[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

O Steve παντως εχει δικιο:
-Το flash ειναι ενεργοβορο αρα καλως να αντικατασταθει απο HTML5
-Η Dominos ειναι απειρως νοστιμοτερη απο την Pizza Hut αρα καλως απαγορευεται η προσβαση στην τελευταια απο το ipad

:p

Καλα, εσύ κανόνισε μην μάθει η μικρή τον κόσμο μέσα από το (κάθε) iPad (ομως μια αλλη που ξέρω...) - Και ΔΕΝ κάνω πλάκα...Αυτό ΕΙΝΑΙ οντως scary - Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις....

ΥΓ Εγω παντως τελευταία το χω γυριζει στην Hut (σοβαρα) - Και ΔΕΝ ειναι δάκτυλος Φρα.Πε. :p

Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Καλα, εσύ κανόνισε μην μάθει η μικρή τον κόσμο μέσα από το (κάθε) iPad (ομως μια αλλη που ξέρω...) - Και ΔΕΝ κάνω πλάκα...Αυτό ΕΙΝΑΙ οντως scary - Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις....

ΥΓ Εγω παντως τελευταία το χω γυριζει στην Hut (σοβαρα) - Και ΔΕΝ ειναι δάκτυλος Φρα.Πε. :p

Pizza Hut is too greasy for me..

Αυτο για την μικρη ειναι σωστο. Αποβλακώνονται τα μικρα με τα gadgets..

Τι αλλο θα ακούσουμε για το flash?????? ΕΛΕΟΣ..... προφανως δεν έχετε δει ρομποτάκι να παιζει στα δάκτυλα flash χωρις lag χωρις ταλαιπωρίες, on demand..... ετσι ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, τωρα περι ενεργοβόρου κωδικα switching κτλ κτλ αδιάφορα, ΤΩΡΑ το flash ειναι σχεδον ΠΑΝΤΟΥ και δε μπορουμε να βλέπουμε ΜΙΣΑ πράγματα.

Οσοι θέλετε dominos... καλή όρεξη εγω παραγγέλνω αυτο που ΘΕΛΩ πάντως....

Μπραβο ρε Φραπε, γιατι ειχαμε αγωνια ποτε θα τοποθετηθεις επι του θεματος! :p

Οχι θα αφηνα το παραλλήρημα περι flash να συνεχίζετε.... :P

Υπάρχει και η γνωστή παραμοια όσα δε φτάνει η αλεπου τα κάνει..... html5

btw its Φρα.Πε. Δεν έχω σχέση με καφέδες! :P

προφανως δεν έχετε δει ρομποτάκι να παιζει στα δάκτυλα flash χωρις lag χωρις ταλαιπωρίες, on demand..... ετσι ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056083632&postcount=12

προφανως δεν εχει δει και κανενας άλλος…

ΥΓ Γιατρέ, δεν ειμαι καλα σημερα....μισο να παρω σουπερμαντολινι.....

Αχα!

Τακη, το iPad ειναι ακόμα σπασμένο;

Γιαννη, είσαι fanboy!

:p :p :p

-bye-Πεστα Χρυσοστομε... κι ελεγα δεν θα πει κατι ?

Γιατι αγαπητέ ειναι παράλογο να μπορω εχω ενα ΒΑΣΙΚΟ internet feature on demand? ειναι προτιμοτερο να μη το έχω καθόλου και να βλέπω (σε οσες ιστοσελίδες μπορω να μπω...) επισυμάνσεις οτι δεν μπορω να δω το περιεχόμενο? :ernaehrung004: ...

Καλα , τα εχουμε ξαναπει αυτα... το flash ειναι πολυ βαρυ και δεν εχει φτιαχτει για touch οθονες.
Εδω στο mac σερνεται και ειναι αιτια υπερθερμανσης, κολληματων και τρελλης καταναλωσης μπαταριας.

Aφου εσενα σου ειναι απαραιτητο, δεν αντιλεγω, οτι θελει ο καθενας παιρνει.

Αλλα για να εχει τετοια απηχηση το ipad, κατι σημαινει .

Οποιος θελει το καταλαβαινει.

:a0210:Ποιο παλι ρε απιστε Θωμα ?
Eδω μεσα σ ενα χρονο , εχουμε το 65% των site και σε htmpl5....

Edv pantvw kai h anakoinvsh για υποστηριξη του html 5 http://www.appleinsider.com/article...l5_conversion_tool_to_support_apples_ios.html

http://labs.adobe.com/technologies/wallaby/

σιγα μην εχανε τοσους πελατες !!!

