[Επίσημο] Apple TV 4K @2017

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Apple tv4k > Denon > TV.

Ακριβώς το ίδιο setup εχω και εγώ, με την εξαίρεση ότι το appleTv είναι το 4 και όχι το 4Κ. Απροβλημάτιστα παίζει μεγάλα αρχεία μέσω τοπικου δικτύου από Synology DS214 εδώ και 2 χρόνια.

Κουραστικός καθόλου..
Χαρά μας να βοηθάμε, η ‛γνώση πρέπει διαμοιράζεται’..

Αν και έχει ένα εξαιρετικό WiFi για τα τεράστια *.mkv (remix) που έχω προτιμώ πάντα μέσω LAN..

*.srt βλέπει κανονικά.
ΔΕΝ βλέπει ακόμα *.srt και bdmv(τουλάχιστον η έκδοση που έχω βάλει)
Δεν παίζει Blu-ray menu, αδιάφορα για κάποιους σημαντικό για κάποιους άλλους..
Δεν παίζει atmos&dts:x, ομοίως..
Στις λίγες μερες που τοχω δεν παρατήρησα τίποτα άλλο..
Σίγουρα αύριο θα δω περισσότερα..
(Γιαυτο λέω ότι είναι συμπληρωματικό του zidoo και με τα δυο είμαι καλυμμένος...)

Χρήστο ναι, εγώ τουλάχιστον δεν αντιμετώπισα θεμα αλλά προτιμώ πάντα το lan.
Γιάννη ναι παίζει με αρκετά καλο ποσοστό επιτυχίας..

οσο το ειχα δεν επαιζε (zidoo x9s) , τα δικα μου τουλαχιστον....αλλα δεν μ ενδιαφρει και πολυ, απλα μου εκανε εντυπωση .
Ισως να εχει βελτιωθει με τα τελευταια firmware.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

οσο το ειχα δεν επαιζε (zidoo x9s) , τα δικα μου τουλαχιστον....αλλα δεν μ ενδιαφρει και πολυ, απλα μου εκανε εντυπωση .
Ισως να εχει βελτιωθει με τα τελευταια firmware.

Γιαννη και σε εμενα δεν τα παιζει ολα..
Περιπου με ενα ποσοστο επιτυχιας 70-80% στα καινουρια.. Ισως να βελτιωνονται και τα εργαλεια τους..
Το apple τωρα εαν εβγαζε και ηχο atmos/DTS:X απλα θα ηταν οτι καλυτερο θα υπηρχε.. Αυτο βασικα βλεπω προς το παρον να του λειπει.
ΚΑΙ το αρνητικο για μενα παντα ειναι το remote..
Τελειως αβολο στα δικα μου χερια. Ευτυχως που υπαρχει και το τηλεφωνο!
Τωρα βεβαια με το τελευταιο λογισμικο και το MrMC βλεπω κατι μικροθεματακια που πριν δεν υπηρχαν ή δεν ταχα δει εγω..Καποια BDmv δεν μου τα ανοιγει.. Και η εικονα θελει στο -45% η φωτεινοτητα..

Πειτε μου βρε παιδια γιατι κι εγω ξυνομαι να μην πω που ακριβως γιατι ντρεπομαι ...
Δεν εχω ουτε αρχεια ουτε τιποτα ουτε 4Κ τηλεοραση ακομα και δεν νομιζω και γρηγορα
Θελω να βλεπω netflix ταινιες αφου κανω λογαριασμο εννοειται
Εγω θα εχω προβλημα με το apple tv? Εννοω οσον αφορα την αναπαραγωγη σε τηλεορασεις Full HD, θα το συνδεσω στον ενισχυτη μου κι απο εκει διανομη σε ολες τηις τηλεορασεις οπως κανω με nova και ι sky HD. Θελω να πω εχει επιλογη full HD οποτε αν εχεις συμβατικη τηλεοραση επιλεγεις μικροτερη αναλυση κι αν εχεις 4Κ επιλεγεις τη μεγαλυτερη η βλεπει μονο του που συνδεεται και κανει αυτοματη επιλογη? Μην παθω καμμια ζημια και το παρω τσαμπα. Στο plaisio που ρωτησα αλλα λογια να αγαπιομαστε. Δεν τους εχω καμμια εμπιστοσυνη
Τελος μπορω να επωφεληθω με καποιο αλλο τροπο απο τη συσκευη εννοω τι αλλο μπορει να κανει η συσκευη που δεν εχω σκεφτει ακομα εκτος του να παιιζει αρχεια απο υπολογιστη?
Μπορει να συνδεθει με εξωτερικο δισκο? Εχει νοημα η αγορα της 64Κ εκδοσης?
Ευχαριστω

Ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς είχα και εγώ αλλά χθες ξυνόμουν λιγο παραπάνω και την έκανα την αγορά (64gb)..
Για τη σύνδεση σε non 4K: δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα, το σύνδεσα μόλις με μια full hd (όχι μέσω ενισχυτή αλλά απευθείας με hdmi και δίκτυο μέσω ethernet). Για την ανάλυση τη ρυθμίζει μόνο του με βάση τις πληροφορίες που παίρνει το hdmi από την TV (σε εμένα 1080p SDR 60Hz)
Netflix, Youtube δουλεύουν μια χαρά (το netflix ήταν για μένα ένας βασικός λόγος αγοράς καθώς δεν έχω smart tv τελευταίας γενιάς).
Με εξωτερικό σκληρό δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας, streamαρει κατά βάση είτε από airplay, ειτε από cloud είτε από τις εφαρμογές (δεν γνωρίζω αν συνδέεται μέσω δικτύου με σκληρό, θα το ψάξω το επόμενο διάστημα).
Αρχεία από υπολογιστή παίζει είτε μέσω iTunes είτε μέσω άλλων εφαρμογών (π.χ. air media center που προσπάθησα) αλλά πρέπει να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής.
Γενικά η αίσθηση είναι πολύ καλή, κάνει αυτόματο setup μέσω του κινητού, έχει ταχύτατα menu. Όντως το χειριστήριο είναι μικρό και σίγουρα βοηθά και το κινητό στην πληκτρολόγηση.
Για τη χωρητικότητα, προτίμησα τα 64gb καθώς η διαφορά τιμής δεν ήταν σημαντική αλλά αν δεν κατεβάζεις παιχνίδια νομίζω τα 32gb θα είναι αρκετά.
Εκτός συστήματος Apple προφανώς και δεν αξίζει μόνο για να βλέπεις netflix ειδικά για τα λεφτά που κάνει. Όμως προσωπικά έχοντας ήδη συσκευές apple κινήθηκα προς εκεί λόγω airplay, cloud, homekit.

Ευχαριστω πολυ Δημητρη για τις πληροφοριες,
Ξυνομαι πολυ σημερα και δεν εχω ουτε αντιισταμινικα και δεν με εμπιστευομαι...
Εχω smart samsung του παλιο μοντελο 42C8000 αλλα στα apps δεν υπαρχει πουθενα netflix ουτε σε app bluray. Οποτε οπως λες επειδη εχω συσκευες apple κατευθυνομαι και γω για εκει. Απο την αλλη δεν θα βοηθιουσε κιολας καθοτι θα ειχα εικονα σε μια τηλεοραση ενω μεσω AV ενισχυτη σε ολες τις τηλεορασεις μεσα στο σπιτι που μοιραζω με HDMI splitters.
Ευχαριστω και παλι,
Νικος

Νίκο καλημέρα,

έχω το ATV 4 -χωρίς 4κ- και κάνω τα εξής:

1. Η ΤV μου είναι μια full hd και όχι 4κ γι αυτό και δεν πήρα το καινούργιο.
2. Βλέπω youtube
3. Βλέπω bbc iplayer και sky news με την βοήθεια μιας ετήσιας συνδρομής dns
4. Βλέπω netflix κυρίως αλλά και amazon prime δοκιμαστικά το οποίο το έκοψα μιας και υπολείπεται πάρα πολύ του netflix, στην χώρα μας τουλάχιστον.
5. Ακούω μουσική μέσω itunes και της συνδρομής apple music.
6. Βλέπω όλες τις φωτό και τα video που έχω στο icloud library.
7. Στριμάρω ματρόσκες των 20+ gb απο το airport time capsule με την βοήθεια του infuse pro (ασύρματα και όχι με καλώδιο ethernet)

Αν είχα 4Κ TV σίγουρα θα το έπαιρνα μιας και έχει για μένα 2 πλεονεκτήματα:
Θα μετέτρεπε σε 4Κ τις ταινίες που έχω αγοράσει απο το itunes δωρεάν και λόγω της 1GB ethernet θύρας που διαθέτει (θα το έβαζα ενσύρματα πάνω στο time capsule).
Επίσης θα έβλεπα και neflix σε 4Κ.
Προς το παρόν μένω στο απλό. Αν έχεις "επενδύσει" σε άλλες συσκευές apple και είσαι μέσα στο ecosystem (icloud-apple music-iphones-macs κλπ) για μένα είναι το απόλυτο home theater εργαλείο.

Δημητρη σ ευχαριστω πολυ και σενα,
Μια ερωτηση ακομα, σε ποιο ς σημειο ειναι τοποθετημενος ο ir transmitter? οπως βλεπω το κουτι ειναι αρκετα συμπαγες και δεν φαινεται να εχει τζαμακι. Μια δυο συσκευες εχω τετοιες και με γονατιζει να βρισκω τους ir transmitters

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Εχει παιξει κανεις υλικο με τα καινουργια φορμα ηχου στο apple tv (dolby atmos, dts x) ?

ΔΕΝ παιζουν..
Υπαρχει υποσχεση απο μεριας apple οτι καποια στιγμη θα ελθει dolby Atmos.
Αναμενουμε.....

Φυσικα..
DTS με το καταλληλο προγραμμα (πχ MrMC αυτο που εγω εχω πανω..) περνεις κανονικα