το apple tv στηθηκε πολυ ευκολα, μεσω iphone και remote εφαρμογης.
Οι κωδικοι και οι ρυθμισεις περασανε αυτοματα και οσοι μου ζητηθηκαν, τους περασα μεσω iphone και του δικου του πληκτρολογιου!
Εβαλα και KODI μεσω Mac , και ολα μια χαρα!
Παιζουν και τα addons οπως to Genesis - Helenic tv Κλπ
Δεν εχω ομως πολυ καλη γραμμη για να κρινω περισσοτερα, αλλωστε σπανια χρησιμοποιω streaming Λογω μικρης ταχυτητας.
Τον server μου τον ειδε κανονικα και επαιξα και τα dvd-bd folder ευκολα και γρηγορα. Μικροσπασιματα ειχα σε πολυ βαρια αρχεια, αλλα μαλλον φταινε τα 2 switcher που εχω και το ψαχνω ακομα.
Ευκολο στο χειρσμο, ολα τα λεφτα το χειριστηριο ! Παιχνιδια δε προλαβα να δοκιμασω , το ΣΚ μαλλον.
Συντομα θα παρω κι αυτο το splitter για να εχω εξοδο σε TV kai Receiver , me CEC control.
Ειναι πολυ βολικο για τη γυναικα μου, που δε θελει να μπλεκει με ενισχυτες , εισοδους κλπ
Μεσω CEC ανοιγει και κλεινει την TV αυτοματα , ρυθμιζει την εισοδο σωστα και χειριζεσαι και το volume απο το ιδιο χειριστηριο.
Το netflix επαιξε επισης πολυ καλα για τοσο μικρη ταχυτητα που πιανω, αλλα δεν εχει (ακομα) Ελληνικους υποτιτλους.
Το HTPC μαλλον θα παροπλιστει προς το παρον ....![]()
το Genesis "πνεει τα λοισθια" .... το all streams ειναι ελαφρως καλυτερο.
Με το netflix παντως εχω "πορωθει".... με 3 ευρω το μηνα μπορεις να εχεις μεχρι 4Κ ποιοτητα (αν το υποστηριζει η γραμμη σου) .
Με μια συνδρομη 12 ευρω, 4 χρηστες μπορουν να εχουν netfilx , απεριοριστο και μαλιστα και με περιεχομενο Αμερικης (με VPN ή αλλαγη DNS) .
To δοκιμασαμε με 2-3 συναδελφους και παιζει κανονικα.
Εγω φυσικα πιανω SD ποιοτητα, αλλα ενας συναδελφος με VDSL επαθε τη πλακα του με τη ποιοτητα και την ευκολια.
Μονο οι υποτιτλοι λειπουν για να ξεφορτωθω ολα τα "Genesis" .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.