[Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Εμένα πάντως δεν με έπεισε γιατί πρέπει να δώσει κάποιος σχεδόν τα διπλάσια από το 1+ 3 .

Και μην μου πει κάποιος ότι δεν του αρκεί το android του 1+ και θέλει πιό "stock" . Μέχρι και ευλογίες δίνουν για το root.

Δεν έχει σχέση το 1+3 με τα nexus/pixel.
Αν βέβαια Day 1 βάλεις custom rom αλλάζει. Αλλά και πάλι κάποια πράγματα μένουν όπως το κορυφαίο fingerprint , καλυτερη amoled και η καλύτερη κάμερα.
Και ανά πάσα στιγμή το γυρίζεις σε stock και απολαμβανεις την καλυτερη και ασφαλεστερη android εμπειρία.
Η στοκ ρομ του 1+3 διαβαζω ακομα εχει θεματακια και δεν εχει παρει και nougat.

Δεν θαβω το 1+3 ,καθε άλλο, απλα τονιζω την υπεροχη μιας nexus συσκευής.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Κι εγω διστακτικός ήμουν με την τοποθέτηση του σενσορα πισω.
Στην πράξη 90% των περιπτώσεων όπως πιάνεις το κινητό το έχεις ξεκλειδώσει κιόλας εντελώς μηχανικά κ χωρίς προσπάθεια.

Μα δεν μιλώ για πιάσιμο του κινητού.

Πες ότι βλέπεις λαμπάκι να ανάβει και θέλεις να δεις τι ήρθε.. απλά θα το ξεκλειδώσεις, δεν θα το πάρεις στο χέρι σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Πες ότι βλέπεις λαμπάκι να ανάβει και θέλεις να δεις τι ήρθε.. απλά θα το ξεκλειδώσεις, δεν θα το πάρεις στο χέρι σου. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω.

Είναι θέμα συνήθειας.
Σε κάθε περίπτωση με το που το πιάνει το χέρι αυθόρμητα πάει το δάχτυλο στο σημείο που ξεκλειδώνει.

Το καλύτερο θα γίνει όταν το αποτύπωμα μπει στην οθόνη ως 3D Touch υλοποίηση.
Έως τότε όλες οι άλλες υλοποιήσεις (πίσω,μπροστά,πλαγιά) θα έχουν τα συν και πλην τους.

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ σε καμία συσκευή μου το αποτύπωμα μιας και προτιμώ η αλληλεπίδραση με την συσκευή να γίνεται μόνο εντός οθόνης η και στο ματι(Windows Hello) και όχι μηχανικά η capacitive μέρη η κουμπιά δεξιά αριστερά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αλλά και πάλι κάποια πράγματα μένουν όπως το κορυφαίο fingerprint , καλυτερη amoled και η καλύτερη κάμερα. .

Kαλυτερη amoled απο τα samsung ? (οχι αυτο που ανατιναζεται τα υπολοιπα :p )

Βασικά συσκευές εκτός Samsung χρησιμοποιούν εξίσου δικά της panel βλέπε Axon 7 που έχει μια εξαιρετική οθόνη εφάμιλλη με το 7 edge.:p

Το θέμα είναι ο εκάστοτε OEM να αγοράζει τα καλά panel της Samsung και όχι τίποτα Β/C class.

Αναφέρθηκα συγκριτικά με το 1+3.
Αλλα και με το s7 edge που εχω ´τωρα δεν παρατήρησα καποια συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με αυτή του 6p.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Pixel & Pixel XL

Ούτε εγώ μιλάω για το πιασιμο του κινητου, απλά αναφέρω ότι είναι σε τέτοιο σημείο ο σενσορας του δακτυλικου πίσω, που το κινητό ξεκλειδώνει όπως το πιάνεις με φυσικό τροπο χωρίς να κάνεις έξτρα κίνηση. Επίσης αν δεις ότι το λαμπάκι αναβοσβήνει δλδ έχεις κλήση μήνυμα οτιδήποτε αρκεί λίγο να το ανασηκωσεις και σ εμφανίζει (αν θες) τις ειδοποιήσεις, χωρίς ξεκλείδωμα.

http://www.theverge.com/2016/10/18/13310942/walt-mossberg-pixel-phone-by-google

http://www.theverge.com/2016/10/18/13304090/google-pixel-phone-review-pixel-xl

ανεξαρτητα απο τον αν αξιζει τα λεφτα του, η συσκευη φαινεται να ειναι καλη βασει των reviews. Το αστειο ειναι οτι ο ενας reviewer μιλαει για εξαιρετικη μπαταρια, ενω ο αλλος γραφει οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο ισχυριζεται η google. :D

Pixel Launcher

Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nexuslauncher

APK: http://apps.goodereader.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=39393

Τα νέα εικονίδια που είναι ενσωματωμένα στο νέο launcher
υποστηρίζονται μόνο στην έκδοση του Android Nougat 7.1.

Key features:
  • Swipe right from your home screen to see personalized Google cards that bring you news and personalized information, at just the right time.
  • Quick access to Google Search on your primary home screen.
  • Swipe up on the bottom Favorites row to find your apps from A-Z.
  • App Suggestions bring the app you’re looking for to the top of your A-Z list.
  • Long-press on apps that support shortcuts to jump right into where you need to go or long-press on the shortcuts to drag them to the home screen.

