[Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Re: Google Pixel

Και το unlimited storage δεν είπε για πόσο καιρό θα το έχει. Μάπα το καρπούζι στα λεφτά που ζητάει. Θα μείνω με το Ν6 και ίσως το σκεφτώ του χρόνου (το Ν6 το πήρα καινούργιο 250 ένα χρόνο μετά και αντικατέστησε το Ν5)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άσε που στο Ν6 με κακομαθαινουν με τα διπλά ηχείαβκαι τη ασύρματη φόρτιση που λείπουν στα καινούργια. Ή δε κάμερα του Ν6 είναι αρκετά καλή.

Η τιμή είναι σίγουρα υψηλή, αλλά κραζετε τα pixel και εξυμνειτε το n6 χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν σας ότι δεν θέλουν όλοι να έχουν παντόφλα στην τσέπη τους. Προσωπικά 5.2 είναι το όριο μου όπως το δοκιμασα με το moto X. Το n4 στις 4.7 ήταν ακόμα πιο βολικό αλλά κάτω από 5 στην νομίζω ότι βρίσκεται εύκολα πλέον.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Απάντηση: Google Pixel

...ουτως η αλλως, οπως και σε καθε google phone, η τιμή του θα πέσει δραματικά μετά απο κανα χρόνο... οπότε google+early adoption=no go!

btw οσο και να το κοιτάω μου φαίνεται σαν κάποιο early prototype design...αυτό το κομμάτι γυαλί πάνω, τι άσχετη εικαστική παρέμβαση είναι?

H17Z3OH.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Google Pixel

Η τιμή είναι σίγουρα υψηλή, αλλά κράζετε τα pixel και εξυμνείτε το n6 χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν σας ότι δεν θέλουν όλοι να έχουν παντόφλα στην τσέπη τους.

What????

HEIGHT
Pixel XL 154.72 mm (6.09 inches)
6P 159.4 mm (6.28 inches)

WIDTH
Pixel XL 75.74 mm (2.98 inches)
6P 77.8 mm (3.06 inches)

DEPTH
Pixel XL 8.58 mm (0.34 inches)
6P 7.3 mm (0.29 inches)

WEIGHT
Pixel XL 168 g (5.93 oz)
6P 178 g (6.28 oz)

Ναι φίλε μου αλλά βγαίνει και σε 5αρι και εγώ αυτό ζαχαρωνω. Δεν θέλω το XL.

Απάντηση: Re: Google Pixel

Ναι φίλε μου αλλά βγαίνει και σε 5αρι και εγώ αυτό ζαχαρωνω. Δεν θέλω το XL.

Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα :)

Η συσκευή δεν αντιλέγει κανείς οτι είναι εκπληκτική από specs, απλά όταν έχεις μια ήδη να κυκλοφορεί μισοτιμής με 95% ίδια χαρ/κα το σκέφτεσαι πολυυυυυ.
Αν δε βολεύει το μέγεθος τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά

http://www.theverge.com/2016/10/5/13171764/ok-google-why-is-icloud-storage-so-expensive

και μια πιο αισιοδοξη προβλεψη για τη στρατηγικη της google vs apple. Προσωπικα επιμενω οτι το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο ειναι το δωρεαν unlimited cloud storage αλλα και το γεγονος οτι "αυτοματα" θα διαγραφει παλιο υλικο που υπαρχει στη συσκευη αφου ξερει οτι υπαρχει στο cloud. Το pricing ειναι οντως ζορικο, αλλα βλεπουμε μια ταση προς τα εκει με τη τελευταια γενια nexus 5x, 6p που ηταν αισθητα πιο ακριβα απο τα 4, 5 που ειχαν τιμες χωμα. Θεωρητικα ολη η γενια nexus ηταν developer phones και οχι σχεδιασμενα για το ευρυ κοινο. Ισως αυτο σηματοδοτει και η αλλαγη brand σε Pixel, οτι αυτα ειναι σχεδιασμενα για mass market, εχουν καλα specs και θα τιμολογηθουν αντιστοιχα με τις αλλες ναυαρχιδες. Προφανως στο κομματι lifestyle η google και γενικα τα android ειναι πισω σε σχεση με την apple, αλλα αργα-αλλα-σταθερα στηνουν οικοσυστημα στα σπιτια. Το chromecast 1 που πουλησε απειρα κομματια ειναι καλο παραδειγμα, αν και η συνεχεια με το τραγικο audio player (δεν θυμαμαι καν πως το λενε) δεν ηταν αναλογη.

και εδω το χωσιμο απο τα apple fanboys http://appleinsider.com/articles/16...one-7-plus-but-it-lacks-numerous-key-features
Εννοειται οτι εχει δικιο σε καποια σημεια.

