[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Kαλα, καλα, δειτε τι πωλησεις θα κανει και τι ο ανταγωνισμος !

Εδω λεγαμε παλι , οτι θα ειμαστε τυχεροι να βαλει λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη και μπροστινη kamera (οι ρεαλιστες φυσικα).
Εδω εβαλε διπλοπυρηνο και πολυ γρηγοροτερη καρτα γραφικων, πολυ ελαφρυτερο και λεπτοτερο μηχανημα με ιδια καταναλωση , μπρος-πισω καμερα (hd η πισω) και φυσικα το μεγαλο ατου - το software και οι νεες εφαρμογες !

Τι λεμε τωρα, ολοι εξω εχουν μεινει μ ανοιχτο το στομα.
Και το κυριοτερο, παραμενει φτηνοτερο απο τον ανταγωνισμο... τωρα να δω τι πωλησεις θα κανουν τα υπολοιπα...

Και φυσικα ετοιμο μηχανημα προς αγορα εδω και τωρα, τα υπολοιπα ακομη τα περιμενουμε...

Κι εγω θα ηθελα μεγαλυτερη αναλυση, αλλα τι θα βαλει στο 3?

Re: Απάντηση: iPad 2nd Gen

Εγω ψάχνω να βρω σε ποιον ακριβώς τομέα τους πήρε τα σωβρακα σε σχέση με τα αντίστοιχα tablets...
Στο hdmi; Στον επεξεργαστη; Στην ανάλυση της οθόνης;

Καλό είναι να μην μπερδευουμε την πορωση με την αντικειμενικότητα.

2 apps κράχτες , ειδικά η 2η η μουσική θα κάψει πολύ κόσμο
θα παίζουν άραγε στο 1ο , εγώ λέω πως ... όχι

μια κάμερα μπρος , hd η πίσω , 2πύρηνο , hdmi με +39$ και super θήκη με άλλα 39$ ή 69$ , αν δεν είσαι της ....wwf
τέλος η designia βάρος , πάχος

Γεια σου ρε Steve

Το imovie δε παιζει στο ipad 1, δυστυχως.
Παιζει ομως στο iphone 4!

Eγω (οπως και οι περισσοτεροι που γνωριζουν την Apple ) περιμεναν λιγοτερα, γι αυτο ειμαι ενθουσιασμενος
Δε λειπουν φυσικα και αυτοι που θα ηθελαν κι αλλα, αλλα παντα θα θελουμε περισσοτερα... ετσι κι αλλιως το ipad παλι θα σαρωσει.

ακομη και το οχι πολυ φιλικο προς την Apple , Gizmodo, λεει πως το νεο ipad ειναι "the new beast" ...

http://gizmodo.com/#!5774469/ipad-2-all-the-details

Last edited:
Πολυ καλο αλλα είμαι καλυμενος για την ώρα με iPad που είδη έχω , δε με κάνει να θέλω να το αλλάξω , μαλλων θα περιμένω το 3 ( αν αντεξω :BDGBGDB55::flipout::flipout:)

Με την εθνική εορτή και στην Ελλάδα ;

Ισχύει ;

20110302-10252893--img4559.jpg

Επίσης 399$ το 1ο

priginalipadengmar2011.jpg

Γεια σου ρε Steve

Βασικά μόλις εφαγα μια φλασια , μόλις μάθαμε τον επεξεργαστη του iPhone 5 !!!

Μπα , αυτός ακριβώς , με τα samsung κ σια , να έχουν ξεφύγει , είμαι πεπισμενος ότι αυτός θα είναι.

Βασικα, αν ειχε και μεγαλυτερης αναλυσης οθονη, δεν θα χρειαζοταν να ξαναβγαλει νεο μοντελο...
Add one to the cart for me too! :D
Και απο οτι φαινεται, πολυ συντομα! :grinning-smiley-043

αξιοπρεπέστατο...

παρ'ολα αυτά, όσοι έχουμε το 1 δεν αξίζει να τα σκάσουμε για το 2, αλλα για το 3!

Mε έχει ξεκάνει η Apple τα τελευταία 2 χρόνια...
Τουλάχιστον να ακυρώσω το 3ds...

Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

αξιοπρεπέστατο...

παρ'ολα αυτά, όσοι έχουμε το 1 δεν αξίζει να τα σκάσουμε για το 2, αλλα για το 3!
μωρέ και το 2 θα πάρουμε και το 3 όταν με το καλό έρθει :BDGBGDB55::grandpa: :D