[ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Αφηνω τα γνωστά και πάω στην ουσία.

Από τα παραπάνω δλδ δεν κατάλαβε κανείς το νόημα αυτού που έγραψα, ε;

Ήτοι:

...ο προϊσταμενος βρωμάει ουίσκι από 5 μέτρα...

(γι αυτό μάλλον δεν είναι ενοχλητικοί, γιατί δεν σε πλησιάζουν - ευτυχώς 😋 )

Αν αυτό σας καλύπτει ως καταναλωτές και δεν χρήζει καν σχολιασμου, ε, έχουμε διαφορετικά κριτήρια / απαιτήσεις.

Ουτε στα τοπικά καταστήματα ξέρουν κάτι για διαθεσιμότητα του LTE. Η esim μαλλον θα επιρρεασει την απηχηση της συσκευης. Το απλό κυκλοφορει κανονικά.

Εγω πηρα το απλό δεν υπηχε περιπτωση να δωσω παραπανω 10 ευρα το μηνα στον οποιοδηποτε παροχο για να κανω ενα τηλεφωνημα αν ποτε ξεχασω το τηλεφωνο η δεν το παρω μαζι μου επιτηδες.
Οι δικοι μας παροχοι χλωμο το βλεπω να τρεξοιυν οσον αφορα την υποστηριξη e-sim καθοτι δεν υπαρχει μεγαλη αγορα αρα ισως η σχετικη επενδυση απο την πορτυ τους να κριθει ασυμφορη.
Οι εντυπωσεις μου απο το ρολοι δεν διεφεραν απο το πρωτο series 0 που ειχα. Ταχυτατο και δεν ξερω τι εχουν κανει με τη συνδεση Bluetooth αλλα θα σας πω τουτο. Εκανα τηλεφωνημα και δεχομαι τηλεφωνηματα απο το smartwatch στην υπηρεσια μου. Πολλες φορες συμβαινει να ειμαι σε διπλανο κτιριο, και το τηλεφωνο να ειναι στο απεναντι. Τοιχοι μεσολαβουν, πορτες, ολοκληρος οροφος, και κανω τη δουλεια μου απροσοκοπτα χωρις ουτε καν ενα dropout. Εχω εντυπωσιαστει ευχαριστα.
Εχω κανει pair και τα δυο με auto switch activated. Η μπαταρια much more responsive. Γυριζω σπιτι κατα τις 4 το απογευμα απο τις 6 το πρωι που φοραω το series 3 και επιστρεφω με 88-92% υπολοιπο μπαταριας. Το βγαζω και βαζω το series 0 το οποιο βγαζω απο το χερι μου την αλλη μερα το πρωι. Το ωραιο ειναι οτι το ενα αναλαμβανει απο το αλλο σαν σκυταλοδρομια. Το κακο ειναι οτι το series 0 μετα την αναβαθμιση στο watch OS4 καταναλωνει τη μπαταρια πιο γρηγορα. Για παραδειγμα απο τιος 4 το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι στις 6 μενω με 17-23% υπολοιπο μπαταριας.

Καλή σου μέρα!!
να σημειώσω ότι-μετά από 13 μήνες με το Series 2-η μπαταρία του στις 6:00 το απόγευμα είναι στο 75-80% (με τη χρήση που κάνω..) και το σημαντικότερο δεν έχει αλλάξει η δύναμή της(και μετά την τελευταία αναβάθμιση..)
τα ίδια και με το Bluetooth (συμφωνώ με τον Ilise): τεράστια εμβέλεια...

Sent from my iPhone using Tapatalk

d8gS4yC.jpg

not bad :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Αφηνω τα γνωστά και πάω στην ουσία.

Από τα παραπάνω δλδ δεν κατάλαβε κανείς το νόημα αυτού που έγραψα, ε;

Ήτοι:

(γι αυτό μάλλον δεν είναι ενοχλητικοί, γιατί δεν σε πλησιάζουν - ευτυχώς 😋 )

Αν αυτό σας καλύπτει ως καταναλωτές και δεν χρήζει καν σχολιασμου, ε, έχουμε διαφορετικά κριτήρια / απαιτήσεις.

Δεν μας έτυχε μπεκρής προισταμενος και τα παιδιά ήταν ευγενικότατα (σε αντίθεση με τα γραφόμενα σου).
Αυτά τα ολίγα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Δεν μας έτυχε μπεκρής προισταμενος και τα παιδιά ήταν ευγενικότατα (σε αντίθεση με τα γραφόμενα σου).
Αυτά τα ολίγα.

Χαίρομαι που δεν σου έτυχε

Το ότι δεν έτυχε σε εσένα όμως δεν σημαίνει ότι δεν «έτυχε» σε κάποιον άλλον

Άκου λοιπόν τι συνέβη σε άλλους και μην προσπαθείς μάταια να «ακυρωσεις» (με σχόλια τύπου «ερμηνεία κατά το δοκουν») γεγονότα

Μεταξύ άλλων, είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν ως καταναλωτές

Ο μόνος που φαίνεται να είχες την εμπειρία του μπεκρή είσαι εσυ. Κατά τα αλλά οι άλλοι δυο που σχολιάσαμε διατυπώσαμε άλλη εκτίμηση για το service του μαγαζιού από τη δικιά σου. Η διαφορά είναι πως εσυ επέλεξες να μεταφράσεις την δίκη μας θετική εμπειρία ως αρνητική, εξού και το «χαμένοι στη μετάφραση». Απλά πράγματα.

Ο μόνος που φαίνεται να είχες την εμπειρία του μπεκρή είσαι εσυ. Κατά τα αλλά οι άλλοι δυο που σχολιάσαμε διατυπώσαμε άλλη εκτίμηση για το service του μαγαζιού από τη δικιά σου. Η διαφορά είναι πως εσυ επέλεξες να μεταφράσεις την δίκη μας θετική εμπειρία ως αρνητική, εξού και το «χαμένοι στη μετάφραση». Απλά πράγματα.

Λες δλδ να ήμουν ο μόνος που μπήκε εκείνη την ημέρα στο μαγαζί και μίλησε με τον προϊστάμενο (όχι δλδ ότι χρειαζόταν να μιλήσεις / είχε μεγάλη «εμβέλεια» 😋 ) ;

Παίζει το σενάριο οι υπόλοιποι πελάτες εκείνης της ημέρας (μόνο; ) απλώς να μη γράφουν στο avclub; 😉

Αυτα για περί του «εσυ μόνο ειχες αυτή την εμπειρία»

Όσον αφορά τα περί «μετάφρασης», γνωρίζω ότι έχεις την αντίληψη και κατάλαβες ότι επρόκειτο περί μεταφορικής χρήσης του ρήματος και όχι άρνησης της εμπειρίας άλλων (όπως εξακολουθείς να κανεις εσυ μεταξύ άλλων με το «φαίνεται να είχες την εμπειρία του μπεκρή»)

Anyway, νομίζω οι διάφορες στις απόψεις μας αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του θέματος αλλά και της γνώμης του άλλου, είναι εμφανείς

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Λες δλδ να ήμουν ο μόνος που μπήκε εκείνη την ημέρα στο μαγαζί και μίλησε με τον προϊστάμενο (όχι δλδ ότι χρειαζόταν να μιλήσεις / είχε μεγάλη «εμβέλεια» 😋 ) ;

Παίζει το σενάριο οι υπόλοιποι πελάτες εκείνης της ημέρας (μόνο; ) απλώς να μη γράφουν στο avclub; 😉

Αυτα για περί του «εσυ μόνο ειχες αυτή την εμπειρία»

Όσον αφορά τα περί «μετάφρασης», γνωρίζω ότι έχεις την αντίληψη και κατάλαβες ότι επρόκειτο περί μεταφορικής χρήσης του ρήματος και όχι άρνησης της εμπειρίας άλλων (όπως εξακολουθείς να κανεις εσυ μεταξύ άλλων με το «φαίνεται να είχες την εμπειρία του μπεκρή»)

Anyway, νομίζω οι διάφορες στις απόψεις μας αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του θέματος αλλά και της γνώμης του άλλου, είναι εμφανείς

Σύριε, Ελληνικά μιλάμε και γραφουμε.

Όταν ο Jig γραφει:

Κολωνάκι
Ευγενέστατοι πάντα στο να σου λύσουν κάποια απορία, άσχετα με το αν εσύ πολλές φορές ξέρεις περισσότερα από αυτούς και το σημαντικό δεν είναι ενοχλητικοί.

και εσύ το μεταφράζεις:

Μετάφραση: Σε έχουν ψιλογραμμενο (κλασικό σύμπτωμα Ελλήνων πωλητών χλιδάτης μάρκας κατοχή προϊόντος της οποίας αποτελεί status symbol)

ΥΓ Και αυτά μόνο εφόσον ο προϊσταμενος δεν βρωμάει ουίσκι από 5 μέτρα...

ή έχεις πρόβλημα κατανόησης (που δεν έχεις) ή προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα των γραφόμενων του αλλου ώστε να στηρίξεις την προηγουμενη άποψη σου περί χαλια service του isquare:

Αυτοι δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε

Είναι στη μπουτίκ τους αραχτοί και με το ζόρι θα ξεκουνησουν να σου απαντήσουν σε καμία ερώτησή (με το σχετικό υφάκι, εννοείται)

Κλασική περίπτωση Ελλήνων πωλητών που θεωρούν ότι σου κάνουν χάρη αν σου πουλήσουν το ακριβοθώρητο προϊόν τους

Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττές σάλτσες.

ΥΓ. Προφανώς και μπορεί να είχες κακή εμπειρία και την κατέθεσες, όπως και εμείς καταθέσαμε την καλη δικη μας εμπειρία. Η διαφορα μας είναι απλα στο ότι δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τα λεγόμενα του αλλου για να υπερθεματίσουμε.

Τάκη,

Εξήγησα τα περί «μετάφρασης», που άλλωστε δε νομίζω (όπως ήδη ειπα) ότι χρειαζόταν (ειδικά όταν μιλάω με νοήμονες και όχι αγνώστους, όπως εσυ)

Παρόλα αυτά, επιμένεις να αποδίδεις άλλη έννοια στα γραφόμενα μου.

Λυπάμαι γι αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο (πέρα από το να εκφράσω την ενόχληση μου)

Πέραν τούτου, επι της ουσίας:

Το «δεν είναι ενοχλητικοί», ναι, μπορεί να χρήζει πολλαπλών ερμηνειών.

Εγώ πχ δεν θέλω να με απασχολούν γιατί δεν έχουν να μου πουν κάτι που δεν ξέρω (και δεν θέλω να χάνουν ούτε αυτοί αλλά ούτε κι εγώ το χρόνο μας)

Άλλος μπορεί να θέλει βοήθεια ακόμα και χωρίς να τη ζητήσει. Αυτό κάνει ένας καλός πωλητής. Έρχεται απευθείας και σε ρωτάει αν θες κάτι.

Πέραν τούτων, νομίζω ότι είναι προφανές ότι μια κακή εμπειρία (ειδικά αυτής της κατάστασης!) είναι πολύ πιο χρήσιμη από 2 καλές.

Και φυσικά αυτό δεν είναι θέμα τύπου «ποιος έχει δίκιο» (δεν έχει νόημα αλλωστε κάτι τέτοιο) όπως καταλήγει η κουβέντα, αλλά το πως σαν καταναλωτές θα έχουμε την εξυπηρέτηση που δικαιούμαστε (ειδικά από ένα τόσο ακριβό brand).

Το γεγονός ότι ο προϊστάμενος του Apple store στο πιο κυριλέ / ακριβό σημείο τη Ελλάδας μπορεί να είναι σε τέτοια κατάσταση (και τονιζω το «μπορεί» γιατί εχω μια παραπάνω εμπειρία από τον συγκεκριμένο χώρο / σε εμπορικό επίπεδο) δείχνει τον σεβασμό που έχει η εταιρία / αντιπροσωπεία στους πελάτες της.

Και εμείς αντί να προβληματιστούμε με αυτό, καθόμαστε και προσπαθούμε να αντικρούσουμε τη γνώμη του άλλου;

ΥΓ Την εμπειρία (αντιμετώπιση του πελάτη) που είχα σε Apple store (και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο γεγονός) την συγκρίνω με αυτή που είχα σε ένα κατάστημα BMW αυτοκινήτων (τη μια και μονη φορά που πηγα). Τυχαίο; Δε νομίζω...

