[Επίσημο] Apple TV 4 @2015

Εχει και το Infuse update σήμερα:

Version 4.0.2

Major playback improvements
Faster playback start/seek times
Custom artwork for favorites (use favorite.png or favorite-atv.png)
Added more zoom options (for removing encoded black bars)
Added sort by filename option
Improved sorting for files like 'Toy Story', 'Toy Story 2' and 'Toy Story 3'
Improved metadata refetching if initial attempt failed with a network error
Improved metadata fetching efficiency
Add Favorites via iOS Remote app (tap right side of touch screen)
Long press to rename/remove Favorites
Version number displayed in settings
A handful of other minor improvements and fixes

τι ταχυτητες πιανεις με το airport extreme se wifi (με iPhone - iPad)?
Ειμαι σε σκεψεις να παρω ενα AC router ,αλλα το apple airport extreme ειναι πολυ ακριβο.... μηπως καποιος εχει να προτεινει καποιο που να δουλευει καλα με apple συσκευες και AC ?

Το πρόβλημα με το remote app πάντως δεν έχει λυθεί. Restart router, iphone, home sharing on και off σε apple tv και iphone και δεν μου το βρίσκει με τιποτα... κρίμα και με είχε βολέψει το πληκτρολόγιο του remote όταν χρειαζόταν

Edit: Γράψτε λάθος :idea: Με ένα restart του appletv έστρωσε... (τόσο καιρό το έβαζα sleep :slapface:)

Last edited:
Εχεις αναβαθμίσει σε 9.2 το iOS και το remote app στην τελευταία έκδοση?Εμένα μου τα βρίσκει και τα 2 atv4 χωρίς πρόβλημα.

Στο νέο tvOS θα έχουμε και υποστήριξη bluetooth keyboard καθώς και ομαδοποίηση apps σε folders όπως στο iOS,μεταξύ άλλων!

Περίεργο πάντως να μη σου βγάζει dts στο kodi και να σου βγάζει στο infuse μόνο.Το MrMC το έχεις να δοκιμάσεις κι εκεί?

Να κι ένα βιντεάκι με τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου TvOS 9.2:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το MrMC μόλις έβγαλε την 1.2 στο appstore.Εχει 2 νέα skins,καλύτερη συμβατότητα με το siri remote και το remote app στο iOS.

Εκανα ρεσετ στο κοντι και εδωσε τελικα dts.
Καποιο addon θα ειχε κανει τη ζημια....

Τα micro stutter παντως δεν λυθηκαν, σε βαρια αρχεια δεν ειναι καλη η κινηση, το infuse kai air video hd ειναι καλυτερα σ αυτο το τομεα.

Την τελευταία αν και την έχω κατεβάσει δεν την έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα,μιας και προτιμώ kodi & MrMC.
Θα δω όμως μια ταινία απόψε και θα βάλω το infuse μήπως είναι καλύτερο τώρα σε κίνηση.