[Επίσημο] Apple TV 4K @2017

Επειδη λίγο μπερδέυτηκα τωρα , αν μια ταινια υποστηρίζει dolby atmos , το οποιο το apple tv δεν το υποστηρίζει αλλά ο ενισχυτής σου το υποστηρίζει , θα απολαυσω την ταινια με dolby atmos ή οχι ?

Επειδη λίγο μπερδέυτηκα τωρα , αν μια ταινια υποστηρίζει dolby atmos , το οποιο το apple tv δεν το υποστηρίζει αλλά ο ενισχυτής σου το υποστηρίζει , θα απολαυσω την ταινια με dolby atmos ή οχι ?

Όχι

αρα χρειαζεται καποιο μηχανημα media πλαυερ ή media streamer ή player που να υποστηρίζει τα νεα φορμα ήχου και εικονας , σωστά ?

Οτι φορμάτ ήχου δεν υποστηρίζει το ATV4k ή ATV4th δεν σημαίνει ότι δεν πάιζει στον ενισχυτή,παίζει και πολύ καλά μάλιστα!
Απλά θα έχουμε απλό dts core.Αν δεν έχουμε τον super duper ενισχυτή και τα super duper ηχεία,είναι αμελητέα ποσότητα κατα την ταπεινή μου άποψη!
-bye-

Ευχαριστω παιδιά για τις πληροφορίες , να 'στε καλά. Τελικά τι λέτε ? αξίζει η αγορά του για media player οταν ολα στο χωρο ειναι  ....

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Οτι φορμάτ ήχου δεν υποστηρίζει το ATV4k ή ATV4th δεν σημαίνει ότι δεν πάιζει στον ενισχυτή,παίζει και πολύ καλά μάλιστα!
Απλά θα έχουμε απλό dts core.Αν δεν έχουμε τον super duper ενισχυτή και τα super duper ηχεία,είναι αμελητέα ποσότητα κατα την ταπεινή μου άποψη!
-bye-

Αμελητέο το να ακούς συμπιεστικο φορμα ήχου εν έτη 2018;

Αν είναι έτσι, να το γυρίσουμε και σε vhs.

Η διαφορά με μη συμπιεστικα φορμα είναι μεγάλη και δεν θες σούπερ ντουπερ εξοπλισμό για να την ακούσεις

Θα συμφωνισω..
Πλέον δεν χρειάζεσαι πανάκριβο εξοπλισμό για να έχεις Atmos/DTS-X
και έλλειψη υποστήριξης είναι epic fault από την Apple..
Με τις διάφορες δυνατότητας και φίλτρα που έχουν οι νέοι AVR μπορείς να πάρεις καλο αποτέλεσμα αλλά όπως και να το κάνουμε Atmos/DTS-X ΔΕΝ είναι.,
Δεν ξέρω εάν είναι θεμα ‛αδειών & δικαιωματων’ όμως το Α10x έχει την ισχύ και την δυνατότητα να απόδωσει και να επεξεργαστεί τα 192khz που χρειάζονται.. η Apple είναι αυτή που το φρενάρει..
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι το 4K Tv είναι νεότατο στην αγορά (από τον Οκτώβριο μόνο) και υπάρχει δέσμευση της Apple ότι θα δώσει ‛συντομα’ δυνατότητα ATMOS. Μένει να το δούμε..

Κατά το αλλά ΦΥΣΙΚΑ και αξίζει η αγορά του..

Το έχω εδώ και καμμιά εβδομάδα αλλά χρόνος μηδέν.
Το πήρα πακέτο με το επίσημο gamepad το οποίο επίσης δείχνει φανταστικό.
Όταν το συνδέσω και έχω χρόνο για τέστ, θα ενημερώσω.
Δεν περίμενα να είναι τόσο καλοκατασκευασμενο.

