[Επίσημο] Apple TV 4K @2017

Δεν ειναι ετσι, εκτός αν αμφισβητείς τα γραφόμενα μου οπότε και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Ειδικα το mrmc ηταν καργα κουτσουρεμενο σε trial (δεν επαιζε ταινια απο μενου αν θυμαμαι καλα και εμφανιζε μονο τα 6 πρωτα η random folders!). Οι paid εκδόσεις παιζουν αλλιως, πως να το κανουμε τωρα...

Το airplay επαιζε σωστά στο συστημα σου (youtube) με εξαιρεση τη συγκεκριμένη εφαρμογή (κατι με αθλητικά δεν ηταν?). Αν επισης θυμασαι καλά, εκανε παρεμβολή ο marantz και επαιζε μονο τον ηχο χωρίς την εικονα (η κολλαγε).
Αν δοκιμαζαμε απευθειας στο μέσο προβολής (μαλλον) θα ηταν διαφορετικά τα πράγματα. Γράφω μάλλον μονο και μονο επειδη δεν ξερω, δεν εχω και δεν δοκιμασα την εφαρμογή αυτη. Μονο Youtube και κατι βιντέκια απο τα iphone/ipad της συζύγου μου.

Το κομμάτι του βίντεο το διαχειρίζεται αριστα, οπως και καθε γνωστή streaming υπηρεσία. H απουσία του Spotify δεν βαραίνει την Apple.

Το κομμάτι του ηχου παραμενει οπως ξέραμε ηδη. Δεν υπάρχει bitstream, παρα μονο lpcm (και dolby digital) και η φήμη οτι το Infuse Pro την δινει σε ιδια ποιοτητα.

Ολα αυτα παντως σε συνδιασμό με το remote και το user interface και τα streaming services (κυριως για video), δεν τα βρισκεις σε tv box του 100αρικου. Μονο στο NVidia Shield που κοστίζει περιπου τα ιδια.

Εννοείται οτι ο καθένας αγοράζει οτι του ταιριάζει.

4Κ με HDR πάντως σε σχετικα οικονομικό HTPC δεν παιζει παντως (ασχέτως παντα ευκολίας χρήσης και user interface). Γιαυτο ο καθένας κανει τις επιλογές του.

ΥΓ.Αν ξερεις τι κανουν τα ολοκαινουργια NUC με 4Κ+HDR να μας πεις.

Τι να αμφισβητώ βρε συ;

Μόνος σου λες ότι δεν βγάζει bitstream (μετά από 10 χρόνια που θεωρείται δεδομένο) και καθόμαστε και συζητάμε ακόμα;

Όσον αφορά το AirPlay, προφανώς πρέπει να παίζει παντού και πάντα (αλίμονο αν πρέπει να βγάζουμε από τη μέση τον ενισχυτή και να παίζουμε στέρεο της πλάκας με την TV για να πάρουμε εικόνα ή να ψάχνουμε με ποιο app δουλεύει και με ποιο όχι / btw Eurosport είχαμε δοκιμάσει)

Από συσκευή της Apple απαιτείς τουλάχιστον τα βασικα (AirPlay) να παίζουν άμεσα και χωρίς πολλά πολλά.

ΥΓ Η αναφορά στα PC, άσχετη. Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι 😋

Τι να αμφισβητώ βρε συ;

Μόνος σου λες ότι δεν βγάζει bitstream (μετά από 10 χρόνια που θεωρείται δεδομένο) και καθόμαστε και συζητάμε ακόμα;

Όσον αφορά το AirPlay, προφανώς πρέπει να παίζει παντού και πάντα (αλίμονο αν πρέπει να βγάζουμε από τη μέση τον ενισχυτή και να παίζουμε στέρεο της πλάκας με την TV για να πάρουμε εικόνα ή να ψάχνουμε με ποιο app δουλεύει και με ποιο όχι / btw Eurosport είχαμε δοκιμάσει)

Από συσκευή της Apple απαιτείς τουλάχιστον τα βασικα (AirPlay) να παίζουν άμεσα και χωρίς πολλά πολλά.

