[ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Περιστατικά με περίεργες γραμμές στην άκρη της οθόνης

Σύμφωνα με ένα εσωτερικό memo που έστειλε η Apple στα Genius Bars και στα εξουσιοδοτημένα service, κάποια Apple Watch 3 παρουσίασαν ένα περίεργο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, εμφανίζονται μικρές γραμμές στην άκρη της οθόνης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μοντέλα που έχουν μόνο WiFi, καθώς διαθέτουν διαφορετικές οθόνες από τα μοντέλα με LTE. Ευτυχώς το θέμα εμφανίστηκε σχετικά σύντομα, οπότε όλοι οι κάτοχοι του Apple Watch 3 καλύπτονται ακόμα από την εγγύηση ενός έτους.​

Όσο για τη διαδικασία της διάγνωσης, είναι… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Οι χρήστες που παρατηρούν αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να πάνε με τις συσκευές τους σε κάποιο Genius Bar ή εξουσιοδοτημένο service, και να τρίψουν την οθόνη με το χέρι τους. Αν δεν εμφανιστούν οι γραμμές, θα πρέπει να καθαρίσουν την οθόνη με ένα πανί και να… ανασάνουν πάνω της ώστε να θαμπώσει το γυαλί! Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα ίσως δημιουργείται από την παγίδευση υγρασίας κάτω από την οθόνη. Η Apple πάντως δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα τίποτε γι'αυτό το θέμα.

apple-watch-3-edge-stripes.jpg

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Στα πλαίσια μιας σουπερ παρορμητικής κίνησης και μιας προσφοράς Βλακ Φραίντεη, περιμένω να μου'ρθει ένα 3άρι απλό (το GPS).

Δεν είμαι καν σίγουρος αν θα το κρατήσω, απλά η τιμή ήταν πολύ δελεαστική (κοντά στα 250$), οπότε είπα ας δοκιμάσω.

Το θέμα είναι, ότι επειδή όπως είπα, ήταν τελείως παρορμητική κίνηση, με μηδέν έρευνα αγοράς πριν κλπ, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για 8 (οκτώ) GB μνήμης...! Προσπερνώντας τα διάφορα μπινελίκια προς τη Βασίλισσα της Τσιπιάς, ρωτάω: με δεδομένο ότι δεν σκοπεύω να φορτώνω μέσα μουσική, αρκούν για τα υπόλοιπα; (apps κλπ);

Ερώτηση δεύτερη: Μετά από 1-2 χρόνια χρήσης, όσοι το έχετε, πως είναι η κατάστασή του από αμυχές κλπ; Γιατί με προβληματίζει το όχι sapphire glass (της Βασίλισσας της Τσιπιάς, και πάλι...!)

Καλημέρα σου...
1) σου φτάνουν και σου περισσεύουν...
2)....αν είσαι ευγενικός (χωρίς υπερβολές) δεν θα έχεις θέμα με αμυχές...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα σου...
1) σου φτάνουν και σου περισσεύουν...
2)....αν είσαι ευγενικός (χωρίς υπερβολές) δεν θα έχεις θέμα με αμυχές...

Θαενκς Νάσο!

Να δούμε, ίσως το μετανιώσω πριν καν παραλάβω, ή ίσως να το παίξω αμερικανάκι και να το δοκιμάσω καμιά βδομάδα πριν αποφασίσω. :D

Νομίζω πως το Watch εχει νοημα μονο στην LTE εκδοση...

Ούτε καν. Κι εκεί απ'όσα διαβάζω μόνο Apple Music υποστηρίζει. Άρα πάλι άχρηστο προϊόν παίρνεις.

Άσε που, τα 10$ το μήνα συνδρομή για LTE είναι από μόνα τους ανέκδοτο, εκτός πια αν είσαι άνθρωπος που δε μπορεί να μείνει εκτός τηλεφώνου ούτε στο γυμναστήριο.

Mάλλον τελικά θα γυρίσω στο αρχικό μου σχέδιο. Έψαχνα ένα activity tracker για τρέξιμο/γυμναστήριο, και είπα ο αφελής, ντάξει, με 100$ + παίρνεις Apple που τα κάνει όλα αυτά συν πολλά παραπάνω, ας του δώσω μια ευκαιρία. Aλλά μάλλον ούτε τόσα δεν αξίζει, εκτός αν είσαι fully Apple structured (iTunes κλπ).

Κι εγώ ολο λεω να το δοκιμασω και όλο καταλήγω ότι δεν ''λεει''...

