Re: Απάντηση: iWatch
ρίχνω λίγο διάβασμα τις τελευταίες μέρες
Και καθώς ρόλοι δεν έχουμε ακόμα για hands on
Δεν είμαι και σίγουρος για κάποια από τα αποτελέσματα την ‛έρευνας’ μου
Οπότε κάθε επιβεβαίωση καλή είναι
το άλλο που έψαχνα χθες βράδυ και λίγο σήμερα
http://www.tomsguide.com/us/apple-watch-fixes,news-20868.html
Let Third-Party Apps Access Heart Rate
It sounds like this is temporary, but at least for now third-party fitness apps like Nike+ and Runtastic can't use the Apple Watch's heart rate sensor. So if you want to see how many beats per minute you're hitting during that run or elliptical session, you're going to have to use Apple's own Workout app. The good news is that "native" apps that can tap the full potential of Apple's hardware are coming later this year.
Από όσο βλέπω η κατάσταση έχει ως εξείς
Κανένα watch app δεν έχει απευθείας πρόσβαση στο hear beat rate
Μόνο η ίδια η apple
Απαγορεύεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε αντίστοιχης watch εφαρμογής
Στο συνδεδεμένο iphone Μπορείς να φτιάξεις app που να έχει πρόσβαση μέσω του HealthKit
Αλλά και εκεί υπάρχουν περιορισμοί
Όσο το κινητό είναι κλειδωμένο (λ.χ. στην τσέπη σου ) δεν έχεις πρόσβαση σε heart beats – ούτε σε background app
Απολογιστικά και μόνο εφόσον ξεκλειδώσεις το κινητό σου θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση στα στοιχεα αυτά από το app
Θα με ενδιέφερε λ.χ. ένα heart rate monitor and alerting.
Λ.χ. ένα μικρό app που παρακολουθεί real time τους παλμούς τις καρδιάς σου και εάν ξεπεράσεις ένα στόχο , αυτόματα και realtime να σε ειδοποιεί
Ε αυτή τη στιγμή από όσο καταλαβαίνω δεν μπορώ να φτιάξω εγώ ή άλλος κάτι τέτοιο
Ούτε ως αυτόνομο watch app
Ούτε μέσω του συνδεδεμένου iphone στην τσέπη
Μη το πάρετε σα γκρίνια το παραπάνω – είπα να ρίξω λίγο διάβασμα για χομπίστικους σκοπούς και να δοκιμάσω την τύχη μου με λίγο παραπάνω μπλέξιμο με κώδικα…. Αλλά την πάτησα από όσο φαίνεται για την ώρα

ή είμαι ακόμα αδιάβαστος …