ΥΓ... εσεις δεν ειστε που δεν σας αρεσουν τα "κλειστα" προτυπα ?
Γιατι τοτε υποστηριζετε το flash και οχι το html5 ?

Ψιτ.. Cludgeιά της Adobe για να μην χάσει iOS πελατάκια είναι..

Δες τι δεν υποστηρίζει: http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Wallaby#Release_Notes

(hint: είναι πρακτικά άχρηστο.. "για τα μάτια του κόσμου".. κτλ κτλ)

Τα κλειστά πρότυπα σε κανέναν δεν αρέσουν.. αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, τη στιγμή που έχουν γίνει καλώς ή κακώς de facto standards.

Το HTML5 μπορεί κάποια μέρα να αντικαταστήσει το flash. Μέχρι τότε όμως δεν θα έχουμε το κεφάλι μας χωμένο στην άμμο.. Η ζωή συνεχίζεται με Flash. :D

Ναι, ειναι προφανες οτι μονο σε εσενα δουλευει απροβληματιστα το flash και ολα τα αλλα! :p Ειδικη σχεση με την google ισως; :p

Ναι, ειναι προφανες οτι μονο σε εσενα δουλευει απροβληματιστα το flash και ολα τα αλλα! :p Ειδικη σχεση με την google ισως; :p

Ναι οπως και το απροβληματιστο browsing με το tab (χωρις καμμια modded rom) που φαίνεται στο ανάλογο video που ειχα ανεβάσει προ καιρού. (μα που ειναι το emoticon Που σφυριζει κλέφτικα :ADFAD2:)

H στραβά ειναι ο γυαλός η στραβά αρμενιζουμε takisot....

Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Κατάλαβα παλι θα ανεβάσω videακι γιατι ολοι ξέρουν αλλα τελικά.... :twoguns:
Για ανέβασε...

Ξερεις ποσες φορες τα εχω ακουσει αυτά;

Μεχρι και το Youtube σας φταιει μετα....ελα τωρα....

Το πιασα με τα χερια μου λεμε και ειδα πως παει....Τι μου λες τωρα....

Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Ψιτ.. Cludgeιά της Adobe για να μην χάσει iOS πελατάκια είναι..

Δες τι δεν υποστηρίζει: http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Wallaby#Release_Notes

(hint: είναι πρακτικά άχρηστο.. "για τα μάτια του κόσμου".. κτλ κτλ)

Τα κλειστά πρότυπα σε κανέναν δεν αρέσουν.. αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, τη στιγμή που έχουν γίνει καλώς ή κακώς de facto standards.

Το HTML5 μπορεί κάποια μέρα να αντικαταστήσει το flash. Μέχρι τότε όμως δεν θα έχουμε το κεφάλι μας χωμένο στην άμμο.. Η ζωή συνεχίζεται με Flash. :D

A μαλιστα... τα γνωστα!

Οτι δεν μπορουμε να το αλλαξουμε, το δεχομαστε οπως ειναι, επειδη ειναι standart.
Το ΔΝΤ μηπως τοτε να το δεχτουμε επισης επειδη ολοι το δεχτηκαν (ασχετο αλλα ηθελα να το πω!) ?

Τι λεμε τωρα?

Η Apple δεν δεχτηκε ποτε ν ακολουθησει standart, γιατι να το κανει τωρα ?
Ειδικα μ αυτη την επιτυχια ?

Εβγαλε πρωτη τα floppy disk απο τα φορητα και οι υπολοιποι την εκραξαν!

Βγαζει τωρα σιγα-σιγα το dvd απο τα φορητα (macbook air) παλι τα ιδια !

Δεν υιοθετει τα usb3 - και καλα κανει - για χαρη του Thunderbolt...εδω να δεις τι λενε οι Apple haters !

Δεν πειραζει, ειπαμε, λιγοι και καλοι... εμεις κανουμε τη δουλεια μας και οι υπολοιποι απλα θα ακολουθησουν εν καιρω !:SFGSFGSF:

ΥΓ. η ζωη συνεχιζεται και ΧΩΡΙΣ flash !!!

Last edited:
Ναι οπως και το απροβληματιστο browsing με το tab (χωρις καμμια modded rom) που φαίνεται στο ανάλογο video που ειχα ανεβάσει προ καιρού. (μα που ειναι το emoticon Που σφυριζει κλέφτικα :ADFAD2:)

H στραβά ειναι ο γυαλός η στραβά αρμενιζουμε takisot....

You talkin to me? :p