ΥΓ Η αναφορά στα PC, άσχετη. Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ο˜‹

Ειπα εγω βρε οτι βγαζει bit-stream HD Audio?

Στο μόνο που διαφωνούμε ειναι πως πιστεύω οτι φταίει ο Marantz. Κατι δεν διαβαζει σωστά και το γυρνάει σε λαθος mode αναπαραγωγής (εσωτερικό δικο του). Γιαυτό και σου εγραψα για δοκιμη της συγκεκριμένης εφαρμογής σε απευθειας συνδεση στην τηλεοραση χωρις τον marantz. Αυτο βεβαια απαιτει δοκιμή για ασφαλή συμπεράσματα.
Τα υπολοιπα οπως τα γράφω.

Το σχόλιο με το NUC πηγαινε στο τι ειδους οικονομικές λυσεις υπάρχουν εκει εξω μιας και ανεφερες τα 100 . Ναι μεν αναφερουμε το HD Audio σαν κατι που θα επρεπε να ειναι δεδομένο, αλλα με τα htpc υπάρχει σοβαρο θεμα με το 4Κ+HDR, το οποίο μεχρι τωρα ηταν αδυνατο σε χαμηλού κοστους υλοποιήσεις. Συνεπως μονοδρομος τα οποιου τύπου tv box. Εκει λοιπόν ο καθενας θα θέσει τις προτεραιότητες του.

Το NUC δεν θα εχει τοσο (100 ), αλλα νομιζω ουτε με 400 βγαινει ακρη.

Λοιπόν διάβασα την παρουσίαση του Χρήστου... Ειλικρινά εξαιρετική...

Αγόρασα το Apple TV και έχω τις εξής εντυπώσεις...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ..

Χρησιμοποίηση το MrMc (βασίζεται στο Kodi ... αλλά δεν έχει πολλά skins και δεν έχει addons (λόγω αδειών Apple) - αλλά σε επόμενη έκδοση αναφέρουν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Apple προκειμένου να υποστηρίξουν python και άρα περισσότερα skins.
Να πούμε ότι η ομάδα του MrMc απαρτίζεται από πρώην προγραμματιστές του Κοδι και χθες εντάχθηκε στις δυνάμεις του ο προγραμματιστής του SPMC του οποίου σταματάει την εξέλιξη και θα ασχοληθεί με το MrMc σε Android)...

...

Aπλα προς επιβεβαιωση .. :antlers:

"MrMC 3.5.1 (180320.1459) for tvOS is ready to test

What To Test:

core: return of python
core: check for bogus avg_frame_rate (mkv) before trusting it
core: fixed gif open error, helps to open only once
core: paranoid checks for null or empty property key values
core: add mrmc-scrips (with script-plex, script.module.requests) to depends
core: fixed possible crash with tvOS focus engine, need locks to cross threads
core: ignore window/dialog when making UIViews (tvOS focus), they are huge and suck down ram memory of atv4k
core: use kCAContentsFormatGray8Uint for focus UIViews, they consume less memory than kCAContentsFormatRGBA8Uint
core: fixed possible crash with tvOS focus engine, need locks to cross threads
fixed: search for plex for kodi
fixed: Use menu to stop video playback under expert mode
depends: libffi: fix arm assembler syntax"

Ειπα εγω βρε οτι βγαζει bit-stream HD Audio?

Στο μόνο που διαφωνούμε ειναι πως πιστεύω οτι φταίει ο Marantz. Κατι δεν διαβαζει σωστά και το γυρνάει σε λαθος mode αναπαραγωγής (εσωτερικό δικο του). Γιαυτό και σου εγραψα για δοκιμη της συγκεκριμένης εφαρμογής σε απευθειας συνδεση στην τηλεοραση χωρις τον marantz. Αυτο βεβαια απαιτει δοκιμή για ασφαλή συμπεράσματα.
Τα υπολοιπα οπως τα γράφω.

