[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: iWatch

wri-c.png

Τάκη μεγεια και προσοχή να το φοράς σύμφωνα με τις οδηγίες της Apple γιατί έχουν εμφανιστεί κάποια δερματολογικά προβλήματα...
http://www.phonearena.com/news/Geti...le-says-you-might-be-wearing-it-wrong_id68931

Απάντηση: iWatch

Thanks, δεν είχα ποτε δερματολογικά προβλήματα, ελπίζω να μην αρχίσω να έχω τώρα... :p

Προσπαθώ να καταλάβω εάν υπάρχουν εναλλακτικοί music players για το watch ή εάν μόνο το itunes θα υπάρχει για μουσική.

Είδα οτι το Pacemaker DJ δίνει watch app
Αλλά δεν κατάλαβα εάν είναι ‛remote control’ για την εφαρμογή που τρέχει στο ipad/iphone (μάλλον έτσι είναι)
Ή εάν είναι αυτόνομη εφαρμογή
Για χρήση μόνο με το ρολόι – όταν δεν έχουμε δίπλα μας iphone / ipad

Γενικά υπάρχουν άλλες αυτόνομες ‛music player’ watch apps ?

Προς το παρόν το μονο αυτόνομο music player είναι της apple αλλα πιθανότατα αυτό να αλλάξει με τον καιρο.

Re: Απάντηση: iWatch

Προς το παρόν το μονο αυτόνομο music player είναι της apple αλλα πιθανότατα αυτό να αλλάξει με τον καιρο.

σε ευχαριστώ :-)

Re: Απάντηση: iWatch

ρίχνω λίγο διάβασμα τις τελευταίες μέρες
Και καθώς ρόλοι δεν έχουμε ακόμα για hands on
Δεν είμαι και σίγουρος για κάποια από τα αποτελέσματα την ‛έρευνας’ μου
Οπότε κάθε επιβεβαίωση καλή είναι :-)

το άλλο που έψαχνα χθες βράδυ και λίγο σήμερα
http://www.tomsguide.com/us/apple-watch-fixes,news-20868.html

Let Third-Party Apps Access Heart Rate
It sounds like this is temporary, but at least for now third-party fitness apps like Nike+ and Runtastic can't use the Apple Watch's heart rate sensor. So if you want to see how many beats per minute you're hitting during that run or elliptical session, you're going to have to use Apple's own Workout app. The good news is that "native" apps that can tap the full potential of Apple's hardware are coming later this year.

Από όσο βλέπω η κατάσταση έχει ως εξείς
Κανένα watch app δεν έχει απευθείας πρόσβαση στο hear beat rate
Μόνο η ίδια η apple
Απαγορεύεται η ανάπτυξη οποιασδήποτε αντίστοιχης watch εφαρμογής

Στο συνδεδεμένο iphone Μπορείς να φτιάξεις app που να έχει πρόσβαση μέσω του HealthKit
Αλλά και εκεί υπάρχουν περιορισμοί
Όσο το κινητό είναι κλειδωμένο (λ.χ. στην τσέπη σου ) δεν έχεις πρόσβαση σε heart beats – ούτε σε background app
Απολογιστικά και μόνο εφόσον ξεκλειδώσεις το κινητό σου θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση στα στοιχεα αυτά από το app

Θα με ενδιέφερε λ.χ. ένα heart rate monitor and alerting.
Λ.χ. ένα μικρό app που παρακολουθεί real time τους παλμούς τις καρδιάς σου και εάν ξεπεράσεις ένα στόχο , αυτόματα και realtime να σε ειδοποιεί
Ε αυτή τη στιγμή από όσο καταλαβαίνω δεν μπορώ να φτιάξω εγώ ή άλλος κάτι τέτοιο
Ούτε ως αυτόνομο watch app
Ούτε μέσω του συνδεδεμένου iphone στην τσέπη

Μη το πάρετε σα γκρίνια το παραπάνω – είπα να ρίξω λίγο διάβασμα για χομπίστικους σκοπούς και να δοκιμάσω την τύχη μου με λίγο παραπάνω μπλέξιμο με κώδικα…. Αλλά την πάτησα από όσο φαίνεται για την ώρα :p ή είμαι ακόμα αδιάβαστος …

Κλασσικα η apple στην αρχή είναι πολύ κλειστή στο να δώσει πρόσβαση σε τριτους αλλα η ιστορία έχει δείξει πως μόλις σιγουρευτεί πως όλα δουλεύουν όπως πρέπει, ανοίγει την πρόσβαση σε 3rd party Apps. Αυτό βεβαια μπορεί να σημαίνει μετά από ένα χρόνο όπως πχ με το touch id.

Καλορίζικο!!!

Μοιράσου τον παλμό σου μαζί μας :p

Πλάκα πλακά για development έχω ρίξει δυο ματιές – και εάν σε πετύχω κάπου θα σε τρελάνω στις απορίες :D

Και με το sports band

Attachments

• IMG_0682.jpg
    IMG_0682.jpg
    72.6 KB · Views: 158
  • IMG_0681.jpg
    IMG_0681.jpg
    87.7 KB · Views: 156
  • IMG_0680.jpg
    IMG_0680.jpg
    86.8 KB · Views: 157

Thanks guys!

Εντυπώσεις μόλις παίξω μαζι του.
Το μονο που μπορώ να πω από τώρα είναι ότι είναι πολύ κομψό από κοντα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αναπάντεχα ελαφρύ και ευχάριστο στον καρπό.
Το milanese loop αγκαλιάζει το χέρι σαν γάντι με το μαγνητικό grip, ενώ το sports band είναι αποκάλυψη ως προς το ποσο ωραια αίσθηση έχει για πλαστικό λουρί...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικο!!!

Μοιράσου τον παλμό σου μαζί μας :p

Πλάκα πλακά για development έχω ρίξει δυο ματιές – και εάν σε πετύχω κάπου θα σε τρελάνω στις απορίες :D

Να το μάθω λίγο και ότι θες ;)

Ευχαριστώ παίδες.
Και μια ενδιαφέρουσα σύγκριση μεγέθους με το Tag carrera μου.
Όπως βλέπετε, πάχος και μέγεθος είναι παραπλήσια απλα το Tag είναι πιο βαρυ:

Attachments

• IMG_0683.jpg
    IMG_0683.jpg
    76.6 KB · Views: 138
  • IMG_0684.jpg
    IMG_0684.jpg
    74.5 KB · Views: 135