[Επίσημο] Apple TV 4K @2022

έστειλα στο App Store κριτικη για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η Cosmote tv στο Apple TV και απάντησαν αυτό

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-05, 22.18.14.png

Νομίζω η μαμά εταιρεία έχει εφαρμογή για tvOS οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Sent from my iPad using Tapatalk

Όσοι έχετε κάνει update σε 18, το YouTube δουλεύει? Απο εχθές δεν παίζει τίποτα, μαύρη οθόνη όταν πάω να παίξω κάποιο.

Όσοι έχετε κάνει update σε 18, το YouTube δουλεύει? Απο εχθές δεν παίζει τίποτα, μαύρη οθόνη όταν πάω να παίξω κάποιο.

Κανονικά. Δεν κάνεις μια Επανεγκατάσταση του app?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κανονικά. Δεν κάνεις μια Επανεγκατάσταση του app?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έχω κάνει δύο φορές. Είχε γενικά θέμα μετά την αναβάθμιση με κάποια βίντεο να μην έπαιζαν αλλά πριν τρεις μέρες άρχισε να τα παίζει όλα κανονικά. Από εχθές πλέον δεν παίζει κανένα βίντεο

Το έχω κάνει δύο φορές. Είχε γενικά θέμα μετά την αναβάθμιση με κάποια βίντεο να μην έπαιζαν αλλά πριν τρεις μέρες άρχισε να τα παίζει όλα κανονικά. Από εχθές πλέον δεν παίζει κανένα βίντεο
Πολύ περίεργο... Σε βλέπω για reset και επανεγκατάσταση του TvOS...

Μετά από 2-3 restart δουλεύει. Μέχρι να χαλάσει πάλι. Δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα. Επίσης όταν πατάς pause και μετά από λίγο ξεκινάει το screensaver το βίντεο αρχίζει να παίζει από μόνο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: takisot
Υπάρχει κι άλλο πρόσφατο θέμα, εδώ και κάνα 2βδομάδο το παρατήρησα, αλλά ίσως να έχει να κάνει και με το 18 γενικότερα: Το Prime δε βγάζει Atmos πια. Είμαι βέβαιος ότι δε φταίω εγώ, διότι αφενός όλα τα άλλα services βγάζουν μια χαρά Atmos από το Apple TV, ενώ και το ίδιο το Prime, αν το παίξω από το app της τηλεόρασης παίζει κανονικότατα.

Περίμενετε από βδομάδα το 18.1 να δούμε αν θα διορθωθεί η κατάσταση…

(Εγώ ευτυχώς έκλεισα την αυτόματη αναβάθμιση μόλις διάβασα για θεματάκια και αναμένω…)

Καλησπέρα, θέλω να θεσω τρία ερωτήματα :
α) το κουτάκι αυτό παίζει απροβληματιστα amazon , disney+ ? και απ'οτι διαβαζω δεν παιζει κοσμοτε- eon - cinobo , σωστά?
β) το μοντέλο ειναι του 2022? ενδεχεται να υπάρξει νέο?
γ) ethernet port speed ?
Ευχαριστώ!

α)ναι β) έχουν πει ότι μάλλον θα βγει καινούργιο γ) η èthernet που έχει σε υπερκαλύπτει για το bitrate των ταινιών.

• Like
Reactions: metoxos76
Είμαι σε δίλημμα. Να κάνω υπομονή και περιμένω το καινούργιο (ίσως τέλος 2025) η να το πάρω από τώρα??

Είμαι σε δίλημμα. Να κάνω υπομονή και περιμένω το καινούργιο (ίσως τέλος 2025) η να το πάρω από τώρα??
Εγώ θα περίμενα αν και είμαι ευχαριστημένος κάτοχος του τωρινού.Λεγεται ότι ίσως κάτι νέο θα παρουσιαστεί σε επίπεδο hardware, αν και μοιάζει λίγο ωραίο για να είναι αληθινό.Παντως εγώ θα περίμενα.

• Like
Reactions: metoxos76 and eri77
Γράφεται ότι ΙΣΩΣ έφτασε η ώρα για ασυμπίεστο ήχο ατμός στο νέο μοντέλο.Αν και από ότι καταλαβαίνω αυτό θα το δώσουν,αν τελικά γίνει και στα προηγούμενα μοντέλα.Ιδωμεν.Πολλες προσδοκίες ,αλλά η apple κάνει βήματα προς τα εμπρός με βήμα μισό.Πρεπει επιτέλους κάποια streaming πλατφόρμα να δώσει ασυμπίεστο ήχο,αν δεν το κάνει η apple τότε ποιος?Έχει το budget.

• Like
Reactions: takisot
Εγώ θα περίμενα αν και είμαι ευχαριστημένος κάτοχος του τωρινού.Λεγεται ότι ίσως κάτι νέο θα παρουσιαστεί σε επίπεδο hardware, αν και μοιάζει λίγο ωραίο για να είναι αληθινό.Παντως εγώ θα περίμενα.
Το τωρινό μοντέλο, στερεί σε κάτι όσο αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου?? Από τι κατάλαβα, υποστηρίζει κανονικά dolby vision και atmos η κάνω λάθος?? Το τηλεκοντρόλ έχει θύρα usb c??? Ευχαριστώ

Το τωρινό μοντέλο, στερεί σε κάτι όσο αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου?? Από τι κατάλαβα, υποστηρίζει κανονικά dolby vision και atmos η κάνω λάθος?? Το τηλεκοντρόλ έχει θύρα usb c??? Ευχαριστώ
C έχει αλλά καλύτερα να περιμένεις. Το τηλεκοντρόλ πρέπει να είναι ότι χειρότερο, χάνει τη σύνδεση, δεν πιάνει καλά στα 2 μέτρα χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο και με οπτική επαφή με το Apple TV, διπλά πατήματα. Και όχι δεν είναι το δικό μου που έχει πρόβλημα, μια αναζήτησή για αυτά τα προβλήματα και θα καταλάβατε.

• Like
Reactions: eri77