[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Καλημέρα σας!

Είχε βάλει το μαγαζί QuickShop.gr/ το 64άρι Silver στα 495,2 ευρώ!!!

Το παρήγγειλα φυσικά, μαζί με τα έξοδα αποστολής μου βγαίνει στα 501,19 .

Να δω μόνο αν θα το στείλουν γιατί μπορεί να ήταν και λάθος στην τιμή.

(Sent from iPhone 6)

Δεν υπάρχει περίπτωση να το στείλουν σίγουρα είναι λάθος τιμή , ήδη το έχουν αλλάξει

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Αυτό ίσχυε μέχρι προχθές, πλέον είναι ελεύθερα. Η συνδρομή συνεχίζει να ισχύει για business.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Αν δεν κάνω λάθος με το συνδρομητικό σου ανοίγει και κάποιες επιλογές που ήταν κλειδωμένες με το free το οποίο με το προχθεσινό update σε αφήνει να επεξεργαστείς έγγραφα ενώ πριν δεν μπορούσες.

κατι που μου εκανε εντυπωση, ειναι το ποσο ¨κρυο¨ παραμενει το ipad air 2 ακομα και σε μεγαλη καταπονηση.
ολο το ΣΚ , λογω γριππης, ειμαι κλεισμενος μεσα και το εχω σκισει, και με πολυ απαιτητικα παιχνιδια, οπως το Asphalt 8.... δε καταλαινει τιποτα!
σε ολα τα προηγουμενα ipad , εβλεπα μια αυξηση θερμοκρασιας σε πολυωρη χρηση σε 3d παιχνιδια, οχι ενοχλητικη, αλλα αισθητη.... εδω τιποτα. εντυπωσιακο πραγματικα...

Όντως, από θερμοκρασία είναι σκανδαλωδώς αναίσθητο, ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει να κάνω ως τώρα.

Άραγε είναι super sophisticated σύστημα ψύξης ή απλώς δουλεύει στο ρελαντί με το υπάρχον software?

PS: διανύουμε την τρίτη μέρα χωρίς κόλλημα, φτύστε το!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιάννη η κάμερα τελικά σε σχέση με το 6 πως είναι θεωρείς μια και τα παίζεις αμφότερα; Έχει νόημα να δοκιμάσουμε αυτά τα κολπάκια περί 4Κ που συζητάτε παραδίπλα ή δεν παίζει;

Παρεπιπτόντως, όντας μετά την τριτη φόρτιση , η μπαταρία δε με ενθουσιάζει. 2 μέρες αρκετά έντονης χρήσης, τρεις μέρες μέτριας. Δεν είναι deal breaker βέβαια, αλλά περίμενα καλύτερα...

δεν παιζουν εδω αυτες οι εφαρμογες δυστυχως, μονο σε 5s και iphone 6-plus...

η καμερα ειναι ταυτοσημη σχεδον, αλλα χωρις phase detection (γρηγορη εστιαση) και με λιγο περισσοτερο θορυβο στα σκοτεινα.

κατι που μου εκανε εντυπωση, ειναι το ποσο ¨κρυο¨ παραμενει το ipad air 2 ακομα και σε μεγαλη καταπονηση.
ολο το ΣΚ , λογω γριππης, ειμαι κλεισμενος μεσα και το εχω σκισει, και με πολυ απαιτητικα παιχνιδια, οπως το Asphalt 8.... δε καταλαινει τιποτα!
σε ολα τα προηγουμενα ipad , εβλεπα μια αυξηση θερμοκρασιας σε πολυωρη χρηση σε 3d παιχνιδια, οχι ενοχλητικη, αλλα αισθητη.... εδω τιποτα. εντυπωσιακο πραγματικα...

Asphalt 8 ... Airborn
Rocks!!!

Πάντως η αναζήτηση θήκης είναι πραγματικά για δυνατούς λύτες... δεν υπάρχει τίποτα που να είναι την ίδια στιγμή διακριτικό, ασφαλές και καλαίσθητο.