πολυ γελιο! το αρθρο θα επρεπε να τελειωνε λεγοντας "... εκτος απο τα αλλα αρνητικα του, δεν εχει και το μηλαρακι στην πλατη" :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αποθεωση εκει που τα χωνει επειδη το pixel δεν εχει microSD slot!!!! θα πεσει κεραυνος να τους καψει

Απάντηση: Google Pixel

Αν και δεν ειμαι καθολου apple fanboy, θα συμφωνήσω οτι το Pixel της Wannabe Apple (google) δεν δικαιολογεί την τιμή του. Βεβαια οπως μας εχει μαθει η google, η τιμή θα πέσει αρκετά συντομα και δραματικα, οπότε wannabe owners, υπομονη!

Γερμανία

• Pixel 32GB – 759 ευρώ
  • Pixel 128GB – 899 ευρώ
  • Pixel XL 32GB – 869 ευρώ
  • Pixel XL 128GB – 1009 ευρώ
Μ. Βρετανία
  • Pixel 32GB – 691 ευρώ (£599)
  • Pixel 128GB – 829 ευρώ (£719)
  • Pixel XL 32GB – 806 ευρώ (£699)
  • Pixel XL 128GB – 945ευρώ (£819)
Όσον αφορά στην Ελλάδα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές, αλλά σύμφωνα με ανε-
-πιβεβαίωτες πληροφορίες τα νέα Pixel και Pixel XL θα τα φέρει αποκλειστικά η Cosmote.

[via] . [via]
(Sent from LG G5)

Last edited:
Re: [Επίσημο] Google Pixel

Όσοι έχετε 6ρ είστε οκ. Οι υπόλοιποι που θέλουμε pure Android τι θα κάνουμε; :)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Pixel

Κουρτίνα 1: Παίρνεις σήμερα 6P σε άριστη τιμή (και απόδοση) κ είσαι κομπλέ
Κουρτίνα 2: Υπομονή ένα έτος να πέσει η τιμή του Pixel
Κουρτίνα 3: Βαθιά το χέρι στην τσέπη κ παίρνεις αύριο το pixel

Με βλέπω για κουρτίνα 2, αφού δεν έχω άμεση ανάγκη. Φοβάμαι μην βγει ΖΟΝΚ όμως. Όπου ΖΟΝΚ είναι να μην πέσει καθόλου ή ελάχιστα η τιμή του, κατά το μοντέλο apple

Με βλέπω για κουρτίνα 2, αφού δεν έχω άμεση ανάγκη. Φοβάμαι μην βγει ΖΟΝΚ όμως. Όπου ΖΟΝΚ είναι να μην πέσει καθόλου ή ελάχιστα η τιμή του, κατά το μοντέλο apple

Κάτσε να δούμε τα τεστ πως τα πάει από μπαταρία κάμερα κτλ και μετά πας για αγορά

εχω φανει πολυ ενθουσιωδης, αλλα μην φανταζεσαι οτι εχω δαγκωσει την πιστωτικη και τρεχω :)
Πριν το καλοκαιρι δεν παιζει να αγοραστει καινουριο κινητο και μαλλον για χριστουγεννα '17 παω. Το moto x 2014 το αγορασα 12/2015.
Απλα μετα απο nexus 4, moto x δεν μπορω με τιποτα να με φανταστω με συσκευη που δεν τρεχει καθαρο android. Παιρνω στα χερια μου το s6 της γυναικας μου και εκνευριζομαι!

παρε 6p σε τιμη χωμα... δεν υπολειπεται σε τιποτα.
Η ταχυτητα του ειναι υπεραρκετη, για οποια δουλεια και αν το θες.

Η οθονη του καταπληκτικη, η μπαταρια ικανοποιητικη , η καμερα εξαιρετικη (μονο στο βιντεο λειπει το OIS).

Ειναι το μονο Android κινητο που εχω κρατησει τοσο διαστημα, χωρις να νοιωθω οτι μου λειπει κατι ιδιαιτερα.

εύκολο, αγοράζετε oneplus 3

εύκολο, αγοράζετε oneplus 3

το 1ο που ειχε η συζυγος ηταν οντως καλο τηλεφωνο αλλα δεν ειναι τοσο καθαροαιμο android (σιγουρα καλυτερο ομως απο τα σκιν των διαφορων εταιρειων, samsung κτλπ) οσο τα nexus ή το moto. Παντως σιγουρα παραμεινει μια πολυ καλη λυση και σιγουρα οικονομικη (σχετικα παντα ειναι αυτα). Προσωπικα το οριο μου ειναι 400 ευρω για καινουριο τηλεφωνο.