[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

+1

Ισως η καλυτερη σε συνολο θηκη για το iPhone.

Τα αρνητικα (πάντα τα λεμε χωρις φοβο και παθος) το ακάλυπτο κάτω μέρος (σε αντιθεση με τις περσινες) και τι αλλο; Η τιμη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*Αναφερομαι μονο στη μαυρη. Οι αλλες δεν αξιζουν χαλανε - λερωνονται μεσα σε 2 βδομαδες.

Μου έφεραν δώρο μια καφέ και είναι πολύ ωραια. Δεν ξέρω βεβαια πως θα συμπεριφερθεί σε βάθος χρόνου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Μου έφεραν δώρο μια καφέ και είναι πολύ ωραια. Δεν ξέρω βεβαια πως θα συμπεριφερθεί σε βάθος χρόνου.

Θα σου γινει λιιιγο vintage! :p

Μεγεια!

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Ψάχνω κι εγώ για το 2 ..... στην Ελλάδα τίποτα, αλλα κι έξω ακόμα einai ελάχιστα .
Του air 1 μοιάζουν, αλλα δεν είναι ιδια η πλατη, έχει αλλου τις τρυπες για το μικροφωνο, και τα πλαινα κουμπιά :smash:

http://www.ebay.com/itm/Textured-Ca...lePhonesCasesPouches&var=&hash=item4188f495bf

http://www.ebay.com/itm/Skinomi-Car...eReader_Accessory_Bundles&hash=item1e938ebd7a

Χμμ.. τελικά πήρα μια σιλικονάτη για προσωρινά γιατί το τρέμω, και θα περιμένω να βγάλει η Luvvitt για το 2. Φαίνονται εξαιρετικά τα skins της και παντού βλέπω super reviews...

Πάντως το iPad air 2 είναι το μόνο που μου εχει κανει τόση θετική εντύπωση μετά το πρώτο φυσικά και το 3ο που πρωτοεμφανισε την retina.

Κι εμένα. Θα έλεγα μάλλον ότι είναι το πρώτο που μου κάνει εντύπωση (γι'αυτό και ήταν το πρώτο iPad που πήρα ποτέ, ως τώρα έπαιζα σε android στα tablets). Φαντάζομαι πάντως ότι το επόμενο θα είναι τελείως διαφορετικό, διότι ήδη υπάρχει ψιλογκρίνια για τη μικρή αναβάθμιση (απ'το air 1).

Last edited:
Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Βρήκε κανένας πουθενά ετοιμοπαράδοτα Ipad Air 2 64gb Wifi (Space Grey κατά προτίμηση) στην Ελλάδα?

Τελικά την Παρασκευή 14/11/2014 ήρθαν Air 2 σε αρκετά καταστήματα.

Το αγόρασα από istorm.... το Σάββατο... ελπίζω να προλάβω να το σετάρω σήμερα... :)

Αρχίζω και το σκέφτομαι και εγω να δώσω το mini 2 και γενικά τα mini και να περάσω στο μεγάλο.:p:
Τα 2gb ram συν ο Α8 ειναι πολύ ουσιαστική αναβάθμιση και παντού διαβάζω εντυπώσεις για αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης κατα πολύ σε σχέση με ολα τα προηγούμενα της σειράς.
Μόνο και μόνο οι επιδόσεις που ειναι 50% πάνω σε CPU-GPU πιστεύω θα "κρύβει" πιο άνετα τα οποία μικρό θέματα του iOS.

Και αμφιβάλλω πολύ αν του χρόνου δούμε στο ίδιο επίπεδο αναβάθμιση της σειράς οπως τώρα,παρα περιςςοτερο lifting άρα και εδώ ενας λόγος επιπλέον να προχωρήσω στην απόκτηση του air 2.

Η αγορά θα γίνει απο Γερμανια διότι πιο προσιτές οι τιμές,απλά προβληματίζομαι αν ειναι να παρω το 16αρι(οπως έκανα με τα προηγούμενα 2 mini) η να παρω το 64αρι.
Ταινίες και μουσική δεν βλέπω ποτέ απο iPad ούτε και βάζω του κόσμου τις εφαρμογές(30-40 μέγιστο μαζί με 3-4 μέγιστο παιχνίδια) και πάντα μου περισευανε 4-5gb.
Κυρίως η χρηςη του 70% ειναι μόνο κατανάλωση περιεχομένου και browsing και το υπόλοιπο παιχνίδια.

Απλά σκέφτομαι μήπως στη μεταπώληση αξίζει περιςςοτερο το 64αρι και ιςως διότι το κρατήσω μια 2ετια και διότι στα λεφτά του περσινού 32αρι παίρνεις το 64αρι.

Χρώμα μάλλον προς gold,έτσι να αλλάξω απο λευκό στο mini 1 και space gray στο mini 2.

Δεν το έχω πιάσει/δει live σε μαγαζι(εντός εβδομαδας θα το δω) για να δω πως στέκει στο μάτι.

Μήπως το έχει πάρει κανένας σε gold;
Ειναι οπως το gold του htc m8 σαν σαμπανε χρώμα που ειναι πολύ όμορφο η gold gold περιςςοτερο;

Βεβαια προβληματίζομαι διότι η Moshi που βγάζει εξαιρετικές θήκες για iPad δεν έχει βγάλει ακόμα για το air 2 και καμία άλλη θήκη που έχω δει δεν μου αρέσει.

64ρι εννοείται. Τα 16 είναι πολύ λίγα. Τώρα για χρώμα τι να πω... Το χρυσο δεν μου αρέσει καθόλου. Space Grey, all the way.

αν το θες κυρίως για το σπίτι , to air 2 10" προσφέρει σαφώς καλύτερη εμπειρία χρήσης.... κυρίως από άποψη μεγέθους και μετά από επιδόσεις.

Σαφώς και είναι καλύτερη επένδυση το 64αρι, αλλα εγώ βάζω πολλές εφαρμογές και παιχνίδια , και κυρίως φωτό και βίντεο.

Όσο για το gold.... είναι πολύ όμορφο !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το χρώμα μάλλον κρίθηκε κατα 90% gold διότι μου αρέσει και θέλω διαφορετικό απο τα αλλα 2 που τα έχω δοκιμάσει.
Μια πολύ μικρή πιθανότητα όταν το δω live μήπως και τελικά δεν μου κάνει κλικ.
Χωρητικότητα θα αποφασίσω πιο μετά:p

Τώρα να ρωτήσω πιστεύω δεν έχουμε φαινόμενα light bleeding η ghost μιας και τα 2 mini που είχα ήταν υπέρ άψογα.

Όσον αφορά browsing με 3-4 καρτέλες ανοιχτές χωρίς τίποτα αλλο ανοιχτό στο προσκήνιο σε βαριά sites πχ the verge,insomnia,skroutz,phonearena έχουν φύγει τα reload η τα κρασάρισματα ακόμα και αν τα αφήσεις στο background για κανα 10-15 λεπτά;

Ειναι ενας απο τους βασικούς παράγοντες για εμένα μιας και με τα προηγούμενα iPad με 512 η 1gb ram συχνά-πυκνά είχα αυτα τα θέματα τα οποία με ενοχλούσαν.
Με τα 8.1 έχει βελτιωθεί μεν,αλλα παραμένουν έστω και σε μικρότερο βαθμό.

Παραλάβαμε την ταμπλεταρα και πολύ απλά τα σπάει!!
Άψογο σε ολα με μια πρώτη αναγνωριστική μάτια
16αρι wifi γερμανικό.

ImageUploadedByTapatalk1416320386.709376.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416320413.164079.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416320469.148131.jpg

Με το που συνδέθηκα στο Ίντερνετ μου έβγαλε αναβάθμιση 8.1.1 μέγεθος 367mb.
Το έχει περάσει κανένας διότι αναφέρει ότι για παλιότερες iPad συσκευές είναι.
Κάνει για το air 2 η θα έχουμε παρατράγουδα αν την περάσω;

Πέρασε το άφοβα , δεν είναι μόνο για παλιές συσκευές , τις αναφέρει γιατί έχει περίσσοτερες βελτιώσεις για τις παλιές συσκευές.

Απο που το πήρες αν επιτρέπεται είδα που έγραψες γερμανικό και ρωτάω μήπως παίζει καποια καλή προσφορά που να αξίζει τον κόπο.

Πέρασε το άφοβα , δεν είναι μόνο για παλιές συσκευές , τις αναφέρει γιατί έχει περίσσοτερες βελτιώσεις για τις παλιές συσκευές.

Απο που το πήρες αν επιτρέπεται είδα που έγραψες γερμανικό και ρωτάω μήπως παίζει καποια καλή προσφορά που να αξίζει τον κόπο.
Οκ θα το περάσω.
Το πήρα από ένα γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στα 464 ευρώ.(αρχικά πήγα σε πρώτο όπου όμως είχαν αμερικανική version,έφαγαν άκυρο και πήγα σε δεύτερο και έτυχε να έχουν ένα gold γερμανικό και το τςιμπηςα επιτόπου.)

Γερμανία έπαιζε κανά 10-15 ευρώ πιο φθηνά αλλά με τα μεταφορικά έβγαινε 475 περίπου και έτσι το πήρα από εδώ.

Η μπαταρία βράχος κρίνοντας καμία ώρα ενασχολήσεις μαζί του:smile:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πέρασε το , το βαλα κι εγώ, όλα καλα.
Καλοριζοικο ... θα το ευχαριστηθείς !
Θα το βάλω,ευχαριστώ.