2r7asgl.png

(Sent from LG G5)

Το φαινόμενο της «λάμψης» κάνει την εμφάνιση του στην κάμερα

Ένας από τους τομείς στον οποίο η Google έδωσε αυξημένη βαρύτητα κατά την παρουσίαση των καινούργιων Pixel
συσκευών της, ήταν και αυτός της φωτογραφίας και των δυνατοτήτων τις οποίες διαθέτουν οι κάμερες αυτών.
Ωστόσο αρκετοί κάτοχοι των προαναφερόμενων συσκευών, έχουν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες στο Reddit, ότι
κατά την προσπάθεια τους να «αιχμαλωτίσουν» μια φωτογραφία, ήρθαν αντιμέτωποι με μία λάμψη ή «halo effect»
όπως αποκαλείται.​

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το συγκεκριμένο φαινόμενο, περιλαμβάνει την εμφάνιση μίας λάμψης, όταν μία πηγή
φωτός «χτυπάει» τον φακό της κάμερας υπό συγκεκριμένη γωνία. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικό προνό-
-μια των Google Pixel μιας και όλες οι κάμερες, ανεξαρτήτως κόστους παραγωγής, μπορούν να πέσουν «θύματα»
του εν λόγω φαινομένου. Η συχνότητα όμως που εμφανίζεται στα συγκεκριμένα τηλέφωνα, είναι αυτή που
προκάλεσε τις διαμαρτυρίες.

Άμεση ήταν η απάντηση της εταιρείας, καθώς ένας υπάλληλος της αναγνώρισε το θέμα, εξήγησε τους λόγους για
τους οποίους υφίσταται και υποσχέθηκε επίλυση του μέσω αναβάθμισης λογισμικού. Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η
δομή των φακού της κάμερας των Pixel, υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα Pixel αποτυ-
-πώνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, αλλά σημαίνει επίσης ότι όλα τα Pixel διαθέτουν το φαινόμενο της λά-
-μψης. Μπορείτε να περιμένετε μία αναβάθμιση λογισμικού τις επόμενες εβδομάδες, η οποία θα περιορίζει αυτό το
φαινόμενο. Δε χρειάζεται να προχωρήσετε σε αντικατάσταση των συσκευών σας, εξαιτίας αυτού του φαινομένου».

gsmarena-002.jpg

Όπως αναφέρεται στην ίδια απάντηση, το θέμα θα λυθεί με τη χρήση ενός αλγόριθμου, ο οποίος θα αποτρέπει
τις λάμψεις από το να εμφανίζονται στην τελική φωτογραφία, αρκεί αυτή να αποτυπώνεται με τη χρήση HDR+.

CvaIh89XYAAtwqz.jpg

[via] . [via]
(Sent from LG G5)

Last edited:

Κλασική google κουβαλάει όλα τα αρνητικα της μηλιας(απαρχαιωμένο ντιζάιν,οικόπεδα ΕΝΦΙΑ bezel,έλλειψη micro sd) και στο καπάκι δεν έχει OIS,γράφει video σε mono(αν είναι δυνατόν σε 2016 συσκευή) average επίπεδα μπαταρία,οθόνη και από πάνω δεν κράτησε τα θετικά της κάμερας του 6p και φυσικά πάνε περίπατο τα άψογα stereo ηχεία του 6p.

Όλα αυτά συνοδεύονται και από έλλειψη αδιαβροχοποιηση,θλιβερή διχρωμία και την τραγική τιμολόγηση με τόσες και τόσες εκπτώσεις.

Νομίζω δικαιωματικά παιρνει τα σκήπτρα της χειρότερης συσκευής που έχει βγάλει η google.

Ένας αποτυχημένος κλώνος του μήλου και τίποτα άλλο.

το μονο που ειχε να κανει η Google, ηταν να βαλει τα σωθικα του Pixel στο nexus 6p, συν OIS + αδιαβροχοποιηση... τιποτε αλλο!
Και με αντιστοιχη τιμη, γυρω στα 400 ευρω το βασικο μοντελο 32Gb, θα εκανε παταγο.

Καλυτερα για μας που εχουμε το 6p... ανεβηκε στο Θεο η τιμη του! :p

το μονο που ειχε να κανει η Google, ηταν να βαλει τα σωθικα του Pixel στο nexus 6p, συν OIS + αδιαβροχοποιηση... τιποτε αλλο!
Και με αντιστοιχη τιμη, γυρω στα 400 ευρω το βασικο μοντελο 32Gb, θα εκανε παταγο.

Καλυτερα για μας που εχουμε το 6p... ανεβηκε στο Θεο η τιμη του! :p

Ελα ντε minimum αυτά να έκανε τουλάχιστον.
οταν παει 300ευρω, θα το πάρω για την κάμερα παντως!

Εδώ δεν πήγε το 6p σε αυτά τα επίπεδα.(δεν βάζω μέσα την ανύπαρκτη προσφορά της Vodafone στα χαρτιά που ήταν μόνο)
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.

Άσε που το 32αρι για πετάμα είναι χωρίς επέκταση για 2016 συσκευή.
Θα είσαι συνέχεια με ένα καλώδιο κρεμασμένο σε pc.:p

Last edited: