[Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Re: [Επίσημο] Google Pixel

παρε 6p σε τιμη χωμα... δεν υπολειπεται σε τιποτα.
Η ταχυτητα του ειναι υπεραρκετη, για οποια δουλεια και αν το θες.

Η οθονη του καταπληκτικη, η μπαταρια ικανοποιητικη , η καμερα εξαιρετικη (μονο στο βιντεο λειπει το OIS).

Ειναι το μονο Android κινητο που εχω κρατησει τοσο διαστημα, χωρις να νοιωθω οτι μου λειπει κατι ιδιαιτερα.
Στα γνωστά μαγαζιά τι έχει κοντά στα 400 εσύ μιλάς για μαγαζιά που το φέρνουν εισαγωγή ε;

Re: [Επίσημο] Google Pixel by HTC

http://pca.st/rqJM
Αν κάποιος έχει όρεξη να ακούσει podcast. Το αγαπημένο μου podcast αφιερωμένο στη αλλαγή στρατηγικής της Google που έφερε ως αποτέλεσμα τα pixel

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Απάντηση: [Επίσημο] Google Pixel by HTC

BTW, ο τίτλος του thread ειναι λάθος. Δεν ειναι Pixel by HTC, ειναι Pixel by Google. Η HTC εχει αναλάβει απλά την κατασκευή, οπως πχ κάνει η foxconn για την Apple.

Stock wallpaper

http://www.mediafire.com/?1quko4adeamit7t

googel_pixel_wallpapers_696x374_1.jpg

(Sent from LG G5)

Google: Επιβεβαιώνει ότι τα νέα Pixel φέρουν πιστοποίηση IP53

ip53_pixel.jpg

Την ώρα που η Google ανακοίνωσε τα νέα της Pixel και Pixel XL, αρκετοί ήταν εκείνοι που ένιωσαν μια ηθική
ικανοποίηση, καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες σχεδόν οι πρόσφατες φήμες που προηγήθηκαν των συσκευών, όπως
οι προδιαγραφές τους και το όνομα του κατασκευαστή που ανέλαβε την δημιουργία τους (ο λόγος για την HTC
που είναι ο φετινός συνεργάτης της Google για την παραγωγή των Pixel συσκευών της).

Αλλά υπάρχει ακόμη κάτι που δεν αναφέρθηκε εκτενώς και δεν περιλαμβάνεται σχεδόν σε κανένα εγχειρίδιο
που περιγράφει τα specs των νέων μοντέλων. Πρόκειται για την αντοχή των νέων Pixel στη σκόνη και το νερό.
Σύμφωνα με το Droid-Life, η Google επιβεβαίωσε ότι οι συσκευές θα φέρουν πιστοποίηση IP53, παρόλο που κάτι
τέτοιο δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας με τις προδιαγραφές των συσκευών.

H πιστοποίηση προτύπου με βαθμολόγηση IP53, σημαίνει ότι οι συσκευές της HTC που έχουν φτιαχτεί για λογα-
-ριασμό της Google, απέχουν πολύ από άλλες αντίπαλες συσκευές της αγοράς, δηλαδή από μοντέλα που φέρουν
πιστοποίηση IP67 και αντέχουν κάτω από το νερό σε βάθος ενός μέτρου και για όχι περισσότερο από 30 λεπτά.
Πιο απλοποιημένα, τα νέα Pixel και Pixel XL είναι «προστατευμένα από την σκόνη» και διαθέτουν προστασία
ενάντια σε «ψεκασμό ύδατος». Άρα η εισροή νερού δεν αποτρέπεται πλήρως, αλλά δεν μπορεί να εισέλθει σε
τέτοια ποσότητα που θα επηρεάσει την γενική λειτουργία της συσκευής. Οπότε εάν βρέχει και έχετε σε εξέλιξη
μια τηλεφωνική σας συνομιλία, μιλήστε ελεύθερα αφού μερικές σταγόνες που θα πέσουν πάνω στο νέο σας
Pixel δεν προκαλούν καμία ανησυχία. Βέβαια ούτε κάποιο μικροσκοπικοί κόκκοι σκόνης μπορούν να το
βλάψουν.

[via] . [via]
(Sent from LG G5)

Last edited:
Απάντηση: [Επίσημο] Google Pixel

οχι... ακούγοντας Pixel θα περίμενα οτιδήποτε αλλο, εκτός απο ενα κινητό τηλέφωνο!

[Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Από όπου να την πιάσεις τη συσκευή μια αποτυχία και μισή.

Πες από τον
1.Από τον κατασκευαστή(HTC)
2.Από το τραγικό ντιζάιν με τα θεόρατα bezel.
3.Από την θλιβερή διχρωμία-τσίρκο πίσω πλάτη.
4. Το άθλιο μάτι του Κύκλωπα αποτύπωμα
5.Από την τιμολογιακή πολιτική.
6. Από την ξεδιάντροπη αντιγραφή Apple τακτικών στυλ από τα 32 πάνε στα 128 και καταργήσανε τα 64.
7. Την κωμικό τραγική ονομασία.

Τραγική η Google απλά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Πες από τον
6. Από την ξεδιάντροπη αντιγραφή Apple τακτικών στυλ από τα 32 πάνε στα 128 και καταργήσανε τα 64.

Τραγική η Google απλά.

Εντάξει λίγο υπερβολή,

H htc μπορεί να εχει πέσει τελευταία αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορεί να βγάζει ποιοτικές συσκευές. εξάλλου λειτουργεί αποκλειστικά υπό οδηγίες. έχω htc τετραετίας σα 2ερη συσκευή και δε μπορείς να φανταστείς τι έχει τραβήξει και δουλεύει ρολόι.
Το εμφανισιακό είναι θέμα γούστου οπότε σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι.