Το σχόλιο με το NUC πηγαινε στο τι ειδους οικονομικές λυσεις υπάρχουν εκει εξω μιας και ανεφερες τα 100 . Ναι μεν αναφερουμε το HD Audio σαν κατι που θα επρεπε να ειναι δεδομένο, αλλα με τα htpc υπάρχει σοβαρο θεμα με το 4Κ+HDR, το οποίο μεχρι τωρα ηταν αδυνατο σε χαμηλού κοστους υλοποιήσεις. Συνεπως μονοδρομος τα οποιου τύπου tv box. Εκει λοιπόν ο καθενας θα θέσει τις προτεραιότητες του.

Το NUC δεν θα εχει τοσο (100 ), αλλα νομιζω ουτε με 400 βγαινει ακρη.

Οσον αφορά το AirPlay, consumer μηχανήματα (όπως ο Marantz) είναι τα τελευταία που ''φταινε'' συνηθως.

Τωρα αν παιζει καμία μυστηρια ρυθμιση στα μενου του, δεν το αποκλείω τελείως (αλλά δεν θυμαμαι να εχει καμία).

Οσον αφορά τα HTPC, τα εχουμε ξαναπει: Με μια μικρή NVidia 1xxx series (ισως και με άλλες VGA πλέον / σύντομα) και madVR εχεις κανονικά 4K + HDR (κανονικό, χωρίς μουφες μετατροπές και προβλήματα (banding κλπ), όπως με τα media players που βλέπω).

Φυσικα περί ορέξεως / κόστους....

Για να επιστρεψουμε στο θεμα μας παντως, θεωρω γελοίο να συζηταμε εν έτει 2018 για μηχανακι που δεν κανει τα βασικά (bit stream audio).

Πόσο δε μάλλον, όταν είναι από τα ακριβότερα.

Οσον αφορά το AirPlay, consumer μηχανήματα (όπως ο Marantz) είναι τα τελευταία που ''φταινε'' συνηθως.

Τωρα αν παιζει καμία μυστηρια ρυθμιση στα μενου του, δεν το αποκλείω τελείως (αλλά δεν θυμαμαι να εχει καμία).

Οσον αφορά τα HTPC, τα εχουμε ξαναπει: Με μια μικρή NVidia 1xxx series (ισως και με άλλες VGA πλέον / σύντομα) και madVR εχεις κανονικά 4K + HDR (κανονικό, χωρίς μουφες μετατροπές και προβλήματα (banding κλπ), όπως με τα media players που βλέπω).

Φυσικα περί ορέξεως / κόστους....

Για να επιστρεψουμε στο θεμα μας παντως, θεωρω γελοίο να συζηταμε εν έτει 2018 για μηχανακι που δεν κανει τα βασικά (bit stream audio).

Πόσο δε μάλλον, όταν είναι από τα ακριβότερα.

Δεν λεμε (πλεον :p) τιποτα το διαφορετικο. Απλα οι τιμές των 10xx εχουν παρει την ανιούσα, και το κόστος για το υπολοιπο setup (case,cpu,psu,mobo,ram,ssd κλπ) ανεβάζει το κοστος σε αλλα επίπεδα.

Το Apple TV παιζει αριστα εκτος απο το HD Audio. Ενα zidoo των 100-120 παιζει αριστα τις ταινιες αλλα δεν εχει drm για streaming services, ουτε φυσικα το ιδιο remote και user interface.
Γιαυτο αναφέρω περι ορέξεως και προτιμήσεων του καθενός.

Οποτε τελικά ρε Χρήστο, γιατί να προτιμήσει κανείς το Apple TV;

Για το remote; LOL

Γιατι το user interface OK, καλό είναι αλλά τελικά απλώς όμορφο / λιτό, χωρίς να προσφερει κατι στην ουσία.

Εξάλλου και αλλα mp εχουν πλεον μια χαρα interface.

Μένει μόνο το DRM που και αυτό πλέον μου φαίνεται αστεία υπόθεση.

Εννοώ δλδ, όταν πλέον όλες οι TV (και game consoles) εχουν ενσωματωμένο Netflix, ψάχνουμε να το βρούμε στα media players;

giphy.gif

Οποτε τελικά ρε Χρήστο, γιατί να προτιμήσει κανείς το Apple TV;

Για το remote; LOL

Γιατι το user interface OK, καλό είναι αλλά τελικά απλώς όμορφο / λιτό, χωρίς να προσφερει κατι στην ουσία.

Εξάλλου και αλλα mp εχουν πλεον μια χαρα interface.

Μένει μόνο το DRM που και αυτό πλέον μου φαίνεται αστεία υπόθεση.

Εννοώ δλδ, όταν πλέον όλες οι TV (και game consoles) εχουν ενσωματωμένο Netflix, ψάχνουμε να το βρούμε στα media players;

Να το προτιμησει για ολα εκτος απο HD Audio (και 3D, αλλα δεν νομιζω οτι πλεον το λογαριάζει ο πολύς κόσμος). Μια χαρα (και παραπανω ειναι στα υπολοιπα). Απο ποιοτητα κατασκευης/remote, user interface, movie poster wall, 4K+HDR+ auto frame rate switching, DRM licenses, ακομα και gaming. Στην εποχη του Netflix είμαστε, μη ξεχνιέσαι. Δεν εχουν ολοι ενισχυτες και batcaves.

Εσυ για παράδειγμα που καιγεσαι για 3D, εχεις επιλέξει (και καλά κανεις επειδη ετσι γουστάρεις) την λύση του htpc (αν και απο οτι θυμάμαι δεν ηταν απολυτα σωστό ενα κλείδωμα στο HDR, σωστα? Κατι 0-500 θυμαμαι). Σιγουρα χανεις ομως σε ευχρηστια, user interface, updates και δεν ξερω εγω τι αλλο. Υπάρχουν αλλοι λοιπόν που δινουν βαρος αλλού. Δεν ειναι κακο αυτό. Επειδη ομως δεν υπάρχει λύση που να τα συνδυάζει ολα τα καλά μαζί, πρεπει να γινει η καταλληλη επιλογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Εγω φταιω που στα koulis-roulis δεν συμπεριφέρομαι αντιστοιχα :p

Εκει που είσαι ήμουνα και εκεί που είσαι (δεν θα ξανά) είμαι.

😂

Να το προτιμησει για ολα εκτος απο HD Audio (και 3D, αλλα δεν νομιζω οτι πλεον το λογαριάζει ο πολύς κόσμος). Μια χαρα (και παραπανω ειναι στα υπολοιπα). Απο ποιοτητα κατασκευης/remote, user interface, movie poster wall, 4K+HDR+ auto frame rate switching, DRM licenses, ακομα και gaming. Στην εποχη του Netflix είμαστε, μη ξεχνιέσαι. Δεν εχουν ολοι ενισχυτες και batcaves.

Εσυ για παράδειγμα που καιγεσαι για 3D, εχεις επιλέξει (και καλά κανεις επειδη ετσι γουστάρεις) την λύση του htpc (αν και απο οτι θυμάμαι δεν ηταν απολυτα σωστό ενα κλείδωμα στο HDR, σωστα? Κατι 0-500 θυμαμαι). Σιγουρα χανεις ομως σε ευχρηστια, user interface, updates και δεν ξερω εγω τι αλλο. Υπάρχουν αλλοι λοιπόν που δινουν βαρος αλλού. Δεν ειναι κακο αυτό. Επειδη ομως δεν υπάρχει λύση που να τα συνδυάζει ολα τα καλά μαζί, πρεπει να γινει η καταλληλη επιλογή.

Να προτιμήσει κανείς δλδ μία συσκευή εικόνας ήχου για όλα τα άλλα εκτός από....τον ήχο - LOL

Προφανώς, θα το παρει οποιος γουστάρει (κάποιος μπορεί να αξιολογεί το ωραίο remote για Χ Ευρω - δικαίωμά του)

Χρηστικά όμως (δυνατότητες ηχου - εικόνας), μην κοροιδευόμαστε, είναι προφανώς κατω από τον ανταγωνισμό.

Τα περι ενισχυτών και batcaves τι σχέση εχουν παλι;

Οποιος εχει mp κατα πασα πιθανότητα έχει και ενισχυτή κι αν είναι στην κατηγορία που βλέπει απλά στο σαλόνι του Netflix (όπως κι εγώ, σχεδόν καθημερινά), θα παίζει Netflix απευθείας από την TV (είτε με HDMI ARC στον ενισχυτή είτε απλώς στα ηχεία της TV)

Τωρα για gaming σε AppleTV, τι να πω...βίτσια είναι αυτά...:P

Επειδή βλεπω όμως ότι η ενστικτώδης σου αντίδραση είναι παντα η συγκριση με τα HTPC (εγω δεν τα ανέφερα πουθενα - συγκρίνω το AppleTV με τον ανταγωνισμό στα MP, όχι με HTPC), σου ξαναλέω ότι με PC βλέπεις σωστό 4K HDR σε αντίθεση με τα MP (τα ανέφερα αναλυτικά παραπάνω).

Αυτό περί 0-500 που ανεφερες αφορα HDR metadata (και όχι σωστό κλείδωμα) τα οποία είναι δευτερευούσης σημασιας σε σχέση με άλλα (τι να το κάνω δλδ αν το Xidooπωςτολενε περναει σωστα τα HDR metadata αν πηδαει το σήμα στη μετατροπή και εχει πχ banding)

Μιας και το πιάσαμε παντως, να πω ότι με το MPC-BE τα HDR metadata περνάνε σωστά (το MPC-HC, προφανώς λόγω παλαιότητας και μη ενημέρωσης, κάπου κατι χάνει).

Κατά τα αλλα, προφανώς τα mp εχουν λόγο υπαρξης. Γι αυτό άλλωστε εχω κι εγώ.

Αλλά, για να επανέλθουμε στο θεμα, προσωπικά το AppleTV το θεωρώ fail (τη συγκεκριμένη έκφραση τη χρησιμοποιώ λόγω της αποτυχίας του AirPlay)

Γιατί κάποιος να προτιμήσει Apple TV 4K?

Ή μάλλον ποιος θα προτιμήσει το Apple TV 4K?

1) Σίγουρα κάποιος που ανήκει στο οικοσύστημα της apple... Αν θελω airplay όχι μόνο σε ήχο αλλά και σε εικόνα όχι μόνο στατική αλλά και κινούμενη.
Έχω συνδρομή στο IMusic, έχω μουσική βιβλιοθήκη στο Itunes κλπ

2) Κάποιος που θέλει άριστη εικόνα κίνηση 4κ HDR ... (το shield ΔΕΝ βγάζει καλή εικόνα 4κ HDR (mkv) ... το είχα - το είδα - το έδωσα - Έιπαν στο Android 8 ότι θα διορθώσουν τα εν λόγω προβλήματα..

Και φυσικά η εικόνα - κίνηση δεν συγκρίνεται με τους επεξεργαστές της σειράς Amlogic s905x, s912 κλπ...

Πιθανώς να συγκρίνεται με τους επεξεργαστές που έχουν τα Himedia Q10 και τα Egreat αλλά δεν τα έχω δει από κοντά για να πω.

3) Και ο ήχος του είναι δυνατός... απλά δυστυχώς λόγω μ@λ@κι@ν της Apple δεν κάνει passthrough αλλά βγάζει PCM (για Ατμοσ σε επόμενο firmware θα δείξει το πότε)

4) Αν θέλω συσκευή που θα υποστηρίζεται για ΠΟΛΛΑ χρόνια με firmware updates και λογισμικό.. Μιλάμε για Apple και είναι αδιαμφισβήτητο το εν λόγω επιχείρημα...

5) Αν θέλω το ταχύτερο μηχάνημα στην αγορά (media player)... (δεν είναι μόνο ο δυνατότερος επεξεργαστής, είναι η ταχύτατη μνήμη και η ταχύτητα του χώρου αποθήκευσης - δεν συγκρίνεται με ένα usb stick που θα βάλεις σε Android για adopted Storage)
Είναι ταχύτερο από το Shield ....

Γιατί δεν θα πάρω Apple TV 4K

1) Δεν γουστάρω το μονοπώλιο της Apple.

2) Θέλω να χρησιμοποιώ addons για να παίζω ταινίες στο Kodi και δεν θέλω να πληρώνω 2ευρώ το μήνα (κόστος για να βάλεις Kodi σε AppleTV - αυτά που αναφέρω παραπάνω αφορούν το Mrmc, Plex, Infuse)

3) Θέλω σύνδεση με USB .... (το Apple TV 4K ΔΕΝ έχει USB)

4) Θέλω ήχο Ατμος passthrough

5) Θέλω Shield για Steam link, Geforce Now..

Να πω ότι είχα Shield νομίζω για 10 ημέρες και το έδωσα σε συμφουρουμίτη που είχε ήδη Shield.

Ναι το Apple TV για μένα είναι ένα φοβερό μηχανάκι -- ευτυχώς που έχει το MrMC αν δεν το είχε δεν θα το έπαιρνα...

Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό (το Shield έχει τα ίδια χρήματα) ... αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υποστηρίζεται ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... (εδώ έχω το Ipad 2 του 2011 και ακόμα βγάζουν fw updates (9.3.5))

Επίσης αν το πάρετε, παρτε τα 64gb η διαφορά τιμής με τα 32 είναι αστεία...

Εδώ θα είμαστε για τα περαιτέρω :) :SFGSFGSF:

Να προτιμήσει κανείς δλδ μία συσκευή εικόνας ήχου για όλα τα άλλα εκτός από....τον ήχο - LOL

Προφανώς, θα το παρει οποιος γουστάρει (κάποιος μπορεί να αξιολογεί το ωραίο remote για Χ Ευρω - δικαίωμά του)

Χρηστικά όμως (δυνατότητες ηχου - εικόνας), μην κοροιδευόμαστε, είναι προφανώς κατω από τον ανταγωνισμό.

Τα περι ενισχυτών και batcaves τι σχέση εχουν παλι;

Οποιος εχει mp κατα πασα πιθανότητα έχει και ενισχυτή κι αν είναι στην κατηγορία που βλέπει απλά στο σαλόνι του Netflix (όπως κι εγώ, σχεδόν καθημερινά), θα παίζει Netflix απευθείας από την TV (είτε με HDMI ARC στον ενισχυτή είτε απλώς στα ηχεία της TV)

Τωρα για gaming σε AppleTV, τι να πω...βίτσια είναι αυτά...:P

Επειδή βλεπω όμως ότι η ενστικτώδης σου αντίδραση είναι παντα η συγκριση με τα HTPC (εγω δεν τα ανέφερα πουθενα - συγκρίνω το AppleTV με τον ανταγωνισμό στα MP, όχι με HTPC), σου ξαναλέω ότι με PC βλέπεις σωστό 4K HDR σε αντίθεση με τα MP (τα ανέφερα αναλυτικά παραπάνω).

Αυτό περί 0-500 που ανεφερες αφορα HDR metadata (και όχι σωστό κλείδωμα) τα οποία είναι δευτερευούσης σημασιας σε σχέση με άλλα (τι να το κάνω δλδ αν το Xidooπωςτολενε περναει σωστα τα HDR metadata αν πηδαει το σήμα στη μετατροπή και εχει πχ banding)

Μιας και το πιάσαμε παντως, να πω ότι με το MPC-BE τα HDR metadata περνάνε σωστά (το MPC-HC, προφανώς λόγω παλαιότητας και μη ενημέρωσης, κάπου κατι χάνει).

Κατά τα αλλα, προφανώς τα mp εχουν λόγο υπαρξης. Γι αυτό άλλωστε εχω κι εγώ.

