end των 10.000 να το σεβαστώ...hi-end των 2-3.000 να το σεβαστώ...Όμως hi-end του 500_άρικου έ...όχι...
τα γ.....με όλα ρε παίδες...
Υ1..
Νοιώθω κάποια ψυχή εδώ μέσα να θέλει να τα πει τις...ιδέες του με την καθαρευουσοφανή και φιλοσοφικοεπιστημονικοφανή του γλώσσα...και κρατιέται φιμώνοντας τον εαυτό του...πασχίζει... καταπιέζεται...αγχώνεται...Πές τα ρε φίλε...πες τα...Βγάλ' τα από μέσα σου...

Mονο που το θεμα μας εδω δεν ειναι το ποσο κοστιζει ενα συστημα αλλα η εκθεση και η παρουσια μας ως φορουμ εκει.

Κατι που σου διαφευγει αποσπωμενος στην μονιμη ΧαιΕντ διαμαχη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

αρες μάρες κουκουνάρες κε Σούρλα μου...

Το "στρίβειν δια του αρραβώνος", μιας και ασχολειστε με παλιές Ελληνικές ταινίες το ξέρετε?

Aν και δέν ασχολούμαι με παλιές Ελληνικές ταινίες μού το υπενθυμίσατε εσείς....
Βλέπετε παίζουμε σέ διαφορετικό γήπεδο απ´αυτό πού σάς βολεύει..
Η συζήτησις δέν αφορά στό High-End.
Υποθέτω ότι γνωρίζετε τό τί σημαίνει Troll..
Do not feed the Trolls λοιπόν.....-bye--bye-

Mονο που το θεμα μας εδω δεν ειναι το ποσο κοστιζει ενα συστημα αλλα η εκθεση και η παρουσια μας ως φορουμ εκει.
Κατι που σου διαφευγει αποσπωμενος στην μονιμη ΧαιΕντ διαμαχη.
Φίλε kosh το θέμα το γνωρίζω πολύ καλά γιατί το άνοιξα εγώ...και γιατί η κατηγορία αν διαβάσεις πιο πάνω λέγεται 'hi-end'

Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι η συμετοχή στο thread πεντάστερων supreme μελών που δεν έχω ξαναδεί να ποστάρουν στην hi-end...ή μπορεί να κάνω λάθος...

Στο Avclub δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που πιστεύουν οτι μπορείς να στήσεις ένα Hi-End σύστημα με πολύ λίγα λεφτά, υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν οτι αν δεν ματώσει η τσέπη σου Hi-End δεν βλέπεις που να χτυπάς τον μώλο σου...
Καιρός λοιπόν ν' αρχίσει ο δεύτερος γύρος..
Ας αρχίσουν τώρα οι "φτωχοί" να ζητάνε αποδείξεις απ' τους "πλούσιους"...
Έχουμε σχεδόν ένα μήνα μέχρι την έκθεση... Με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε μέχρι τότε.
Η ΓΔ βεβαίως κατέστησε σαφές οτι δεν πρόκειται να στηθεί κανένα σύστημα , ούτε φτηνό ούτε ακριβό, αλλά δε βαριέσαι... Ποιός τους ακούει αυτούς μωρέ τώρα... Εμείς την παρόλα μας....

Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση είναι η συμετοχή στο thread πεντάστερων supreme μελών που δεν έχω ξαναδεί να ποστάρουν στην hi-end...ή μπορεί να κάνω λάθος...

κι εμάς μας κάνει εντύπωση που εσύ, με τόσο εξαιρετικά μηχανάκια, δεν ποστάρεις ποτέ στη Μουσική. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Βάλατε πορτιέρη??
Αυτό πού ζητάτε είναι τρίτο στενό δεξιά...

Κάποιοι μετράνε τα μηδενικά, κάποιοι τα αστέρια.:BDGBDGB53:
Δε τη γλιτώνουμε με τίποτα μου φαίνεται.
Να'χαμε και ένα μεταξά τώρα να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας...
Από επτά αστέρων και άνω, εννοείται.
Χμμμ...
Τώρα που το σκέφτομαι θα προτιμήσω να πιω κάτι εισαγωγής, ακριβό,
ιριδίζον μπλε με μικροσκοπικά χρυσαφένια αστεράκια να αιωρούνται σαν
ανακινώ ελαφρά το ποτήρι. Τς τς τς.
Ότι να'ναι.....:BDGBGDB55:

Λαθος κανεις....

Προσωπικα εχω ποσταρει αρκετες φορες .

Τσεκαρε το.
Αν και δεν ειναι προνομιο καποιων καμμια κατηγορια.
Ισα ισα κι εγω θα χαιρομουν να δω παιδια που δεν εχουν αμεση σχεση με τις κατηγοριες που συμμετεχω πιο συχνα.
Εδω ειμαστε για την συμμετοχη και για να βοηθαμε οπως μας βοηθησαν.

άιντε άιντε, αστεράτοι και σουπρίμηδες δρόμο τώρα, σπίτια σας!!
άκους εκεί να ποστάρετε στους χαϊεντάδες...
σα δεν ντρέπεστε λίγο.:BDGBGDB55:

υ.γ συνεχίζω να απορώ γιατί μπήκαμε-τε σ' αυτό το τρυπάκι.:nounder:

Λαθος κανεις....

Προσωπικα εχω ποσταρει αρκετες φορες .

Τσεκαρε το.
Αν και δεν ειναι προνομιο καποιων καμμια κατηγορια.
Ισα ισα κι εγω θα χαιρομουν να δω παιδια που δεν εχουν αμεση σχεση με τις κατηγοριες που συμμετεχω πιο συχνα.
Εδω ειμαστε για την συμμετοχη και για να βοηθαμε οπως μας βοηθησαν.

Σιγά μην απολογηθούμε κιόλας ρε Ναθ.....
Να μας κάνουν την χάρη μερικοι μερικοί εδω μέσα ..........
Άντε μην αρχίσω βραδιάτικα ......... άντε ....... άντε γιατί παρατράβηξε το αστείο........

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Ετσι κε Σούρλα μου???

(για τολμείστε να γράψετε και πουθενά αλλού με αυτό το κομπλεξικό/επιθετικό ύφος...)

Απάντηση: Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Ετσι κε Σούρλα μου???

(για τολμείστε να γράψετε και πουθενά αλλού με αυτό το κομπλεξικό/επιθετικό ύφος...)

συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το "τολμήστε" γράφεται με "η" κι όχι με "ει". ή θα είμαστε hi end σε όλα, ή σε τίποτα ...

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Ετσι κε Σούρλα μου???

καλά , πρωϊ - πρωί , ούτε 7 δεν είναι ακόμα η ώρα , με την τσίμπλα στο μάτι και κατ' ευθείαν στο avclub να ασχοληθείτε με το φόρουμ και τον Σούρλα ; Τέτοια αγάπη πιά ; :SFGSFGSF:

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Ετσι κε Σούρλα μου???

Aρχίζετε και χάνετε τήν ψυχραιμία σας Χέρ.

Status
Not open for further replies.