Άθλιο μάτι Κύκλωπα? really?

Τιμολογιακά συμφωνούμε απόλυτα κι όσο αφορά την εσωτερική μνήμη θα το καταλαβαινα αν το 32αρι ηταν κατά πολυ φθηνότερο.
Η ονομασία πάλι γούστο, σε αλλους κάθεται σε άλλους όχι.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Google Pixel

οχι... ακούγοντας Pixel θα περίμενα οτιδήποτε αλλο, εκτός απο ενα κινητό τηλέφωνο!

Εμενα στο μυαλό μου ερχεται ωστόσο σαν ονομα η Pixar! Google vs Apple, round n, fight!

To brand name δεν ειναι καινουριο. Ετσι πρωτοειπαν τα "καλα" chromebooks που εφτιαχνε η google.

Re: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Πες από τον

Τραγική η Google απλά.

1)Ο κατασκευαστής είναι κορυφαίος (κατασκευαστικά :p )
2)Συμφωνω, αν και ειναι μικρότερα απο αυτα που αντικαθιστούν.
3)Συμφωνώ
4)Αδιάφορο.Στην ιδια θεση με τα προηγουμενα ειναι, απλα φαινεται παράξενο εξαιτιας του 3)
5)Δεν περιμενα κατι διαφορετικό αρχικά.Built by HTC και υποτίθεται νεο ξεκινημα.
6)Δεν ειναι το ιδιο πλέον. Η Google σου δινει απεριοριστο cloud στην pixel σειρά.
7)Ετσι λέγαμε και για τα nexus.Νομιζω θα τα συνηθίσουμε.

Εγω αυτό που δεν εχω καταλάβει, ειναι αν υπάρχει σοβαρή αλλαγή στο s/w κομμάτι.
Κατι πήρε το μάτι μου για αναβαθμίσεις λογισμικού χωρις να ρωτάει τον χρήστη (δεν ξερω τι θα σημαινει για τις root συσκευές) κ.α.

Θα δείξει γενικά, ειναι νωρίς ακομα.
Σαν συσκευές πάντως ειναι οτι πιο πλήρες κυκλοφορεί σε συνδιασμό s/w+h/w στον android κόσμο.

Το κυριότερο πρόβλημά τους είναι η τιμή και μετά το fingerprint reader (εντελώς ηλίθιο το να το βάζεις στο πίσω μέρος.. πως διάολο θα το ξεκλειδώσεις ενώ το έχεις ακουμπισμένο πάνω στο γραφείο / τραπέζι / κομοδίνο;;;; ).

Αν όντως πέσει η τιμή του σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τουλάχιστον 200-250 θα έχει νόημα. Αλλιώς δύσκολο..

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Το κυριότερο πρόβλημά τους είναι η τιμή και μετά το fingerprint reader (εντελώς ηλίθιο το να το βάζεις στο πίσω μέρος.. πως διάολο θα το ξεκλειδώσεις ενώ το έχεις ακουμπισμένο πάνω στο γραφείο / τραπέζι / κομοδίνο;;;; ).

Αν όντως πέσει η τιμή του σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τουλάχιστον 200-250 θα έχει νόημα. Αλλιώς δύσκολο..

Κι εγω διστακτικός ήμουν με την τοποθέτηση του σενσορα πισω.
Στην πράξη 90% των περιπτώσεων όπως πιάνεις το κινητό το έχεις ξεκλειδώσει κιόλας εντελώς μηχανικά κ χωρίς προσπάθεια.

Εμένα πάντως δεν με έπεισε γιατί πρέπει να δώσει κάποιος σχεδόν τα διπλάσια από το 1+ 3 .

Και μην μου πει κάποιος ότι δεν του αρκεί το android του 1+ και θέλει πιό "stock" . Μέχρι και ευλογίες δίνουν για το root.

+1
αλλα οσο περναει ο χρονος και το σκεφτομαι καλυτερα αμφιβαλλω παρα πολυ αν θα πεσει η τιμη αισθητα. Αν οντως ακολουθουν τακτικη apple, που ολα δειχνουν οτι προς τα εκει το πανε, δεν βλεπω να πεσει περισσοτερο απο 100 ευρω. Τα χρηματα του και την ολη "εμπειρια" την κοστολογει ο καθενας διαφορετικα, οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε για το αν "αξιζει αυτα τα χρηματα" ή οχι.
Οπως και να εχει cyanogenmod και oxygenos ΔΕΝ ειναι καθαρο android. Σε καποια σημεια συμφωνω οτι ειναι καλυτερο απο καθαρο android, αλλα δεν ειναι το ιδιο. Κατ'εμε το παιχνιδι θα κρυθει στο google photos και στο google assistant. Εγκατεστησα το Allo που ειναι η πρωτη εφαρμογη που περιεχει google assistant και αν και ενδιαφερον feature δεν μπορω να πω οτι με ξετρελλαινει. Δεν θεωρω (για ελλαδα τουλαχιστον) οτι πρακτικα ειναι κατι πολυ ανωτερο απο το google now και τα voice commands του.

Ειμαι επισης πολυ περιεργος να δω αν θα επιμεινουν σε αυτην την αλλαγη στρατηγικης ή αν στην πρωτη "λακουβα" θα στριψουν το τιμωνι. Λακουβα μπορει να ειναι οι χαμηλοτερες του αναμενομενου πωλησεις, γκρινια απο τις αλλες εταιριες που κατασκευαζουν android κινητα κτλπ.

Σιγουρα παντως οι επομενοι 6-9 μηνες θα εχουν πολυ ενδιαφερον!