Γιατί είναι tvbox όπου η πλοήγηση γίνεται με remote ή φωνητικες εντολες. Δεν ειναι υπολογιστης.Γιατί;
Γιατί είναι tvbox όπου η πλοήγηση γίνεται με remote ή φωνητικες εντολες. Δεν ειναι υπολογιστης.Γιατί;
έστειλα στο App Store κριτικη για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η Cosmote tv στο Apple TV και απάντησαν αυτό
View attachment 236997
Όσοι έχετε κάνει update σε 18, το YouTube δουλεύει? Απο εχθές δεν παίζει τίποτα, μαύρη οθόνη όταν πάω να παίξω κάποιο.
Το έχω κάνει δύο φορές. Είχε γενικά θέμα μετά την αναβάθμιση με κάποια βίντεο να μην έπαιζαν αλλά πριν τρεις μέρες άρχισε να τα παίζει όλα κανονικά. Από εχθές πλέον δεν παίζει κανένα βίντεοΚανονικά. Δεν κάνεις μια Επανεγκατάσταση του app?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ περίεργο... Σε βλέπω για reset και επανεγκατάσταση του TvOS...Το έχω κάνει δύο φορές. Είχε γενικά θέμα μετά την αναβάθμιση με κάποια βίντεο να μην έπαιζαν αλλά πριν τρεις μέρες άρχισε να τα παίζει όλα κανονικά. Από εχθές πλέον δεν παίζει κανένα βίντεο
Εγώ θα περίμενα αν και είμαι ευχαριστημένος κάτοχος του τωρινού.Λεγεται ότι ίσως κάτι νέο θα παρουσιαστεί σε επίπεδο hardware, αν και μοιάζει λίγο ωραίο για να είναι αληθινό.Παντως εγώ θα περίμενα.Είμαι σε δίλημμα. Να κάνω υπομονή και περιμένω το καινούργιο (ίσως τέλος 2025) η να το πάρω από τώρα??
Το τωρινό μοντέλο, στερεί σε κάτι όσο αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου?? Από τι κατάλαβα, υποστηρίζει κανονικά dolby vision και atmos η κάνω λάθος?? Το τηλεκοντρόλ έχει θύρα usb c??? ΕυχαριστώΕγώ θα περίμενα αν και είμαι ευχαριστημένος κάτοχος του τωρινού.Λεγεται ότι ίσως κάτι νέο θα παρουσιαστεί σε επίπεδο hardware, αν και μοιάζει λίγο ωραίο για να είναι αληθινό.Παντως εγώ θα περίμενα.
C έχει αλλά καλύτερα να περιμένεις. Το τηλεκοντρόλ πρέπει να είναι ότι χειρότερο, χάνει τη σύνδεση, δεν πιάνει καλά στα 2 μέτρα χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο και με οπτική επαφή με το Apple TV, διπλά πατήματα. Και όχι δεν είναι το δικό μου που έχει πρόβλημα, μια αναζήτησή για αυτά τα προβλήματα και θα καταλάβατε.Το τωρινό μοντέλο, στερεί σε κάτι όσο αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου?? Από τι κατάλαβα, υποστηρίζει κανονικά dolby vision και atmos η κάνω λάθος?? Το τηλεκοντρόλ έχει θύρα usb c??? Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.