[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: iWatch

Οι devs πραγματικά είναι αποκομμένοι ακόμα από το iwatch, Πράγματα που κάνεις σε android, είναι απαγορευμένα από την apple…

Άντε ρε Γιαννη … πότε θα έρθει το δικό σου?
Ακόμα περιμένουμε να μοιραστείτε το σφυγμό σας – μαζί μας :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Takisot – μακτροσκελέστατο και αναλυτικό , ΤΝΧ!

Απάντηση: iWatch

Ωραίος!!!...thanks Τάκη....

έτσι περίμενα τα πράγματα....κι εγώ από τα βιντεάκια κατάλαβα ότι θέλει ένα διαβασματάκι το manual....οκ....

μόλις παραλάβω, θα τα πούμε... :))

Καλημέρα σε όλους...

Τάκη είσαι πολύ τυχερός (ο φίλος σου δηλαδή...).....θα το παρήγγειλε μόλις άνοιξε....
Πέφτει "η γκρίνια της αρκούδας" με τις παραδόσεις του ρολογιού.....διαβάζω για τύπους που το παράγγειλαν μερικές ώρες αφότου άνοιξε το AppleStore-για το ρολόι-στις 10/4 και θα παραλάβουν τις ίδιες μέρες με μένα (εγώ το παρήγγειλα στις 23/4)....δυόμιση μήνες για να παραλάβουν....

Γενικώς πολύ μουρμούρα (όχι ότι θα επηρρεάσει τις πωλήσεις βέβαια....)...όλοι λένε ότι θα κάνουν υπομονή.. :))

Αυτο γινεται στα πλαισια του να το κανουν οσο το δυνατον ακομη πιο ποθητο στους fans της φιρμας

Μπα, δεν είναι χαζοί. Αν είχαν πιο πολλά έτοιμα θα τα έβγαζαν αμέσως προς πώληση αφού φεύγουν σε χρόνο dt (όπως πχ με τα iphone 6 που έχουν πολύ καλη διαθεσιμότητα και συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό).
Απλα ίσως δεν περιμεναν τέτοια επιτυχία ή ίσως είχαν πρόβλημα με προμηθευτές κάποιων εξαρτημάτων.
Πάντως από ότι διαβάζω σύντομα θα έχουν πάλι καλο stock.

ΥΓ. Νασο, όντως ο φίλος μου το παρήγγειλε εντός του 1 λεπτού από τότε που βγήκε online όπως μου είπε...

Re: Απάντηση: iWatch

Μπα, δεν είναι χαζοί. Αν είχαν πιο πολλά έτοιμα θα τα έβγαζαν αμέσως προς πώληση αφού φεύγουν σε χρόνο dt (όπως πχ με τα iphone 6 που έχουν πολύ καλη διαθεσιμότητα και συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό).
Απλα ίσως δεν περιμεναν τέτοια επιτυχία ή ίσως είχαν πρόβλημα με προμηθευτές κάποιων εξαρτημάτων.
Πάντως από ότι διαβάζω σύντομα θα έχουν πάλι καλο stock.

ΥΓ. Νασο, όντως ο φίλος μου το παρήγγειλε εντός του 1 λεπτού από τότε που βγήκε online όπως μου είπε...

Προφανως και δεν ειναι χαζοι (δεν εγραψα κατι τετοιο)

Για την ακριβεια, ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι αυτοι οι χαζοι :p

Για τους λογους των καθυστερησεων, μπορει να εχεια και δικαιο, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μιλαμε για την apple και οχι την ... βιοτεχνια της γειτονιας :D

εκτος αν πρωτα εισπρατουν, μετα παραγουν :p

Όταν έχεις ένα προιον που ξέρεις πως θα μοσχοπουλήσει, φροντίζεις να έχεις plenty of stock αλλιώς "αφήνεις λεφτά στο τραπέζι".
Αρα μάλλον κάτι παίχθηκε με τους προμηθευτές. Απόδειξη αυτού το ότι ακόμα δεν μπορείς να πας σε ένα apple store και να αγοράσεις επιτοπου apple watch, παρα μονο με παραγγελια μέσω internet. Αυτό δεν έχει ξαναγινει με προιον apple.

....κάπου διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές....και το επόμενο διάστημα θα λυθεί..για να δούμε...

Οι τελευταίες φήμες λένε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στις διακοπές των Κινέζων κατά την δική τους πρωτοχρονιά
Αυτό έλειπε να κόψουμε και τις παραδοσιακές διακοπές τους για να έχουμε ρολόγια
Εύχομαι δηλαδή και του χρόνου να έχουν διακοπές οι φίλτατοι Κινέζοι