[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Esim δεν παίζει;
Η αλήθεια είναι ότι με Esim δεν έχω ασχοληθεί και πες το παραξενιά θέλω κάθε νούμερο σε ξεχωριστό τηλέφωνο….είναι δικό μου κόμπλεξ αυτο. Όποτε 3 τηλεφωνακια μαζί μου κάθε μέρα!!!

παραγγειλα ενα λουρακι γύρω στις 2μμ. και σε λίγο θα το παραλάβω απο Box Now παραδιπλα απο το γραφειο [μεγαλη η εξελιξη]
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει αλλα ηταν πολυ φτηνο και spigen

αυτό εδώ είναι σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται

live ειναι πολυ ομορφο και πολυ πολυ ελαφρυ

Attachments

• IMG_5827.JPG
    IMG_5827.JPG
    1.7 MB · Views: 46
"While I was putting together this review I kept coming back to the analogy that the Ultra is like a pick-up truck. Useful in regular, daily life but capable of heading offroad or carrying gravel from the garden store. It still drives like a regular car, but can do more. The Ultra has retained its “Apply Watch-ey-ness” while expanding its range of uses, which is exactly what I want. If they had instead made a dump truck(which in this analogy are the highly specialized, sport specific watches) it certainly would have been able to carry more gravel than a pick-up, but also been way less useful overall."

Δειτε και το video, αξιζει:

Εν τω μεταξύ παρατήρησα χθες ότι εννίοτε το action button κάνει ένα ανεπαίσθητο κλικ όταν το αγγίζεις/χαϊδεύεις (χωρίς να το πατήσεις). Σα να'χει λίγο μπόσικα. Εννοείται ότι προς στιγμήν φοβήθηκα ότι έχω defective, αλλά τελικά βλέπω ότι μάλλον είναι το φυσικό του.

Αν θέλετε επιβεβαιώστε όσοι το'χετε (αν και ξαναλέω, δεν γίνεται συνεχώς).

Αλλά πράγματα χαϊδεύω τα βραδια ! :p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μην παίζεις με τον πόνο μου. :ROFLMAO: Εν τω μεταξύ από τότε που πόσταρα, προσπαθώ να το επαναλάβω αλλά τίποτα. Το κάνει όποτε γουστάρει, γι'αυτό λέω μήπως το'χετε ακούσει μερικές φορές, γιατί αν το δοκιμάσετε επί τούτου είναι πολύ πιθανό να μην το κάνει.

Είναι μια αίσθηση σα να πάτησες κατά λάθος το action, χωρίς όμως να το πάτησες και χωρίς να ενεργοποιείται αυτό που θα ενεργοποιούσε το action.

Last edited:
Μην παίζεις με τον πόνο μου. :ROFLMAO: Εν τω μεταξύ από τότε που πόσταρα, προσπαθώ να το επαναλάβω αλλά τίποτα. Το κάνει όποτε γουστάρει, γι'αυτό λέω μήπως το'χετε ακούσει μερικές φορές, γιατί αν το δοκιμάσετε επί τούτου είναι πολύ πιθανό να μην το κάνει.

Είναι μια αίσθηση σα να πάτησες κατά λάθος το action, χωρίς όμως να το πάτησες και χωρίς να ενεργοποιείται αυτό που θα ενεργοποιούσε το action.
Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο νεκρό σημείο το κουμπί.

• Like
Reactions: Maestro
Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο νεκρό σημείο το κουμπί.

Αυτό νόμιζα κι εγώ, απλά επειδή δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι χθες (και επειδή εδώ και 2 ώρες δεν έχω καταφέρει να το επαναλάβω) με τρελαίνει λίγο. 🤯

(εν τω μεταξύ το link παραπάνω αναφέρεται σε κάτι άλλο, ήμουν από ύπνο και δεν το πρόσεξα καλά, οπότε το μυστήριο παραμένει)

Last edited:
Έριξα σήμερα το πρώτο τρέξιμο χωρίς κινητό, πολιτισμός το cellular, άλλο πράγμα να ρίχνεις χιλιόμετρα χωρίς να κουβαλάς τίποτα... Αλλά βαράει τη μπαταρία αρκετά ζόρικα (ακόμα και η Apple στα specs δίνει τον μισό χρόνο με LTE).

Last edited:
Και για να τα λέμε όλα...ωραίο το Pixel 7/Pro!
Αν δεν ήμουν στον "πλανήτη" Apple, θα ήμουν πελάτης τους :) Το watch όμως ,αν και κομψό, χμμμ..στρογγυλό ηλεκτρονικό ρολόι..meh 👎

Αν δεν ήμουν στον "πλανήτη" Apple, θα ήμουν πελάτης τους :) Το watch όμως ,αν και κομψό, χμμμ..στρογγυλό ηλεκτρονικό ρολόι..meh 👎
Χωρίς service στην Ελλάδα και χωρίς 5G, volte, wificall

• Like
Reactions: jig and dimitris777
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου το design του Pixel με τον "προφυλακτήρα" στην πλατη.

• Like
Reactions: dimitris777
Spigen Lite Fit Δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει αλλα ηταν πολυ φτηνο και spigen

αυτό εδώ είναι σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται
λοιπον, ποιο ανετο λουρακι δεν εχω φορεσει ποτε!!
δεν το εχω αλλαξει απο την ημερα που το φορεσα :) ... παραγγειλα και ενα μπλε

Attachments

• Screenshot 2022-10-07 at 2.15.24 PM.png
    Screenshot 2022-10-07 at 2.15.24 PM.png
    1.2 MB · Views: 32
λοιπον, ποιο ανετο λουρακι δεν εχω φορεσει ποτε!!
δεν το εχω αλλαξει απο την ημερα που το φορεσα :) ... παραγγειλα και ενα μπλε
Ωραιο, αλλα δεν ταιριαζει στο ατσαλενιο που εχω...