[Επίσημο] Apple TV 4K @2017

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Εγω πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ να θες να μπλέξεις με Apple TV.
Αν παίζαμε μονο με netflix κλπ να σε καταλάβω.
Οταν βλέπεις εμενα να μην το αγοράζω, κάποιο καμπανάκι θα έπρεπε να χτυπα μεσα σου
Και plex φυσικά για Apple TV εκτός Netflix

send from my nexus 5 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Κατσε βρε, τώρα μολις τον ρώτησα!

Εξαιρετικο μεχρι τωρα, εαν ειχε και atmos θα αγγιζε το τελειο.
Σαν προγραμμα εγω εχω το MrMC το οποιο ειναι και πολυ οικειο..
Μεχρι στιγμης οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου και αν πιστευψω και τους πιο ειδικους εχει το καλυτερο upscaling σε 4Κ ανωτερο και απο αυτο του shield.
Για streaming δεν το συζηταμε..
Φυσικα ειναι το μονο που παιζει Dolby Vision (ΜΟΝΟ μεσω itunes προς το παρον γιατι κανεις αλλος περαν της oppo δεν εχει καταφερει να διαβασει πληροφοριες σε dual layer disc) και ειναι το μονο αυτη την στιγμη που οταν δοθει η δυνατοτητα αυτη (με οποιον τροπο γινει αυτο..) να το κανει...
Για οποιον ειναι το συστητημα της apple ειναι οτι το καλυτρο, πληρωνει μια φορα και ξεμπερδευει για αρκετο καιρο...
Το μονο 'αρνητικο' μεχρι τωρα θεωρω το remote που στα δικα μου χερια γλιστραει και ειναι 'ευαισθητο'..
ΠαρεΑ με το zidoo για μενα και ειμαι καλυμμενος πια

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Σκοπός είναι να έχεις μόνο ένα player.....το zidoo τι το θες;

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Για την μαγεια του Dolby Atmos (& DTS:X) ... :antlers:

Ειναι δεδομενο οτι καποια στιγμη θα διαμοιραστουν αναλογα με τις αναγκες..
Zidoo & Dune HD neo 4K ολα χωρανε..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Μεχρι στιγμης οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου και αν πιστευψω και τους πιο ειδικους εχει το καλυτερο upscaling σε 4Κ ανωτερο και απο αυτο του shield.
Φυσικα ειναι το μονο που παιζει Dolby Vision (ΜΟΝΟ μεσω itunes προς το παρον γιατι κανεις αλλος περαν της oppo δεν εχει καταφερει να διαβασει πληροφοριες σε dual layer disc) και ειναι το μονο αυτη την στιγμη που οταν δοθει η δυνατοτητα αυτη (με οποιον τροπο γινει αυτο..) να το κανει...
Για οποιον ειναι το συστητημα της apple ειναι οτι το καλυτρο, πληρωνει μια φορα και ξεμπερδευει για αρκετο καιρο...
Το μονο 'αρνητικο' μεχρι τωρα θεωρω το remote που στα δικα μου χερια γλιστραει και ειναι 'ευαισθητο'..

να είσαι καλά και να το χαίρεσαι Λεωνίδα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Οπου υπάρχει HD Audio, σου βγαζει εστω το core (DD/DTS) η δεν υπάρχει καθόλου ήχος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

να είσαι καλά και να το χαίρεσαι Λεωνίδα

Ευχαριστω Βλαση!
Υποψιν σημερα βγηκε και νεο update tvOS11.2.5

Χρηστο παρτο 'αφοβα' ελαχιστα τα 'αρνητικα'.. εχεις ΡΜ

Γεια σας. Μια ερωτηση.... Πως εχετε συνδεσει το apple tv ? και εξηγούμε ... πρωτα με ενισχυτή και αυτος στέλνει στην τηλεοραση ή ξεχωριστά μονο του με τηλεοραση ...? Σκεφτομαι να αγοράσω μια ηχομπάρα και αν τελικά καταλήξω σε apple tv να το συνδέσω πρωτά αυτό στην ηχομπάρα και μετα την ηχομπάρα στην τηλεοραση ....

Εγώ τηλεόραση ηχομπαρα με οπτική και Apple TV με hdmi στη τηλεόραση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple TV 4K

Ευχαριστω Βλαση!
Υποψιν σημερα βγηκε και νεο update tvOS11.2.5

Χρηστο παρτο 'αφοβα' ελαχιστα τα 'αρνητικα'.. εχεις ΡΜ

δοκιμασες το apple tv με αρχεια βαρια, bd iso , 4κ klp απο τοπικο δικτυο ?

δουλευει καλα το auto fps ?

Αυριο επιστρεφω σπιτι οποτε θα βαλω το νεο λογισμικο.
Εν´ταχει...
Γιαννη &Χριστο τα Automatic frame rate and dynamic range switching ειναι εγγενη χαρακτηριστικο του tvOS11.2 και μετα.. και δουλευει πολυ καλα... Βαζεις το setup που εχεις (tv 1080 ή 4Κ SDR-HDR) και τα υπολοιπα ειναι δουλεια του player και του προγραμματος αναπαραγωγης. Εγω εχω το MrMC 3.4 το οποιο δουλευει παρα πολυ καλα (..και μαλλον καλυτερα αυτη την στιγμη απο το infuse pro) BD menu δεν υπαρχουν αλλα παει κατευθειαν στην ταινια.
Θανο, κανενα προβλημα..αν το nas σου ειναι καλο και εχεις δικτυο 1Gb ολα νερο.. Υποστηριζει φυσικα και smb & nfs.
Οτι αλλο θελετε ρωτηστε ελευθερα