Ειμαι σιγουρος οτι μολις το συνηθισεις θα σου αρεσει πολυ!
Περιμενουμε συντομα και τις εντιπωσεις σου

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Να ρωτησω κατι βρε παιδια
Εκανα το setup,η samsung μου δουλεψε αυτοματα στον ελεγχο του ηχου της χωρις το anynet να ειναι ενεργοποιημενο. Καποια στιγμη σταματησε να ανταποκρινεται το siri remote και εκανα learn new device αλλα τωρα ο ελεγχος ηχου δεν ειναι στο auto. Ετσι κιαθε φορα που αλλαζω τηλεοραση πρεπει να μπαινω στο menu και να αλλαζω settings ηχου. Δηλαδη αν ειμαι στο σαλονι και ακουω μεσω ενισχυτη το volume control ειναι στη θεση auto γιατι τον ανιχνευει αυτοματα αλλα οταν ειμαι στο δωματιο μου στη θεση learned samsung via ir. Μια χαρα δουλευαν ολα στο auto. Δεν μπορω να βγαλω ακρη τι εκανα που δεν εκανα δηλαδη. Μπορει καποιος να βοηθησει?
Ευχαριστω,

Πραγματικα εξαιρετικο player με τρεις αδυναμιες..
1. ΔΕΝ παιζει -ακομα- αρχεια ATMOS/DTS:X
2. ΔΕΝ παιζει -ακομα- menu UHD (τουλαχιστον το MrMc)
3. ΑΘΛΙΟ remote control (για τα δικα μου χερια)..Tην κατασταση σωζει καπως το τηλ αλλα γενικα δεν...

Προσωπικα μεχρι στιγμης θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου.. (για να μην μιλησω για την ποιοτητα κατασκευης-πακετου) :grinning-smiley-043

Με την paid έκδοση του infuse δεν πήρα ούτε dts hd Master audio ενώ υποτίθεται πως θα έπρεπε.
Κάποια στιγμή θα έρθει και η παρουσίαση.
Είναι μακράν το πιο polished media player εκεί έξω.

Αθλιο remote?.. γιατι φίλε? Εμενα ειναι το χαρακτηριστικό που κανει τον χειρισμο του Ονειρο... Με μόνο παράπονο την πληκτρολογηση χαρακτηρων... Αλλα κατα τ αλλα απιστευτα βολικο...

Για πληκτρολόγηση υπάρχουν οι iOS συσκευές, που συνδέονται στο apple tv.

Γιa he audio ρώτα στο φόρουμ τους, συνήθως απαντάνε.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Το πηρα τελικά, πολυ καλό μηχανημά. Μακάρι στις μελλοντικές αναβαθμίσεις να περάσουν και τα νεα φορμά ήχου ... Συνεργαζεται τελεια με τα υπολοιπα ... ipnone, ipad & mac.

Για πληκτρολόγηση υπάρχουν οι iOS συσκευές, που συνδέονται στο apple tv.

ε ναι, ετσικανω παντα... κατα τ αλλα, ο καλυτερος χειρισμος που ειχα ποτε, με τηλεκοντρολ , σε συσκευη...

Το μονο που μου λειπει πολυ και θα θελα σε ενα μελοντικο update ειναι optical η coaxial out να μπορω να το ριξω απευθειας στο dac Μου... τιποτα αλλο..

Με βολευει περισσοτερο τελικα το τηλ...
Το remote στο δικο μου χερι ειναι μικρο γλυστραει ευκολα και θεωρω οτι ειναι υπερβολικα ευαισθητο παρολο που το εχω ρυθμισει στο ελαχιστο δυνατο..

Θανο, θα συμφωνισω..Η ευκολια και η αμεσοτητα συνδεσης με την tv, τον ενισχυτη και ολες τις συσκευες apple που εχω ειναι απλα υποδειγματικη!!!

Γιαννη & Χρηστο, το infuse pro ενω δειχνει πολλα υποσχομενο τελικα το MrMc μαλλον ειναι πιο 'ωριμο' τελικα..
Γνωριμο περιβαλλον, πολυ καλες επιδοσεις σε HDR και γενικα μικροτερα προβληματα και γκρινιες.
Το infuse pro αντιθετα διαβαζω για θεματακια & παραπονα για HDR και υποσχεσεις οτι τα προβληματα ΘΑ εχουν λυθει στην μεθεπομενη εκδοση (5.6.8) ασε που ειναι και ακριβοτερο (αδικαιολογητα τελικα).
Εγω προς το παρον θα μεινω με το MrMc το οποιο δειχνει να δουλευει ικανοποιητικα.

Περιμενω και τον Χρηστο να μας πει τις εντυπωσεις του αλλα εγω -εκτος απο τα τρια που ανεφερα παραπανω- προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος!!!

Στο infuse θα βγει η 5.6.9. Τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση έχω ολοκληρώσει τη μετάφραση πρόσφατα!

Sent from my iPhone using Tapatalk