Υπαρχουν πολλές επιλογές που αγκαλιάζουν την πλάτη, αλλά φοβάμαι ότι το σκληρό πλαστικό θα κάνει χειρότερη ζημιά από το να μην είχε καν θήκη.

Πέτυχα αυτή σήμερα σερφάροντας, έχει κανείς εμπειρία;

http://www.urbanarmorgear.com/products/case-ipad-air-2-red

Πάντως η αναζήτηση θήκης είναι πραγματικά για δυνατούς λύτες... δεν υπάρχει τίποτα που να είναι την ίδια στιγμή διακριτικό, ασφαλές και καλαίσθητο.

Υπαρχουν πολλές επιλογές που αγκαλιάζουν την πλάτη, αλλά φοβάμαι ότι το σκληρό πλαστικό θα κάνει χειρότερη ζημιά από το να μην είχε καν θήκη.

Πέτυχα αυτή σήμερα σερφάροντας, έχει κανείς εμπειρία;

http://www.urbanarmorgear.com/products/case-ipad-air-2-red

Η λύση είναι απλή (αυτή ακολουθώ σε όλα τα ipad) :

Αυτοκολλητο 3M (συνηθως απομιμηση δερματος) για την πλάτη (αποφεύγεις γρατζουνιές όταν το ακουμπάς και βελτιώνει και το grip) - ebay

+

Smart Cover μπροστά (το οποίο βγάζεις όποτε θες) - Apple

Και για μεταφορές sleeve - ένα απλό - case logic

Τα παραπάνω έχουν τον μέγιστο δείκτη φορητότητας / απόλαυσης χρησης / προστασίας

Θαενκς! Έχεις κάνα παράδειγμα για την πλάτη; Ψάχνω και βρίσκω μόνο carbon fiber και μόνο για Air 1 (πιθανόν να είναι ακριβώς το ίδιο για το 2 αλλά δεν είμαι σίγουρος...) Επίσης δε βρήκα κάτι της 3M.

Ψάχνω κι εγώ για το 2 ..... στην Ελλάδα τίποτα, αλλα κι έξω ακόμα einai ελάχιστα .
Του air 1 μοιάζουν, αλλα δεν είναι ιδια η πλατη, έχει αλλου τις τρυπες για το μικροφωνο, και τα πλαινα κουμπιά :smash:

http://www.ebay.com/itm/Textured-Ca...lePhonesCasesPouches&var=&hash=item4188f495bf

http://www.ebay.com/itm/Skinomi-Car...eReader_Accessory_Bundles&hash=item1e938ebd7a

Λογικά θα βγουν σε λίγο καιρό ενα σκασμο αξεσουάρ.Ακόμα αρχή είναι.
Πάντως το iPad air 2 είναι το μόνο που μου εχει κανει τόση θετική εντύπωση μετά το πρώτο φυσικά και το 3ο που πρωτοεμφανισε την retina.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Οι δερματινες της apple που ειδα ειναι πολυ ωραιες παντως...

+1

Ισως η καλυτερη σε συνολο θηκη για το iPhone.

Τα αρνητικα (πάντα τα λεμε χωρις φοβο και παθος) το ακάλυπτο κάτω μέρος (σε αντιθεση με τις περσινες) και τι αλλο; Η τιμη.

*Αναφερομαι μονο στη μαυρη. Οι αλλες δεν αξιζουν χαλανε - λερωνονται μεσα σε 2 βδομαδες.

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Η μαύρη (αυτή έχω) είναι όντως εξαιρετική στο 5S. Τσιμπημένη λίγο στην τιμή αλλά τελικά, αυτοί που έλεγαν οτι το ακριβό είναι πιο φτηνό δεν είχαν και πολύ άδικο.
Τα έδωσα μια φορά και ησύχασα.