karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,281
Η αλήθεια είναι ότι με Esim δεν έχω ασχοληθεί και πες το παραξενιά θέλω κάθε νούμερο σε ξεχωριστό τηλέφωνο….είναι δικό μου κόμπλεξ αυτο. Όποτε 3 τηλεφωνακια μαζί μου κάθε μέρα!!!Esim δεν παίζει;
Η αλήθεια είναι ότι με Esim δεν έχω ασχοληθεί και πες το παραξενιά θέλω κάθε νούμερο σε ξεχωριστό τηλέφωνο….είναι δικό μου κόμπλεξ αυτο. Όποτε 3 τηλεφωνακια μαζί μου κάθε μέρα!!!Esim δεν παίζει;
παραγγειλα ενα λουρακι γύρω στις 2μμ. και σε λίγο θα το παραλάβω απο Box Now παραδιπλα απο το γραφειο [μεγαλη η εξελιξη]
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει αλλα ηταν πολυ φτηνο και spigen
αυτό εδώ είναι σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται
![]()
Spigen® Lite Fit AMP02288 Apple Watch Series 45mm / 44mm / 42mm Band - Khaki
Designed by Spigen Inc. in Irvine, California, USA.spaceboy.io
Iphone 14 pro??Αλλά πράγματα χαϊδεύω τα βραδια !
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αλλά πράγματα χαϊδεύω τα βραδια !
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο νεκρό σημείο το κουμπί.Μην παίζεις με τον πόνο μου.Εν τω μεταξύ από τότε που πόσταρα, προσπαθώ να το επαναλάβω αλλά τίποτα. Το κάνει όποτε γουστάρει, γι'αυτό λέω μήπως το'χετε ακούσει μερικές φορές, γιατί αν το δοκιμάσετε επί τούτου είναι πολύ πιθανό να μην το κάνει.
Είναι μια αίσθηση σα να πάτησες κατά λάθος το action, χωρίς όμως να το πάτησες και χωρίς να ενεργοποιείται αυτό που θα ενεργοποιούσε το action.
Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο νεκρό σημείο το κουμπί.
Έριξα σήμερα το πρώτο τρέξιμο χωρίς κινητό, ...
Προφανως οχι. Το θεμα ειναι στη συχνοτητα του προβληματος.δεν φουσκώνουν μόνο η μπαταριες της Samsung.
Χωρίς service στην Ελλάδα και χωρίς 5G, volte, wificallΚαι για να τα λέμε όλα...ωραίο το Pixel 7/Pro!
Αν δεν ήμουν στον "πλανήτη" Apple, θα ήμουν πελάτης τουςΤο watch όμως ,αν και κομψό, χμμμ..στρογγυλό ηλεκτρονικό ρολόι..meh
![]()
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου το design του Pixel με τον "προφυλακτήρα" στην πλατη.Και για να τα λέμε όλα...ωραίο το Pixel 7/Pro!
Αν δεν ήμουν στον "πλανήτη" Apple, θα ήμουν πελάτης τουςΤο watch όμως ,αν και κομψό, χμμμ..στρογγυλό ηλεκτρονικό ρολόι..meh
![]()
Χωρίς service στην Ελλάδα και χωρίς 5G, volte, wificall
λοιπον, ποιο ανετο λουρακι δεν εχω φορεσει ποτε!!Spigen Lite Fit Δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει αλλα ηταν πολυ φτηνο και spigen
αυτό εδώ είναι σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται
![]()
Spigen® Lite Fit AMP02288 Apple Watch Series 45mm / 44mm / 42mm Band - Khaki
Designed by Spigen Inc. in Irvine, California, USA.spaceboy.io
Ωραιο, αλλα δεν ταιριαζει στο ατσαλενιο που εχω...λοιπον, ποιο ανετο λουρακι δεν εχω φορεσει ποτε!!
δεν το εχω αλλαξει απο την ημερα που το φορεσα... παραγγειλα και ενα μπλε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.