Αλλά, για να επανέλθουμε στο θεμα, προσωπικά το AppleTV το θεωρώ fail (τη συγκεκριμένη έκφραση τη χρησιμοποιώ λόγω της αποτυχίας του AirPlay)

Τα μηδενιζεις ολα. Δεν περνάει hd audio bitstream αρα μηδεν. Τοση ωρα σου εξηγω αλλα δεν καταλαβαινεις. Δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τρόπο.
Καποιος μπορεί να εχει παλιο ενισχυτη ή καποιο απλο 5.1/7.1 συστημα και να μην καιγεται που θα παρει lpcm και να του αρεσουν ολα τα υπολοιπα που ανεφερα στα προηγουμενα ποστ μου (οχι αυτα με τον takisot :p ).

Εσυ λοιπον δεν θελεις , και καλα κανεις ,να κανεις εκπτωσεις στο τεχνικο κομμάτι. Καποιος αλλος μπορει να κανει εκπτωση σε αυτον τον τομέα και να σου την λεει που καθεσαι και παιδευεσαι με windows, διαφορετικα players, αναβαθμισεις, mouse και πληκτρολογια στην καρεκλα σου κλπ.

Δεν μπορω να σου το εξηγησω αλλιώς η επιπροσθετα. Ειπαμε, ειναι θεμα επιλογών.

Τα μηδενιζεις ολα. Δεν περνάει hd audio bitstream αρα μηδεν. Τοση ωρα σου εξηγω αλλα δεν καταλαβαινεις. Δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τρόπο.
Καποιος μπορεί να εχει παλιο ενισχυτη ή καποιο απλο 5.1/7.1 συστημα και να μην καιγεται που θα παρει lpcm και να του αρεσουν ολα τα υπολοιπα που ανεφερα στα προηγουμενα ποστ μου (οχι αυτα με τον takisot :p ).

Εσυ λοιπον δεν θελεις , και καλα κανεις ,να κανεις εκπτωσεις στο τεχνικο κομμάτι. Καποιος αλλος μπορει να κανει εκπτωση σε αυτον τον τομέα και να σου την λεει που καθεσαι και παιδευεσαι με windows, διαφορετικα players, αναβαθμισεις, mouse και πληκτρολογια στην καρεκλα σου κλπ.

Δεν μπορω να σου το εξηγησω αλλιώς η επιπροσθετα. Ειπαμε, ειναι θεμα επιλογών.

Δεν μηδενίζω τπτ.

Απλώς λέω ότι για εμένα, ναι, με αυτά τα 2 θέματα που είδα, είναι fail.

Είπα άλλωστε ότι οποίος το γουστάρει, δικαίωμα του, προφανώς.

Τι δεν κατεβαίνεις από τα παραπάνω και επιμένεις (μεταξύ άλλων και στη (off topic) σύγκριση με htpc, την οποία μόνος σου επαναφέρεις συνέχεια), δεν καταλαβαίνω.

Δεν χρειάζεται να μου «εξηγήσεις» τπτ.

ΥΓ Κοίταξε λίγο στον καθρέφτη και μετά σε ποια κατηγορία γράφεις και τι και θα τρομάξεις 😋

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Παντως για 3D, το zidoo παίζει καλύτερα από το HTPC.

Αν παίζεις με intel onboard και pdvd, υπάρχει θέμα με το 3D

Δεν είναι εύκολα αντιληπτό μερικές φορές (δεν είναι δλδ ότι δεν κλειδώνει ή ποιο eye παίζει πρώτα κλπ) αλλά κάτι δεν πάει γενικά καλά (κάτι σαν υπερβολικό ghosting, θέμα με την κίνηση κλπ)

Το είχα ψάξει παλιότερα και η μόνη λύση ήταν άλλη vga

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Και με Nvidia vga, τα ιδια σκ@τ@

Τότε είναι άλλου το θέμα (πχ πριν λίγο καιρό το pdvd είχε πηδήξει γενικά το 3D)

Anyway...