Last edited:
Ρε συ Σύριε, δεν αποδίδω καμια άλλη έννοια στα γραφόμενα σου, όσο και αν προσπαθείς εκ των ύστερων να ανασκευάσεις.
Είχες μια κακή εμπειρία, δεκτον. Είχαμε 3 άλλοι καλη εμπειρία επίσης δεκτον. Απλα καταθέτουμε εμπειρίες, τίποτε άλλο.
Ας μην το κουράζουμε.

Χαιρετω ολα τα παιδια,
Θα σας πω κατι κουφο ισως ειναι glitch θα μου πειτε εσις τη γνωμη σας.
Αγορασα το iwatch series 3 και airpods πιο παλια και ειχα διαβασει σε καποιο αρθρο οτι μποροτμε να ελεγχουμε τη μπαταρια των airpods απο το ρολοι απο το complication της μπαταριας.
Εχω και το series 0 το οποιο τρεχει watch OS4 και οταν πατησω μπαταρια στο ρολοι και εχω ανοιξει και τη θηκη των ακουστικων βλεπω και το ποσοστο της μπαταριας της θηκης αλλα και των ακουστικων.
Παμε τωρα στο series 3 που δειχνει μονο το υπολοιπο μπαταριας της θηκης αλλα δεν εμφανιζει τα airpods με τιποτα λεμε.
Τι pair - upair των ακουστικων τι on-off του Bluetooth τι switvh off and on σε ρολοι και τηλεφωνο τιποτα.
Αν μπορει καποιος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω,
Νικος

Αν τα κανεις unpair στο παλιό Watch, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με το 3;

Εκανα ξανα reset τη θηκη και pair ξανα και το προβλημα αποκατασταθηκε. Ηταν ομως η τριτη φορα. Δεν ξερω γιατι λειτουργησε με την τριτη!

Καλημερα σε οιλα τα παιδια,
Ενα κουιζ για δυνατους λυτες.
Σηερεα ζητησα απο την siri τον καιρο
Καθε φορα που το κανω το ρολοι reboots.
Η siri λειτιυργει κανονικα σε ολες τις αλλες ερωτησεις. Θελετε και το κερασακι ? Και το series 0 smart watch κανει ακριβως το ιδιο.
Απενεργοποιησα και το τηλεφωνο που εχω κανει pair και τα δυο watches. Και τα δυο watcjes συμπεριφερονται το ιδιο. Να υποθεσω οτι ειναι θεμα του server? Πως να πω κατι τετοιο αφου η siri λειτουργει κανονικα σε αλλες ερωτησεις? Βλαβη? Δεν γινεται καθοτι και τα δυο ρολογια κανουν ακριβως το ιδιο δηλαδη για να το ξαναπω για να το συνηθισω γιατι ειναι οτι πιο κουφο εχω δει σε ηλεκτρονικη συσκευη
ΟΠοιος σκεφτηκε κατι ας μου το πει μηπως και ξεκουφαθω....

Καλημέρα! μόλις το δοκιμασα σε series 2 και μου έκανε reboot!!!

Καλωςορισες στο club
Μιλουσα 1 ωρα και κατι με το support,
Εχει δοθει η εντολη και ψαχνουν οι μηχανικοι για λυση. Παρεπιπτοντως δεν εγινε αναπαραγωγη του event στα δικα τους watches ωστοσο θεωρουν δεδομενο οτι ειναι glitch του software,
Μου ειπαν να κανω un pairing and pairing as new αλλα δεν διορθωσε το προβλημα οποτε μην το κανετε θα χασετε ψρονο τσαμπα,
Shmera βγαινει το νεο OS 4.1 για το ρολοι το οποιο μου ειπαν να βαλω μεχρι οι μηχανικοι να βρουν την αιτια και να δωσουν fix,
Στην Αμερικη ηδη εχει δοθει το firmware ενω οπως μου ειπαν σε μας θα ειναι διαθεσιμο ισως και μεσα στην ημερα.
Αναμενουμε λοιπον,
Αν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω

Apple's advisor has requested every person who experiences the siri weather glitch to contact apple and leave a feedback to Apple.com/feedback