Νασο, θυμησε μας, πως ακους μουσική εσύ με το Watch;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Καθήστε γιατί τώρα κουφάθηκα: δεν υποστηρίζεται Spotify στο Apple Watch;;;

Καλορίζικο! Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς, έστω για τα notifications και το fitness tracking.
Δεν έχει βγάλει ακόμα app η Spotify, φημολογείται ότι θα βγάλει από τότε που εξαγόρασε ένα unofficial app που έκανε κάτι ανάλογο.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Καλορίζικο! Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς, έστω για τα notifications και το fitness tracking.
Δεν έχει βγάλει ακόμα app η Spotify, φημολογείται ότι θα βγάλει από τότε που εξαγόρασε ένα unofficial app που έκανε κάτι ανάλογο.

Να'σαι καλά, αλλά για την ώρα με όσα διαβάζω με βλέπω να το επιστρέφω ως έχει. Θα δω την πολιτική για open box returns, αν είναι ελαστικοί ίσως το χαζέψω για καμια βδομάδα, αλλιώς θα φύγει άμεσα.

Ωραία τα notifications, ωραία τα tracking, αλλά λίγο με χαλάει η ιδέα ότι πρέπει ντε και καλά να αλλάξω τις μουσικές μου συνήθειες λόγω της απληστίας της Apple.

Το app που λες (Snowy λέγεται), έχει μείνει στάσιμο απ'τον Απρίλιο του 2017. Στο reddit γράφουν ότι η νέα έκδοση του Watch OS δεν επιτρέπει τη λειτουργία third party apps για μουσική στο background, οπότε για την ώρα δεν υπάρχει ορίζοντας λειτουργίας.

Δώστου λίγο χρόνο. Εγώ δεν μπορώ να ξανά βάλω μηχανικό ρολόι μετά από αυτό και έχω και το πρώτης γενιάς.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Δώστου λίγο χρόνο. Εγώ δεν μπορώ να ξανά βάλω μηχανικό ρολόι μετά από αυτό και έχω και το πρώτης γενιάς.

Μόλις ρώτησα στο κατάστημα και μπορώ να το επιστρέψω (ανοιγμένο, και διακριτικά χρησιμοποιημένο) μέχρι 1/1/2018. :grinning-smiley-043

Οπότε, ένα test drive θα το κάνω, έτσι να ικανοποιήσω την περιέργειά μου.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Κι εγώ ολο λεω να το δοκιμασω και όλο καταλήγω ότι δεν ''λεει''...

Νασο, θυμησε μας, πως ακους μουσική εσύ με το Watch;

Φορτώνω λίστες από το iTunes....

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Μόλις ρώτησα στο κατάστημα και μπορώ να το επιστρέψω (ανοιγμένο, και διακριτικά χρησιμοποιημένο) μέχρι 1/1/2018. :grinning-smiley-043

Οπότε, ένα test drive θα το κάνω, έτσι να ικανοποιήσω την περιέργειά μου.

Τι λες τώρα!!!

Στα πλαίσια μιας σουπερ παρορμητικής κίνησης και μιας προσφοράς Βλακ Φραίντεη, περιμένω να μου'ρθει ένα 3άρι απλό (το GPS).

Δεν είμαι καν σίγουρος αν θα το κρατήσω, απλά η τιμή ήταν πολύ δελεαστική (κοντά στα 250$), οπότε είπα ας δοκιμάσω.

Το θέμα είναι, ότι επειδή όπως είπα, ήταν τελείως παρορμητική κίνηση, με μηδέν έρευνα αγοράς πριν κλπ, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για 8 (οκτώ) GB μνήμης...! Προσπερνώντας τα διάφορα μπινελίκια προς τη Βασίλισσα της Τσιπιάς, ρωτάω: με δεδομένο ότι δεν σκοπεύω να φορτώνω μέσα μουσική, αρκούν για τα υπόλοιπα; (apps κλπ);

Ερώτηση δεύτερη: Μετά από 1-2 χρόνια χρήσης, όσοι το έχετε, πως είναι η κατάστασή του από αμυχές κλπ; Γιατί με προβληματίζει το όχι sapphire glass (της Βασίλισσας της Τσιπιάς, και πάλι...!)

Απο που βρηκες black friday price για το Series 3 αν επιτρεπεται ?
Γιατι περιμενω πως κ πως να μου ερθουν κατι φιλοι απο Αμερικη για να μου φερουν ενα να το δοκιμασω κ εγω :Banane0: