[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: iWatch

Οχι δε καταλαβα τα λες περιπλοκα.:p
Οχι αλλα αστοχα παραδειγματα ομως για βγει η 1 μερα του apple watch η "ιδανικη" διαρκεια. :)

Απάντηση: Re: iWatch

Οχι δε καταλαβα τα λες περιπλοκα.:p
Οχι αλλα αστοχα παραδειγματα ομως για βγει η 1 μερα του apple watch η "ιδανικη" διαρκεια. :)

Να στο κάνω πιο λιανά για να καταλάβεις το σκεπτικό μου: Αν κάτι το βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα, όπως η φόρτιση του κινητου ή στην περίπτωση μας του ρολογιού, αποκλείεται να μείνεις από μπαταρία την επομενη μερα (αν αυτή φυσικά "βγάζει" την ημερα). Αν πάλι δεν το έχεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα, όπως πχ η φόρτιση του ipad, ενδέχεται να μείνεις από μπαταρια, αν ξεχνάς να το φορτίζεις τακτικά και αδιαλείπτως ανά τριήμερο το βράδυ.
Οποτε εμενα δεν μου λέει τίποτα το αν η μπαταρια κρατα μια ή δυο μέρες παραπάνω. Αν κρατούσε μια βδομάδα, τότε μάλιστα, θα το φόρτιζα κάθε ΣΚ.
Και δεν μίλησα ποτε για ιδανική διάρκεια 1ας μερας (σου αρέσει να μου βάζεις λογια). Είπα απλα ότι στην πράξη το να φορτίζεις το ρολοι κάθε βραδυ ακουμπώντας το στο stand δεν αποτελεί πρακτικό πρόβλημα.
Ελπίζω τα παραπάνω να σου είναι πλέον κατανοητά. Δεν αντέχω 3η επανάληψη :p

iWatch

Και αν τυχει καποιο βραδυ να μεινεις εξω και να πας και για ενα ποτακι αντι να πας στο κρεβατι-φορτιστη on time, τον pulo, πχ διακοπες (οχι εσυ προσωπικα, αλλωστε εσυ βγαζεις τη μερα με 50%). Κατανοητο. ;)

Απάντηση: iWatch

Αν είναι να γυρίσεις ξημερώματα στο σπιτι χαλάλι :p
Αλλα και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το power reserve mode ;)

c93aa7d5f1854101d88a07c6e6a0503a.jpg

επιτέλους!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

....και σαν δεύτερο λουράκι πήρα αυτό:

5e8157e7d31f853c2b2ca94185384a64.jpg

....πολύ όμορφο... :))

... οι τιμές μου φαίνονται απαράδεκτες, για όσο καλή ποιότητα και να μιλάμε....
200 ευρω για λουράκι;;;;;

Wtf!!!!!!

Νταξ, αυτο ειναι πλέον στα όρια του θράσους....

Thanks Παίδες για τις ευχές σας!!

....6 βδομάδες σχεδόν!!!

και ναι...κι εγώ την ίδια γνώμη έχω...είναι ακριβά τα λουράκια....αλλά μου άρεσε πολύ και δεν το πολυσκέφτηκα να πω την αλήθεια... :))

Μεγεια Νάσο :) Όντως είναι φωτιά και λάβρα οι τιμές στα λουράκια με εξαίρεση ίσως το sports band στα 60 ευρώ. Ακολουθούν βλέπεις την τιμολογιακή πολιτική των εταιριών ορολογοποιειας...Ευτυχώς θα βγουν μπόλικα third party σύντομα.

Thanks Τάκη...αύριο θα τόχω στα χέρια μου...
ΥΓ: μου άρεσε πολύ το "ρημάδι" το λουράκι και παρασύρθηκα........εντωμεταξύ κοστίζει όσο και το Milanese που είναι μπρασελές...τελοσπάντων

Ωραίος.

Πολύ ομορφότερο το space gray case.

Και σαν υλικό, το aluminum φαίνεται και το πιο όμορφο (ματ).